Митко Димитров от Атака: Сидеров превърна партията си в ЕООД

Парламентарната група на националистите e пред разпадaне
17 юни 2009 21:44,
202
Митко Димитров от Атака: Сидеров превърна партията си в ЕООД
Снимка: БГНЕС

Сидеров превърна партията си в ЕООД. Това заяви депутатът Митко Димитров пред БТА.

Митко Димитров съобщи, че народните представители Георги Димитров и Ваньо Хърков са подали заявление за напускане на парламентарната група на "Атака".

С това парламентарната група ще се разпадне, защото в нея ще останат 9 депутати, а за съществуването на самостоятелна парламентарна група са необходими 10. Партия "Атака" няма парламентарно представителство, групата в Народното събрание е на коалиция "Атака", припомни Митко Димитров.

Депутатът поиска също така начело на "Атака" да застане председателски борд.

Димитров е започнал процедура по свикването на извънредно заседание на Националния сбор на "Атака" на 19 юли, на който да бъде променен уставът и да се избере председателски борд или т.нар. съпредседатели.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров трябва да бъде освободен от сегашния си пост, а ако делегатите решат, могат да го изберат в председателския борд, обясни Димитров.

По устав за насрочване на такова заседание трябва да има съгласие на поне една трета от общинските сборове.

"Атака" нарушава и закона, и устава, с който е създадена, мотивира искането си за извънредно национално заседание Димитров.

Според него кандидат-депутатските листи са били подредени в централата от Волен Сидеров, Капка Георгиева и Десислав Чуколов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
българен преди 14 години
абе вярно ли целия лекторат от атака биле *** трябва дасе позаинтересуваме преди да гласуваме.......
101
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Крадливата турско-комунистическа върхушка по всякакъв начин се опитва да свали Атака от сцената, нещо не им изнасят няционалисти, мислещи за България и българщината.....
100
0
 
0
 
! Отговори
do 89 преди 14 години
do 89 .brato ami taka 6te stane ako ne izmisliat ne6to ataka.drugite gi otpi6i.misli za decata si i glasuvai ne za da ima6 pari a za tova da moje6 da se nare4e6 bulgarin 6toto s ataka niama da ima6 koi znae kvi evrota.vsekire6ava sam koe e po vajno
99
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 14 години
Е,щом вече от яд и "подивяват"(визирам podivql - 99),то със сигурност обединението на БЪЛГАРИТЕ трябва да е чрез партия Атака !! Да гласуваме пробългарски и проевропейски !!!
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Навсякъде има агенти на ДС - както агент Сотир - Пламен Юруков заедно с други агенти се опитаха да клонират СДС, сега и този Ваньо Хърков (агент Никола) прави опит да сваля Сидеров.
97
0
 
0
 
! Отговори
Svilen75 преди 14 години
До Анонимника 95 - не познавам тази личност Ваньо Хърков, на като е доказан *** защо бАтака са го вкарали в листата си в НС в сегашния парламент и са го държали четири години, а го гонят сега като рипа срещу тях??? отговори ми на този въпрос и после ми се прави на праведник?До Путин, 93 - предстви си, че имаш дете седми клас. Това прави 12-13 години без детски (не, че някой свестен родител разчита на тях) и след като завъчши осми клас започваш да вземаш 4-5- години детски. Нормално ли е това
96
0
 
0
 
! Отговори
Svilen75 преди 14 години
Атака, матака или по-точно - батака на атака ... какво се занимавате с тази групичка *** и печалбари, залагащи на националистически вот. То вярно, че са много такива *** в милата ни многострадална родина, но е видно, че сами се прецакват. Ако имат и власт още повече ще се изпокарат сами помежду си, оставете ги да плуват, сами ще се загубят в морето.
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ваньо Хърков е добре да си ходи от Атака,защото тоя е доказан ***.Дори в момента го разследват за минали престъпления.Като бивш директор на транспортна болница бил прибирал солидно количество рушвети.Мен тази новина ме радва,защото Атака се чисти от ***.
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТАЗИ НОВИНА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ.НЯМА ТАКОВА НЕЩО.ПРЕДИ МАЛКО СЕ ОБАДИХ НА ЕДИН МОЙ ЧОВЕК ОТ АТАКА,ТОЙ ВИКА ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДНИЯ БАЗИК.ДНЕС.БГ ТРЯБВА ДА ВНИМАВАТ КАКВО ПИШАТ,ЧЕ МОЖЕ АТАКА ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО СРЕЩУ ТЯХ.
93
0
 
0
 
! Отговори
Путин преди 14 години
Има начин да се спре *** свръх-раждаемост:- детски и помощи САМО след завършен 8-ми клас- детски и помощи САМО срещу Трудово-Осигурителен СтажНо Доган, Иван Костов, Седефчо и Сидер, не дават и дума да се издума за това.И на четиримата бащите са *** ...
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На днес.бг бих казал покайте се еничари , платени мекерета от сорос и института за либерални иследвания.
91
0
 
0
 
! Отговори
а преди 14 години
поредния компромат. Явно на този Димитров са му предложили солиден кеш да серазпърди в последния момент , а на днес.бг им прави чест , че публикуват статии като тази в точни момент преди избори , с което затвърждават мнението че са протурски сайт и са в услуга на олигархията.
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АЗ ВИНАГИ СЪМ ГЛАСУВАЛ СЕЧЕНО НА ОЛИГАРХИЯТА И МАФИЯТА , И СЕГА ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ СЕЧЕНО НА МАФИЯТА САМО АТАКА.
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Според експертни данни и демографски екстраполационни анализи истинският брой на *** малцинство през 1992 г. би следвало да е бил около 650 700 000 души, тъй като е налице трайна демографска тенденция *** етнос в България за двайсет години да се удвоява. A more pessimistic demographic projection predicts that Bulgaria's population will fall to 6 million by 2025 and 4.5 million by 2050 (PRB ...Ако двете твърдения по-горе са верни и тенденциите се запазят , простата сметка изключва живи етнически българи през 2050 :премаме 2000 год за изходна точка и броя на *** ~ 1 000 000удвояваме за всеки 20 години2020 ~ 2 000 0002040 ~ 4 000 000 2050 ~ 5 000 000 *** - това означава ,че турците са напуснали пределите на Родината поради факта ,че пак са малцинство,ама този път в *** държава(по същество и сега си е таква) и идеала и националната доктрина на Атака са изпълнени 110% -- турците в Анадола .Само дето няма придворни летописци да го отразят в мемоарите си.....Така де , докато Атака се чудят как да вземат властта (и аз се Чудя как да я взема,ама на бодлива крава бог рога не дава) - пътят е ясен :*** ,братя
88
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 14 години
Съдейки по това,че най-оплюваната от турците партия е Атака и че управляващите забраниха медийното й пространство,ИЗВОДА Е ЕДИН : НА ПРАВ ПЪТ СМЕ,БРАТЯ БЪЛГАРИ !!!Да атакуваме с общи усилия терористичната организация ДПС и комунистическата олигархия !!! Щом има Евророма за *** и ДПС за турците,то нека пробългарската партия Атака, бъде нашия отговор !!!!!! Да живеят БЪЛГАРИТЕ ! ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ !!
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
я,има защитници на депутатите - това само ще е някой от тях...
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ИВАН КОСТОВ - ЧОВЕК НАЗНАЧЕН ОТ ЛУКАНОВ И ДС ДА ОГЛАВИ ФАЛШИВАТА ОПОЗИЦИЯ.
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
всички депутати са били агенти на дс
84
0
 
0
 
! Отговори
niko преди 14 години
az znam 4e dogan i mnogo umen,no za6to drugite taka se izlagat?krali krali pak sprete se malko,napravete ne6to i za nas obiknovennite hora.
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ваньо Хърков е сътрудничил в качеството си на агент под псевдонима Никола. Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите на ДС са: собственоръчно написано и подписано обещание за сътрудничество; рег. бланка; картон обр. 4; рег. дневник; лично дело А-451 (Бс) МФ. Имената на Батилов и Хърков се обявяват за първи път. Вчера в ранния следобед комисията изнесе данните за всичките 139 агенти и секретни сътрудници на Държавна сигурност в шестте парламента от 1990 година досега.