Янев ще спира "екскурзиантите" с жива верига

Всеки от пътуващите получавал по 100 долара, твърди лидерът на РЗС
22 юни 2009 18:27, Красимир Ангелов
111
Янев ще спира "екскурзиантите" с жива верига
Снимка: БГНЕС

РЗС може да направи “живи вериги” и с гражданско неподчинение да се спрат на българо-турската граница идващите с автобуси избиратели от южната ни съседка, закани се лидерът на партията Яне Янев.

По думите му “екскурзиантите” ще бъдат около 150-200 хиляди души.

“Повече от 90 на сто от пристигащите не владеят български език и създават огромни трудности на българските гранични власти”, коментира Янев.

По думите му всеки от пътуващите получавал по 100 долара, а автобусите се зареждали в "закрита бензиностанция" на "Фуат Гювен" в Свиленград.

При избирателна активност над 60 % кабинетът ще е от ГЕРБ, "Синята коалиция" и РЗС, обяви Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЯНЕ,ЗАЩО ЛЪЖЕШ?НА ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ИМА АВТОБУСИ.ТУРЦИТЕ ЩЕ СИ ГЛАСУВАТ ОТ ТУРЦИЯ,ЗАЩОТО ИМ НАПРАВИХА ПОНЕ 30 СЕКЦИИ ТАМ.ТЕЗИ 30 СЕКЦИИ ЩЕ РЕГИСТРИРАТ ПОНЕ 200000 ГЛАСА.ЗАБРАНЕТЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО !
49
0
 
0
 
! Отговори
До 200-та хиляди преди 14 години
И какво ще измислят - задължително гласуване? Никогиш туй не може да се случи! А доколкото разбирам БКП имат файда да не се гласува. Щото останалите дето са с гласове около 4-те % техните мандати - се преобразуват в такива в цвят червен! А Бати ББ ще го дува! и ЯЯ също, доколкото усещам, както и Гърджо!
48
0
 
0
 
! Отговори
ZASHTO преди 14 години
bravo na Ianev,sled kato oshte predi 2 sedmici Siderov kaza ,che Ataka shte blokira granicite???SIDEROV E LUD,A NA IANE BRAVO????da vidim vse pak dali nqkoi ot dvamata shte go napravi!!!!!
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Именно, 200 хил колко процента са от 6-7 милиона? Ама около мен никой не гласува. Без да повдигам тема, за която ще ме разкостите, но изказвания от рода на "Ти луда ли си, нали трябва да си отида НА Плевен/Бургас/Търново" ме побъркват. СЛедвашият парламент да "измисли" нещо по темата, във всеобщ интерес на всички извън БСП и ДПС е, а ние сме много. Аз не познавам БСП/ДПС привърженици
46
0
 
0
 
! Отговори
harison преди 14 години
az 6te glasuvam za dezata i bade6teto na Bulgaria!A VIE?
45
1
 
0
 
! Отговори
PENE преди 14 години
До #40: Абсолютно си прав !!! И аз чух за такава оферта-дори ми предложиха да говоря с моите работници ,които са около 45 човека ! Хора на Яне ми предложиха да им дам по 30лв. на тях и по 10 да останат за мен-пълен смях!!! Гласувайте за честните политици а именно # 19 !!!!!!!!!
44
1
 
0
 
! Отговори
Бил Гейтс преди 14 години
Нумер 29, като как си го представяш гласуването през интернет.Така просто от любопитство, без задни мисли. Преди ХХ години удряха печати в паспортите, като на ***- което мен лично от тогава ме въздържа да ходя до урните, защото знам , че Яне е пич и ще спечели, нищо ,че е изкукуригал...
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Разделят хората по най - безобразен начин и така се чувстват в безопасност - по религии, етноси, доходи и др.Допуснат ли обикновените хора да са на един акъл ще имат сериозни проблеми.Тези избори са заблуда и чист болшевизъм от който уж избягахме.Осман не е Осман, а нaсрaн и дори и за провокатор не е кадърен.Добро утро, Яне ! Тези неща някои ги говорят от години.
42
0
 
0
 
! Отговори
До Осман преди 14 години
Аххххх, Османчо, мамин малък сладък...порадвай се още малко на 3 - главата ламя в правилтелството, защото след изборите ако ще и със самолети да долитате, пак няма да ви бъде тук. Ще станете тихички като тревичката, както е навсякъде в Европа. Какво членство в ЕС, какви 5 турски лири? Болни ли сте? ЕС през крив макарон само ;)
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЯНЕ *** КОГО ЛЪЖЕШ КАТО НЕМА ДА ИМА АВТОБУСИ , ТЕ СИ УРЕДИХА СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ 124...
40
0
 
0
 
! Отговори
Далас преди 14 години
В момента върви поголомно купуване на ромски гласове от Янев в Ямболска област. Цената стигна до 40 лева на глас. *** в Ямбол и СТралджа пируват от парите на човек, който ще се справи с корупцията .***!
39
1
 
0
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Тоя *** за първи път да измисли нещо хубаво! БРАВО !!! Подкрепям идеята. Само трябва да се измисли как,защото *** ФЕС Ахмед не спи! Трактори на границата е добра идея-ако не вярвате питайте Гърците :) !
38
0
 
0
 
! Отговори
cvb преди 14 години
вижте сега,много ви е кратка паметта.Това може да стане като отидат да протестират селскостопанските производители и си спрат машините на границата.Готово-няма вериги,-няма синджири и други циркове.Ако беше сериозен този шушумига,можеше да ги подкани тези хора-ама той..вериги.
37
0
 
0
 
! Отговори
Осман преди 14 години
Що бе,да не иде Сидера да протестира пред американската амбасада?Големи *** сте тва атакистите.
36
0
 
0
 
! Отговори
sidewinder преди 14 години
Опитай да го кажеш това пред някой български националист, и ако не си видиш зъбите на асфалта, на! В Интернет си много смел.
35
0
 
0
 
! Отговори
Осман преди 14 години
Колкото и да плюете,нищо не можете да ни направите.САЩ са ни упълномощили да ви управляваме,защото сами по себе си сте негодни да го правите!! Ако не ви харесва се оплачете на арменския поп ...или се изнасяйте!
34
1
 
0
 
! Отговори
АЗ ГЛАСУВАМ преди 14 години
Не го знам Яне струва или не, но виждам кой ще гласува. Чак от Турция идват! Ако не се вдигнем да гласуваме в собствения си квартал, турците ще избират вместо нас! АЗ ГЛАСУВАМ!!!
33
1
 
0
 
! Отговори
Ah med,ah laina преди 14 години
Ami da,90 procenta ne vladeat balgarski....Koi im pla6ta komandirovkite.Dogan,razbira se s otradnatoto zaedno s komunistite.Aferim,be,moskovski sersemi
32
1
 
0
 
! Отговори
sas преди 14 години
Ще гласувам за който обещае да премахне двойното гражданство. Не може куцо и сакато да носи моя паспорт и да се червя заради него. Хайде веднъж завинаги да се преброим колко сме и да видим за какво ставаме.
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ако това стане ще се чувствам малко по-човек..