Цветанов възмутен от мръснишкия език на "Атака"

"Политиците трябва да бъдат еталон за поведение", каза дясната ръка на Борисов
165
Цветанов възмутен от мръснишкия език на "Атака"
Снимка: БГНЕС

"Поведението на “Атака” е недопустимо!".

Така лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира действията на Волен Сидеров и симпатизантите на "Атака", които политизираха поклонението пред подвига на Христо Ботев и неговата чета в местността Околчица.

Според Цветанов не може на национален празник, когато се отдава почит на загиналите, да се държим по този начин.

"Нали политиците трябва да бъдат еталон за поведение и отношение, и към институциите, и към гражданите, за да развием едно активно гражданско общество, което да се води от демократичните принципи", допълни още той.

По-рано през деня лидерът на “Атака” Волен Сидеров нарече Сергей Станишев и Цветан Цветанов "педалчета" и "банда педерасти", които са превърнали България в "педерастко сборище".

Сидеров дори покани премиера да се приближи към него, за да му "шибне един шамар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
антикомунисти преди 14 години
платените клакьори мислят че другите са балъци и вярват че в форума гъмжи от атака.Друг път.Защо не си е...е майката болни пед-ерас-чета.
65
0
 
0
 
! Отговори
до 58 преди 14 години
Никой не се дели! Прав си до някаде... Но искам да знаеш, че заради АТАКА е така, турците се страхуват и се обединяват.Трябва да им се продложи алтернатива и виж дали Доган няма ли да падне... Надявам се да ме разбираш.
64
0
 
0
 
! Отговори
до 48 преди 14 години
Тъкмо се радвам за теб,би ли ми отговорил на един въпрос,след като си турчин ти не може пи да бъдеш -социал демократ,социалист ,земеделец ,центрист и ...Защо ви унижават и затварят извън българското общество?Нямам нищо против един мюсолманин да стане министър ,ако и издигнат от демократи или центристи!Зощо не членувате в партиите като всички български граждани?
63
0
 
0
 
! Отговори
Mk преди 14 години
Волен само дрънка глупости. Никога нищо градивно не е направил. За 4 години Атака не са предложили никакви закони, а освен това винаги, когато трябва атакистите гласуват с ДПС и БСП. В допълнение изпрати малоумния си доведен син в европарламента да ни резили. В партията попадат педофили и всякакви други ***, които в последствие се отлюспват и отиват естествено към БСП и ДПС. Това са фактите. А псевдо-патриотичните дрънканици на атакистите са за баламбурниците с IQ клонящо към 0.
62
0
 
0
 
! Отговори
koceto преди 14 години
60 mai si dosta dobre zapoznat s turskite kanali..... govorq za normalna darjava v evrosaiuza....ne za turciq
61
0
 
0
 
! Отговори
психиатър преди 14 години
Крайно време е Болен Сидеров и обкръжението му да бъдат вкарани в ЛУДНИЦА!
60
0
 
0
 
! Отговори
Предупреждение : преди 14 години
Искам отново най-добронамерено да предупредя всички честни българи, които по една или друга причина са се подвели и симпатизират на ГЕРБ : ГЕРБ са част от политико-икономическата върхушка управляваща България от 1989 година до сега ! При победа на ГЕРБ на изборите статуквото в България няма да бъде променено ! На практика нищо няма да се промени към добро ! Единственото, което ще "променят" Б.Б. и ГЕРБ е това, че ще въведат нови ограничения, забрани и репресии към обикновения българин .....
59
0
 
0
 
! Отговори
до 51 преди 14 години
51.. Я кажи в коя друга държава няма етноси? В турция има 2 или 3 канала на чужд език... А не новини само.
58
0
 
0
 
! Отговори
Бай Хуй преди 14 години
И като гласуваш за Атака с какво ще промениш положението. Следващото правителство е или БСП, ДПС или Синя коалиция и ГЕРБ. Гласуването за Атака е ***. По-скоро подкрепа за турците, защото не е глас за множинството което може да се сформира срещу тях.Кефи те държането на Сидеров, но когато човек гласува трябва да осъзнава отговорноста на вота си. Ясно е че с Сидеров в власта нито ще помогне за имиджа ни пред ЕС, нито ще ни помогне за излизане от криза, нито ще имам някаква полза,освен по г цирк
57
0
 
0
 
! Отговори
Mountain Dragon преди 14 години
Ако обичате България, ще изхвърлите Доган на ***, защото той съсипа и държавата, и озлобява българите срещу вас, защото вие все го избирате. Никой няма нищо против вас като хора, с вашата си религия, права и задължения като всички останали граждани. Но вие сте тези, които се делите от нацията и казвате: Ние сме турци. Да виждате арменци, евреи, каракачани и т.н. да се делят така? Престанете да делите народа на "българи и мюсюлмани", зачитайте законите на страната, и всички ще ви уважават.
56
0
 
0
 
! Отговори
Интерес преди 14 години
До 45, колко ти плащат за да манипулираш?
55
0
 
0
 
! Отговори
Сема преди 14 години
С предположенията си относно ежедневието ми доникъде няма да стигнеш.Истината е,че вие искате ние да мразим България.
54
0
 
0
 
! Отговори
до 32 преди 14 години
с кое да са еталон политиците, че си вдигат заплатите, че си менкат поръчки, че източват бюджета, даже и лаптопите и флашките не искат да връщат ?ами пед-ераса болен нали е от тях.
53
0
 
0
 
! Отговори
tac50 преди 14 години
Единствената алтернатива за спасение на Бг. е атака.Иначе след време всички новини ще бъдат само на турски и по радио и по телевизия , просто българите ще изчезнем като етнос.Колкото до опасения от хаос при евентуално мнозинство на атака - не мисля че е възможно по голям хаос от това което беше до сега.Така че стига толерантност и търпимост - нека си спасим държавата от поробване.
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
bravo volene
51
0
 
0
 
! Отговори
koceto преди 14 години
44 q kaji v koq druga darjava ima *** na chujd ezik po nacionalnata im televiziq...
50
0
 
0
 
! Отговори
няма преди 14 години
Няма да ми промените мнението за атака всички ще гласува за атака това е цялата ми фамилия , и на село от къде е баба и там са за Атака. Дошъл е един турчин с чисто нови трактори и комбайни в село фермер да става. Па как този турчин купи техника за милион.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
sa oba4de sled tezi dumi i nie ste mozem svobodno i demokrati4no kakto Volen si izpyrdia voliata da piseme tuka za pe*dali, ****4eta i an*al-babaitite. i zada ne istanat zenoriata prenebregnata , dumate ku*rva, pro*sti*tutka i savra*ntia si se vpisvat u tozi sait ama vednaga.taka 4e psuvaj narode, lezbite, pedalite i politicitepsuv psov psuv, mamka wi ku*rev*ska i tatko vi pe*dale*ski i decata vi pedo*filevi da gi jaha koniat na caro Oswoboditel!
48
0
 
0
 
! Отговори
Турчин преди 14 години
Мен никой не ме даржи на сила тук! Обичам България! Не е вярно че мразим някой! Ние сме родени тук и си знаем, че това ни е нашата родина и ще я пазим, ако трабва от такива болни, като Вас!
47
0
 
0
 
! Отговори
johnnie преди 14 години
Номер 5 братя и сестри! Гласувайте за АТАКА, иначе отново ни чакат коалиции и проституции между *** и продажниците на България!