Митко Димитров от Атака: Сидеров превърна партията си в ЕООД

Парламентарната група на националистите e пред разпадaне
17 юни 2009 21:44,
202
Митко Димитров от Атака: Сидеров превърна партията си в ЕООД
Снимка: БГНЕС

Сидеров превърна партията си в ЕООД. Това заяви депутатът Митко Димитров пред БТА.

Митко Димитров съобщи, че народните представители Георги Димитров и Ваньо Хърков са подали заявление за напускане на парламентарната група на "Атака".

С това парламентарната група ще се разпадне, защото в нея ще останат 9 депутати, а за съществуването на самостоятелна парламентарна група са необходими 10. Партия "Атака" няма парламентарно представителство, групата в Народното събрание е на коалиция "Атака", припомни Митко Димитров.

Депутатът поиска също така начело на "Атака" да застане председателски борд.

Димитров е започнал процедура по свикването на извънредно заседание на Националния сбор на "Атака" на 19 юли, на който да бъде променен уставът и да се избере председателски борд или т.нар. съпредседатели.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров трябва да бъде освободен от сегашния си пост, а ако делегатите решат, могат да го изберат в председателския борд, обясни Димитров.

По устав за насрочване на такова заседание трябва да има съгласие на поне една трета от общинските сборове.

"Атака" нарушава и закона, и устава, с който е създадена, мотивира искането си за извънредно национално заседание Димитров.

Според него кандидат-депутатските листи са били подредени в централата от Волен Сидеров, Капка Георгиева и Десислав Чуколов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
0
 
0
 
! Отговори
oon.bg преди 13 години
Депутати ще искат ДАНС да разследва скандалните информации, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров е карал кандидатите си за парламента да подписват гаранции за заем в размер на 150 000 евро. Това стана ясно в кулоарите на НС.Комисията за борба с корупцията преди няколко месеца разследваше случая, но не успя да установи нищо. Основната причина бе, че депутатите от "Атака", които бяхаизслушани, отричаха да са подписвали подобни гаранции.От няколко дни ситуацията е нова, след като някои от х
201
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
След агент Сотир в СДС, задействаха и агентите на ДС внедрени в Атака - Трима бургаски депутати-агентиВаньо Хърков и Тодор Батилов от Атака, Добромир Задгорски от Коалиция за България са в списъка на сътрудниците на ДС от сегашният парламент Трима бургаски депутати от 40-ото Народно събрание са сътрудничили на Държавна сигурност, показва проверката на Комисията по досиетата. Ваньо Хърков и Тодор Батилов от Атака и Добромир Задгорски от Коалиция за България са агентите. Ваньо Хърков е сътрудничил в качеството си на агент под псевдонима Никола. Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите на ДС са: собственоръчно написано и подписано обещание за сътрудничество; рег. бланка; картон обр. 4; рег. дневник; лично дело А-451 (Бс) МФ. Имената на Батилов и Хърков се обявяват за първи път. Вчера в ранния следобед комисията изнесе данните за всичките 139 агенти и секретни сътрудници на Държавна сигурност в шестте парламента от 1990 година досега.
200
0
 
0
 
! Отговори
САМО АТАКА преди 14 години
Колкото и да крякате,Атака си е Атака!А вие си гласувайте за гаргамел с малкия имбесил до него,гласувайте си за големия специалист по съветските униформи,гласувайте си за савата-"пазителя на етническия мир"!Гласувайте си за хазарта!И тия хапченца и лудници,дето ги спрягате,май са си точно за вас,нали умници!Ама докато умните се наумуват,етническите тарикати си лудуват!После да не пискате!
199
0
 
0
 
! Отговори
сливналийка преди 14 години
Ех Митко... за толкова години в парламента като представител на Атака - сега точно реши да се изказваш... Та ти досега не разбра ли в каква партия членуваш и коя партия те направи известен? Или в момента, в който видя че не си в листата за следващия парламент се сети за морала и за съвестта си?
198
0
 
0
 
! Отговори
мнителен преди 14 години
всички в Сливен подкрепят Митко ДимитровВолен да си ходи той не защитава каузата на Атака - а на семейното ЕТМахай се Волене с оня *** -сина ти щото ще ви смачкаме като ***!!!Хайде действай веднага щото да не стане късно!
197
0
 
0
 
! Отговори
Жик Так преди 14 години
Атака от самото си създаване е ЕТ "Атака- Волен Сидеров", а не ЕООД. Това е малкият семеен бизнес на сем. Сидерови.
196
0
 
0
 
! Отговори
До 179 преди 14 години
Атака е Българската ГОРДОСТ ,глупчо,а ти малкия за съжаление си СРАМ за майка си и баща си,който отдавна е трябвало да ти нашари мекото дупенце,но вече е късно- от тебе мъж никога няма да стане повече ,с такива елементарни и глуповати разсъждения!
195
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ах тая Капка, тая Капка.*** мъжа под чехъл е тоя Болен Сидеров.Жена му реди листите.Доведения син в Европарламента.Семействена партия.***.
194
0
 
0
 
! Отговори
Петко преди 14 години
Добре им го каза !!!
193
0
 
0
 
! Отговори
Кире браснаро преди 14 години
тия атака за *** стаат ама за политика не
192
0
 
0
 
! Отговори
до рапан преди 14 години
Рапан,крайно неприятно ми е да влизам в твоя тон,но според мен ник *** много по добре би ти впаснал.За автомагистрала Тракия!Какъв опит за атентат бре,рапоне.Чиста глупотия на лидера ти Болен.Лошото е че накара най близкият си човек да поеме вината за собствената му простотия,и още по лошото е,че се опита да натопи същия тоз човек,който се опита да го измъкне от позорната за Болен ситуация.Още веднъж.Ако имате ум МИСЛЕТЕ!Ако имате очи-ГЛЕДАЙТЕ! и дано някой ден прозрете за кого сте гласували
191
0
 
0
 
! Отговори
рапан преди 14 години
И какво знаеш за случая на магистрала тракия, ***? знаеш ли случайно, че това беше опит за убийство на Волен и жена му беше бременна и пометна около този екшън???? *** си ти, мръсен
190
0
 
0
 
! Отговори
серГей - освиркан преди 14 години
вижте как го освиркаха във Варна - http://***.youtube.com/watch?v=u7gFoxadGpA , нито една телевизия не го излъчи
189
0
 
0
 
! Отговори
stoian преди 14 години
Приятели,които подкрепяте Атака !! Изборите наближиха и видно е,че страха от силно БЪЛГАРСКО движение срещу предателите на Родината ни,кара да се активизират много от агентите и в този сайт ! Атака си я има и ще си я има! Даже увеличава електората си ! Да знаете,че ще им бъде потърсена отговорност на всичките чужди дерибеи,грабили и претопявали БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!! От това се страхуват и мразят Атака ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много психиатри се навъдиха по форумите,готови да раздават с широка ръка диагнози.Какво повтаряте като кречетала -болен,та болен.Личи си кой е зомбиран.Много си е добре човека даже.Ако Атака прави така че да консолидира вота за ДПС,защо консолидацията на ДПС не сплотява всички българи още повече,а само се дърлите?За какви милиони на Волен говорите-къде ги видяхте.Защо никой не плюе против Галеви,а цял един град е готов да гласува за престъпници?
187
0
 
0
 
! Отговори
Обективен преди 14 години
Абе все още ли има хора в тази държава,които да вярват,че нещо може да се лучи без благословията на службите.От кого се контролират партиите?Интересен въпрос,нали.Как така на някой си Волен със съмнително психическо здраве ще му се разреши безнаказано да бълва небивалици,коя от коя по абсурдни.Как така ще му се предостави телевизия,чийто шеф също е със съмнително минало.Как мислите става това!Със или без съгласието на бившите и сегашни властелини!?
186
0
 
0
 
! Отговори
hannibal преди 14 години
*** пиши ми на скайп hannibal_lecter89 !
185
0
 
0
 
! Отговори
До hannibal преди 14 години
Ха-ха.Волен ги правел на пет стотинки.Та нали такива *** като теб трябва да се връзват на простотиите на волен. А тези същите думи са написани от "другарите".Мислиш ли,че БСП ако рекат не могат да го наврат този *** Волен в *** г*з.Ама не щат,защото шараните като теб се връзват и без да се усетят,с гласът си подкрепят политиката на БСП.
184
0
 
0
 
! Отговори
hannibal преди 14 години
Да личи си че от този сайт сте много *** парчета!Не сте виновни вие,а глупавия сайт!Вярвайте му че атака се разпада,вярваите им че Волен ще бъде свален!Неприятно ще бъдете изненадани и разбити на пух и прах!
183
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ey vidyahte li gospoda ludi fenove na bolen bolniya :D hahah,4e ste na svirshvane,may vi svirshi gorivoto,idete na nay blizkata benzinostanciya da si popilnete rezervoara,,,,smetkata she ya plati DPS to ....