Цветанов възмутен от мръснишкия език на "Атака"

"Политиците трябва да бъдат еталон за поведение", каза дясната ръка на Борисов
165
Цветанов възмутен от мръснишкия език на "Атака"
Снимка: БГНЕС

"Поведението на “Атака” е недопустимо!".

Така лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира действията на Волен Сидеров и симпатизантите на "Атака", които политизираха поклонението пред подвига на Христо Ботев и неговата чета в местността Околчица.

Според Цветанов не може на национален празник, когато се отдава почит на загиналите, да се държим по този начин.

"Нали политиците трябва да бъдат еталон за поведение и отношение, и към институциите, и към гражданите, за да развием едно активно гражданско общество, което да се води от демократичните принципи", допълни още той.

По-рано през деня лидерът на “Атака” Волен Сидеров нарече Сергей Станишев и Цветан Цветанов "педалчета" и "банда педерасти", които са превърнали България в "педерастко сборище".

Сидеров дори покани премиера да се приближи към него, за да му "шибне един шамар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
Мк преди 14 години
до 81Добре, казваш, че атака трябва да бъде във властта. Ок. Само,че от твоите думи излиза, че те не искат да са във властта със СДС. СДС и Герб не искат коалиция с атака, т.е те трябва да са във властта със БСП и ДПС така ли? И освен това не става въпрос дали са "за" или "против" СДС/ДСБ, а за това, че не може в демократична държава да елиминираш опонентите си служебно, защото не ти харесват. А колкото до Костов, кво да ти кажа, ако имахме късмета да му "сърбаме попарата" още един 2 мандата
85
0
 
0
 
! Отговори
болен преди 14 години
АТАКА: Атакуваме чрез *** СКАТ
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Днес е ден за поклонение пред паметта на Ботев. На този ден е недопустимо да се политизира отдадеността на загиналите за родината ни под какъвто й да е повод, не може да се вадят дивиденти от този ден. Не е морално и етично. За никоя партия. Но да се върнем на Волен, той "патриота", "родолюбеца" и "националиста", порога паметта на Ботев псувайки. Същият накара така наречените му "симпатизанти" да слушат ругатни на това свято за българите място. Тоталка липса на етика. Изнасили ушите на хиляди.
83
0
 
0
 
! Отговори
plamen преди 14 години
Йордан Цонев ще спаси България ,трансстрои Бургас ще построи централи и джамии а пенсионерите ще почиват на Елените и ще пият Сливенска перла
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колкото до размразяването на еврофондовете, Атака в ТВ Скат разкри списъци с 2-3 хиляди имена и фирми получили субсидии, някои неправомерно и от тези факти се интересува ОЛАФ.
81
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 14 години
Не смятам че Атака трябва да е първа политическа сила в България.Смятам, че Атака или партия като нея задължително трябва да е във властта.Това, че са 'против' синята коалиция, не значи, че са "за" интересите на БКП.Синята коалиция и другите партии дърпат от електората на Атака, така че те защитават своите си интереси според мен. А пък да не отваряме дума, че Костов вече е бил на власт и тая попара дето я сърбаме в момента, той ни я забърка.
80
0
 
0
 
! Отговори
Mk преди 14 години
do 69Ами 8 процентната бариера + гласуването на техните представители в ЦИК срещу регистрацията на СДС е достатъчно показателно чий интереси обслужват хората на атака. Не знам какво повече ти трябва, за да си съставиш мнение за тях. Плюс това следващото правителство трябва да повдигне имиджа на България пред Европа, за да размразят фондовете. Смяташ ли, че точно атака може да го направи?
79
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
От мицифай ....мнение
78
0
 
0
 
! Отговори
Айде бе !... преди 14 години
Абе, ти дето си написал, че Атака обединяват турците къде живя през последните 20 години ??? Кога се появи Атака ? Преди 2-3 години. Като я нямаше Атака турците за кого гласуваха ? ВИНАГИ И ЕДИНСТВЕНО ЗА ДОГАН И ДПС !!! Ей, ГЕРБ-ерчета големи балъци сте, ако си мислите, че турците ще спрат да гласуват за Доган като им предложите алтернатива ! От мен да го знаете ! Мислих ви, че сте обиграни и не сте случайни, но като ви гледам политиката спрямо турците разбирам, че сте АДЖАМИИ като лидера си !
77
0
 
0
 
! Отговори
пвм преди 14 години
Какви репресии бе 61-ви, какви пет лева? Борисов го подкрепят Меркел, Саркози, Берлускони.....В тия държави репресии няма! Ако ти не си ходил там, аз ходя поне по един път на месец! Репресии и ограничаване има в Корея, Русия, Китай, Куба, Беларус и т.н. Единственото общо нещо между тях е комунистите. И беднотията -също. Айде бегай!
76
0
 
0
 
! Отговори
до 66 преди 14 години
nqmam vreme da si 4eta pisamcetata, sorry za greshkite..
75
0
 
0
 
! Отговори
Mountain Dragon преди 14 години
Разбирам те, но Атака съществува от 4 години. От какво се страхувахте 15 години преди това? Атака се появи като отговор на беззаконията на ДПС в районите със смесено население, а и в цялата държава вече. Не е добре да се настройват хората едни срещу други, но на това което става трябва да се сложи край. И той няма да се състои в дискриминация и малтретиране на турците и ***, а в правосъдие за всеки, който е нарушил законите. Равни права и равни задължения за всички!
74
0
 
0
 
! Отговори
гло преди 14 години
Абе щатите всички може да са глобалости защото са *** и америкаски народ няма, има *** , жълти , бели.
73
0
 
0
 
! Отговори
Ico преди 14 години
че като трябва да зимаме пример от тях нека тогава всеки започне да краде бе,нека секи да започне да не спазва законите ;) Приятна вечер ;)
72
0
 
0
 
! Отговори
до 66 преди 14 години
Благодаря за хубавия вапрос, напално си прав. Аз си мисля, че точно така трябва да се води политиката, за да няма разцепление! Но уви аз съм капка в морето!
71
0
 
0
 
! Отговори
PLAMEN преди 14 години
vsi4ki sa za besilo ,vsi4ki,o6te kolko godini 6te glasuvate za tezi mafioti?6to za *** 6to za glupak trqbva da si zada se vyrje6 na glupostite na tezi pi6man kradci,bylgariq 6te se opravi s kryv i prevrat
70
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 14 години
Нямам против да има канали на турски език, но не турски по националната ни телевизия, която се издържа от данъците на всички работещи и съвестни българи, които все още в по-голямата си част не говорят турски!
69
0
 
0
 
! Отговори
Mountain Dragon преди 14 години
Абе хубавец, ти като си с такова високо ай кю, я вземи да припомниш кога е било това "винаги, когато трябва атакистите гласуват с ДПС и БСП". Изброй ако обичаш кога и какво е гласувала Атака, освен текста за 8-процентна бариера в избирателния закон. Ако обичаш, конкретни закони и решения на парламента по дати. Аман от синкавата ви пропаганда, ако това ви е демокрацията, май-май повече на демагогия бие.
68
0
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 14 години
А бе,сбъркано момченце,ти живял ли си,например,във Франция,а?Е,добре,поне ходил ли си там?Но не в Париж, или Лион и Марсилия!В големите градове всички се правят на ЕВРОПЕЙЦИ и ГЛОБАЛИСТИ!А в малките градчета,в дълбоката провинция,а!?Там да видиш НАЦИОНАЛИЗЪМ!Ако не знаеш какво е ШОВИНИЗЪМ,*** там!Ти имаш ли представа от ФРЕНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ!?Познаваш ли им НАЦИОНАЛНАТА ДОКТРИНА?А в Щатите бил ли си!?Знам,знам,там всички са ГЛОБАЛИСТИ!Само дето на всяка втора къща се вее АМЕРИКАНСКОТО ЗНАМЕ!
67
0
 
0
 
! Отговори
до 61 преди 14 години
Това "предупреждение" си го заври отзад!