Доган: Не "разделяй и владей", а "обединявай и управлявай"

Шефът на ДПС не държи да го обичат в политиката, а да го уважават
19 юни 2009 22:19,
174
Доган: Не "разделяй и владей", а "обединявай и управлявай"
Снимка: БГНЕС

Задаваме параметрите на съвсем модерна политика, която се базира на усещането за общо дело.

Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган на среща със симпатизанти в Смолян.

Според него параметрите на тази нова политика са на принципа "как да печелим приятели, а не врагове".

По-модерният принцип на правене на политика не е "разделяй и владей", а "обединявай и управлявай", каза лидерът на ДПС.

Мисля, че пак ще се наложи да участваме, защото без нас не могат, заяви Ахмед Доган по повод възможностите за създаване на следващото правителство.

Той допълни, че не държи да го обичат в политиката, а да го уважават.

Водачът на местната листа на партията Ариф Агуш посочи, че в Родопите се надига пагубна националистическа вълна и много партии са включили в предизборните си платформи националистки програми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
0
 
! Отговори
revolyucionera преди 14 години
prav si rano ili kisno nie turcite she poiskame aftonomna dirjava. ne moje da se jivee v obshtestvo koeto postoyanno ni mrazi i ni nedovijda i se opitva da ni izolira napilno.Blagodarete se na dogan I MU NAPRAVETE PAMETNIK zashtoto dosega veche kirdjali mojebi shteshe da si e samostoyatelna dirjava,to fprochem she si e taka do 15 godini.
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Късно е, башибозушко псе! Цял свят ви видя какво можете като ви се позволи да се ползвате от цивилизационни придобивки - изнудване, грабеж на чуждото /ДДС и фондове/, а в икономиката - изсичане на горите и нищо друго. Така беше докато се слагахте на Голямата Порта. Ама миризливата Анадола иска да влиза в Европата и сега се чуди как да ви озапти, за да не ви сочат като пример какво представлява самата тя. Е, не може да стане! Оттдавна сте символ на проказа и тумор за всяко общество!
151
0
 
0
 
! Отговори
някакъв преди 14 години
хора, само гласувайте на 5-ти юли. За когото и да е, само не и за фанатиците от ДПС. Нека техните предварително знаещи се гласове да са нищожен процент от общите! Дано следващото правителство да е без ДПС, защото трябва да работи за България, не за турция.
150
0
 
0
 
! Отговори
Big Gun преди 14 години
тоя май достатъчно си поживя!!! време му е, стига е ял от парите на България, работейки за нейното падение!
149
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Tova gnusno iz4adie BSP mu otvori stotici izbiratelni sekcii v Turciq. Neka izmetem tezi dve ANTIBULGARSKI partii ot Bulgaria. 4engetata ot BSP i DPS v Rusia i Turciq!!!!!!!!!!!!!Neka sa po-blizo do gospodarite si. Gnusni rodoootstupnici!!!!!!!
148
0
 
0
 
! Отговори
Samo minavam преди 14 години
Тоя ***,няма ли кои да го снима.........
147
0
 
0
 
! Отговори
избирател преди 14 години
до 111 и другите коментиращи Нека на 05.07.2009 не си стоим в къщи, на плажа или за риба(гъби няма), а да отидем и да гласуваме за да не може тоя мазник да ни прави на будали! Всеки глас е важен, агитирайте близки, приятели, познати! Ще допуснем ли такива да ни тровят живота още дълго време? Ще допуснем ли?
146
0
 
0
 
! Отговори
brigante преди 14 години
че кой уважаващ себе си човек ще уважава такъв човек на снимката като ахмед доган:) то самото му име е отвратително хахахахахаххаа:))))))))))) самото му излъчване е отвратително!никой не уважава грозните,алчните,крадливите,лъжливите *** на тоа свят!!! колкото по-рано го осъзнаете,толкова по-добре! а тоа е жив,зощото го пазят от данс и турските служби...иначе отдавна да е мъртвец!!!
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МАШИНА ЗА ТЕРОР Е ТОЯ ДОГАНЧО, жипове мипове, корупция
144
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 14 години
ДОГАНЕ, ТИ СИ ЗА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА НЕЗАКОННОТО ТИ ИМУЩЕСТВО.
143
0
 
0
 
! Отговори
нене Емка от Якоруда преди 14 години
някой от симпатизантите на ДПС задавал ли си е въпроса техния стълб/Доган/ и той ли ниже тютюн та толкоз много се замогна, та чак и на лична яхта почива. Може би от тоз тютюн не Ви остава време да се замислите, защото сме с полирани мозъци.хайде създраве, че ми остана тютюне не нанизан
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
за политиците говоря, ДА ГО ДУХАТЕЕЕЕЕЕ
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВСИЧКИ ДА ГО ДУХАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
140
0
 
0
 
! Отговори
kuradon преди 14 години
Ako otvorite tazi prepratka shte se zapoznaete sas sekciite otkriti za glasuvane v chuzhbina za parlamentarnite izbori. V turciq ima vav vseki kvartal:(, v Evropa pochti nikade. Bazikat se dosta seriozno s nas
139
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
SMESHNIK, KOI TE VZIMA NA SERIOZNO ?????
138
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да ама не е така ,защото точно неговите избиратели показват ,че той се стреми именно да ги отдели отдели от майка България.
137
0
 
0
 
! Отговори
Уважение преди 14 години
Обичта върви ръка за ръка с доброто.Обичат се само добрите хора. А уважението е много разтегливо понятие. Крадеца уважава по-хитрият от него крадец.
136
0
 
0
 
! Отговори
Усещане за общо преди 14 години
"...модерна политика, която се базира на усещането за общо дело ..." Вярно е, че е само усещане за общо. При вас чуждото е общо, а моето си е мое.Много удобно е след "разделяй и владей" и забогатявай, да се запее следващата песен "обединявай и управлявай" и лайф с откраднатото.Тази поредица от стъпки е стара колкото света. Който не помни историята е сляп за бъдещето.
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ZA6TO DA GO KAZVZ. SMO KOSTOV KOGATO BE6E NA VLAST AHMET DUHLAN NE SI RAZVIAVA6E TURSKIA ZADNIK, PO DOBRE GLEDAI KOI AKVO E NARAVI A NE KOI KAKVO KAZVA
134
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Тия,дето пак си отвориха змийската паст да плюят върху Атака,Сидеров и върху нас,които се чувстваме преди всичко БЪЛГАРИ и не желаем да ни управляват турци(преди всичко) и ***,отново се опитват да разколебаят и да разединят БЪЛГАРИТЕ !Аз призовавам ВСИЧКИ БЪЛГАРИ този път(дори и гласували за други партии)да гласуват с нас за АТАКА,защото не политическо,а силно ЕТНИЧЕСКО движение може да свали тези поробители от властта !!!Нека покажем,че БЪЛГАРИТЕ не сме загубили самоуважението си !!!!