Митко Димитров от Атака: Сидеров превърна партията си в ЕООД

Парламентарната група на националистите e пред разпадaне
17 юни 2009 21:44,
202
Митко Димитров от Атака: Сидеров превърна партията си в ЕООД
Снимка: БГНЕС

Сидеров превърна партията си в ЕООД. Това заяви депутатът Митко Димитров пред БТА.

Митко Димитров съобщи, че народните представители Георги Димитров и Ваньо Хърков са подали заявление за напускане на парламентарната група на "Атака".

С това парламентарната група ще се разпадне, защото в нея ще останат 9 депутати, а за съществуването на самостоятелна парламентарна група са необходими 10. Партия "Атака" няма парламентарно представителство, групата в Народното събрание е на коалиция "Атака", припомни Митко Димитров.

Депутатът поиска също така начело на "Атака" да застане председателски борд.

Димитров е започнал процедура по свикването на извънредно заседание на Националния сбор на "Атака" на 19 юли, на който да бъде променен уставът и да се избере председателски борд или т.нар. съпредседатели.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров трябва да бъде освободен от сегашния си пост, а ако делегатите решат, могат да го изберат в председателския борд, обясни Димитров.

По устав за насрочване на такова заседание трябва да има съгласие на поне една трета от общинските сборове.

"Атака" нарушава и закона, и устава, с който е създадена, мотивира искането си за извънредно национално заседание Димитров.

Според него кандидат-депутатските листи са били подредени в централата от Волен Сидеров, Капка Георгиева и Десислав Чуколов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Путин преди 14 години
Лидерът на Атака - Карлово, Никола Ликов, е осъден от АС - Пловдив да плати дължимите от него 245 625 лв. ДДС и лихви на държавата.От 1999 г. до сега, той отказва да плати тази сума, от фирмата си "Сатурн". Два пъти прехвърля фирмата си на други лица, безброй пъти обжалва решенията на данъчните власти.Решението на съда е окончателно. Но тъй като въпросния хитрец е прехвърлил цялото си имущество на други лица, съдът го е осъдил държавата да прибира часта от месечния му доход, над 250 лв.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до ох,ох - ако си го усетил *** ,не мърдай,че ми правиш кеф
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като копирате това в google - "Трима бургаски депутати-агенти" (без кавичките) ще разберете кой е този Хърков и защо подобно на агент Сотир - Пламен Юруков са го зсадействали точно сега да очерня Атака и Сидеров точно преди изборите.
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ние сме на всеки километър(анонимните)
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВСИЧКИТЕ НЕЩАСТНИЦИ ВИ ВИДЯХМЕ - ОСТАВА САМО ПЛАН Б - БОЙКО БОРИСОВ.ЩЕ ГО ВИДИМ И НЕГО, ТОЙ Е СЛАМКАТА, ЗА КОЯТО ДА СЕ ХВАНЕМ.ДАЙ БОЖЕ ПОНЕ МАЛКО ПО-ДОБРЕ ДА Е !
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Искам да се поинтересувате кой е Хърков.
76
0
 
0
 
! Отговори
oh oh преди 14 години
абе анонимен,какво пишеш само против турците?да не те е целувал някои брадат ***?
75
0
 
0
 
! Отговори
Знаещ преди 14 години
Волен не е волен ... Той е маша в ръцете на турци, комунисти и евреи ...
74
0
 
0
 
! Отговори
ЗАДАЧАТА НА ГЕРБ преди 14 години
Шестте основни приоритета на УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА:1. ЧЕРВЕНИТЕ ***(БИЗНЕСМЕНИ) ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СМУЧАТ2. ДА СЕ ДОПЪЛНЯТ ЧЕРНИТЕ ПАРТИЙНИ КАСИ3.БЕЗ РЕВАНШИЗЪМ!(ЗЛОУПОТРЕБИТЕ - С ДДС, ЗАМЕНКИ, ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ, ШАШМИ С ЕВРОФОНДОВЕ) - ДА БЪДАТ ПОТУЛЕНИ И НЕНАКАЗАНИ.4. ДА МАНИПУЛИРАТ ЕЛЕКТОРАТА - КОЛКО СМЕ БИЛИ ДОБРЕ ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ И ЛУКАНОВ.5. ДА ОЧЕРНЯТ КОЛКОТО МОГАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КОНКУРЕНЦИЯ.6. ТЕХНИТЕ ХОРА ДА ОСТАНАТ В НОВАТА ВЛАСТ И ДА Я САБОТИРАТ
73
0
 
0
 
! Отговори
БББ преди 14 години
до nikoАхмед е хитър дазнаеш
72
0
 
0
 
! Отговори
niko преди 14 години
i za tebe olq se otnasq.
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
волен дали взе милионче от мутрата бинев
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Изселниците от Турция ще гласуват масово на тези избори. Очакват се кервани от автобуси да докарат желаещите да упражнят вота си в Кърджалийска област. Превозвачите твърдят, че вече са определени фирмите и цените на билетите. Наблюдатели прогнозират, че поне 12 000 изселници ще пристигнат, за да застанат пред урните в Кърджалийски многомандатен избирателен район.Докато в избирателните списъци за Европейския парламент фигурираха 150 000 гласоподаватели, сега броят им достига 240 266 души. Още 90 000 избиратели получават правото да гласуват в Кърджалийско за изборите за народни представители в сравнение с евровота. За изборите за Европейски парламент, българските изселници нямаха право да гласуват, защото не живеят в страна-членка на Европейския съюз. Сега обаче нямат ограничение, стига да имат постоянен адрес в България. Ако изселниците гласуват в родопската област, ще могат да избират мажоритарни кандидати и тези от пропорционалните листи. Ако гласуват в Турция ще използват само една бюлетина-тази за партии. Гласовете им се разпределят или в един едномандатен район или се пръскат по всичките 31 многоомандатни райони. Все още Централната избирателна комисия не е излязла с решение за точтото разпределение на гласове.
69
0
 
0
 
! Отговори
гей от атака преди 14 години
атака победа....
68
0
 
0
 
! Отговори
niko преди 14 години
volen moje da e bolen no finansovo sega e mnogo dovolen.a tezi ,koito glasuvaha za ataka;bravo na vas izpravihte na dogan patlaka.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
фаши неграмотни
66
0
 
0
 
! Отговори
До ДЕдо ЛИБЕН преди 14 години
Либене дедо ли си незнам ама си Гей е видно че и грозен при това ?За тез дето пишат за авторитаризма съм съгласен но без това неможе . В БСП и абривиатурите и като СДС ГЕРБ НДСВ и т.н. има хаус и яка простутия
65
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
Hora,gledaide TV SKAT,da progledate!
64
0
 
0
 
! Отговори
БББ преди 14 години
Волен е болен. Той с неговата политика помага на ДПС. България над всичко.
63
0
 
0
 
! Отговори
НЕзаблуден преди 14 години
До всички Атакисти: ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ И ПРОЯВЕТЕ РАЗБИРАНЕ.ОБЪРНЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ НА ПСИХИЧНОТО СИ ЗДРАВЕ.МЕДИЦИНАТА НАПРЕДВА С БЪРЗИ ТЕМПОВЕ.ТАКА,ЧЕ НАДЕЖДА СКОРО ЩЕ ИМА, КАКТО ЗА ВОЛЕН така и за всички Вас.Стискам палци и се моля БОГ да ви поживи и дари с разум,който очевидно Ви липсва за момента :))