Доган: Не "разделяй и владей", а "обединявай и управлявай"

Шефът на ДПС не държи да го обичат в политиката, а да го уважават
19 юни 2009 22:19,
174
Доган: Не "разделяй и владей", а "обединявай и управлявай"
Снимка: БГНЕС

Задаваме параметрите на съвсем модерна политика, която се базира на усещането за общо дело.

Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган на среща със симпатизанти в Смолян.

Според него параметрите на тази нова политика са на принципа "как да печелим приятели, а не врагове".

По-модерният принцип на правене на политика не е "разделяй и владей", а "обединявай и управлявай", каза лидерът на ДПС.

Мисля, че пак ще се наложи да участваме, защото без нас не могат, заяви Ахмед Доган по повод възможностите за създаване на следващото правителство.

Той допълни, че не държи да го обичат в политиката, а да го уважават.

Водачът на местната листа на партията Ариф Агуш посочи, че в Родопите се надига пагубна националистическа вълна и много партии са включили в предизборните си платформи националистки програми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
Тракиец преди 14 години
Разбрахте ли, че българското правителсктво не желае българите зад граница да гласуват- защо ли? И е съкратило драстично секциите навсякъде. В америка от 50 предишните избори сега са 15 и не желае да ги увеличи въпреки подписките и на нашите сънародници. Така е и навсякъде другаде - Германия, Ангкия и т.н.... Изводът е ... всички които можем да гласуваме! За да бъдем по добре!!!
92
0
 
0
 
! Отговори
earl преди 14 години
Най-голяма изненада би било ако Доган не влезе в новият Парламент .Той е най-сигурният преизбран и го знае.
91
0
 
0
 
! Отговори
AA преди 14 години
ZAE SI FESA KAKVO DA SI ISKA .... UVAJENIE ,,,,MNOGO SEKSUALNO ZVU4I,E KATO OTIDEM VSI4KI DA GLASUVAME 6E MU GO NAFARFORIM..
90
0
 
0
 
! Отговори
s преди 14 години
Докато не излезем да гласуваме все ще е така. Този *** ше управлява! Турците решават в България, защото българите са много "обидени" и не искат да гласуват.
89
0
 
0
 
! Отговори
Тракиец преди 14 години
Всички трябва да гласуваме за да нямаме проблеми завбъдеще....
88
0
 
0
 
! Отговори
Тракиец преди 14 години
Пагубна националистичеса вълна? А те какви са? Не са ли с български паспорти? Иначе да заповядат в Турция....
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А пък тея долните фесове, дето пишат против България и българите - АМИ МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТУКА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - ВЪРВЕТЕ СИ В ТУРЦИЯ! КАКВО ПРАВИТЕ ТУКА!?!?! КЪШ, ***!
86
0
 
0
 
! Отговори
! преди 14 години
Ха.. мЕДИ още не се е научил да говори смислено."Мисля, че пак ще се наложи да участваме, защото без нас не могат, заяви Ахмед Доган по повод възможностите за създаване на следващото правителство"Какво е това противоречие с "модерният" елемент "обединявай и управлявай". Кои са "те" и кои са "нас".. ето ти го разделението :)
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Долу ДПС,*** и турци ВЪН. Никва толерантност...не са я заслужили. Защо според вас не мразим сумати народ от Великобритания, които се населиха в разни места от България, а мразим именно турците и ***. Ми защото са си заслужили това отношение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАКВОТО ПОЧУКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО! КОЙТО НЕ ГЛАСУВА НА ДОГАН СЛУГУВА!
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
500 години не стигат.....Пак ще сте наши...
83
0
 
0
 
! Отговори
от 80 и 81 преди 14 години
Крайно време е да излезем от тези заблуди,да разчупим фалшивия образ,който сами създаваме за турците и да погледнем истината в очите.А тя никак не е приятна ! Благодарение на грижите на управляващите през последните 15-20 г. турците се ислямизираха до фанатизъм,но по-лошото е,че направиха същото и с големи *** маси,както и с чистите българи-помаците ! Ако продължаваме да си заравяме главата в пясъка проблема не само няма да се реши,но и ще се задълбочи,а не е изключено да стане неуправляем
82
0
 
0
 
! Отговори
ДО СТОЯНОВ преди 14 години
Господине видно е че с турци сте имал работа толкова колкото и с марсиянци .Ако сте работил с такива елементи трябваше да знаете че във всеки случаи щяхте да знаете че те са : изключително не цивилизовани , ужасно неграмотно ,с претенции че са нещо повече от вас ,че трабва да им се плаща повече от колкото на инженера и за капак ако има как да ви окрадят или да ви направят нещо лошо само защото сте неверник ще го направят с удоволствие . Те знаят че такива толерантни като нас могат да бъдат стр
81
0
 
0
 
! Отговори
А.Доган преди 14 години
Гласувайте за мен и аз ще ви е.. мамата докрай!
80
0
 
0
 
! Отговори
inferno преди 14 години
Туй гърчаво човече не е ли време да спечели приза "върховен ***" на републиката и заслужено да му се присъди "Златната решетка" в пандиз-палаз и то до живот?
79
0
 
0
 
! Отговори
от 80 : преди 14 години
Истината за турците е,че са фалшиви и двулични хора ! Може и да ти се усмихват,може и да те хвалят,но зад гърба ти мислят друго. Това друго е : България е била турска и пак трябва да бъде ! Друга истина за турците е това, че те милеят за Турция, а вътрешно мразят България и българите. България е тяхната родина,но те смятат Турция за своя родина !Заблудата,че турците са много работливи идва от факта,че са нискообразовани в огромната си част,а за нискообразования човек остава само тежката работа
78
0
 
0
 
! Отговори
до СТОЯНОВ : преди 14 години
Това, че турците са добри и работливи хора, ама видиш ли горките са използвани от Доган е глупост ! Това е една голяма лъжа, която вече от години се повтаря, а една лъжа повторена 100 пъти, вече се приема за истина ! Турците не са добри хора - те са доста злобни, коварни и двулични ! С тях добър комшулук може да се прави само, ако се съгласяваш постоянно с тях и за всичко ... Може 1 000 добрини да си им правил, но веднъж само да им се противопоставиш и забравят всичкото добро, което са видели !
77
0
 
0
 
! Отговори
Дико преди 14 години
Доган е вай-умния политик.
76
0
 
0
 
! Отговори
!! преди 14 години
Добре бе ***, по 10 статии за Доган на ден и една месечно за Волен ?
75
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 14 години
Видяхте ли *** ми български политици, до къде стигна наглостта на този трудно говорещ ***? Да си мисли, че вече без него във властта не може. Обидинете се нещастници, защото в следващото правителство той може да е пемиер, а вие само министри, корумпирана пасмина.
74
0
 
0
 
! Отговори
mrawka преди 14 години
Искам да овжа няколко пъти тоя мазен *** и след това на кол