Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?

Премиерът плажува, въпреки че нямаше да ползва отпуск
19 авг 2009 18:20,
276
Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?
На плажа в Обзор. Снимка: ТВ Скат

"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите".

Така премиерът коментира плъзналите снимки, но които се вижда как плажува, въпреки че публично обяви намеренията си да не ползва отпуск.

"Спах два дни в хотела на Валентин Златев там", отсече Бойко Борисов и допълни:

"Има на кой да се отчитам и да ме проверява по-строго от вас, каза премиерът на журналистите и посочи, че никога не е спал по резиденции, но щом е необходимо, може да започне".

Още по темата

"Хелиос бей" в Обзор е собственост на бизнесмена Валентин Златев, представител на Лукойл за Югоизточна Европа.

"Шел, ОМВ, Лукойл са публични компании с прозрачност в тяхната дейност, но поемам ангажимент и ще разпоредя проверка и на тях", каза още премиерът.

"Няма фирми, които да са защитени от проверки, нито такива, които тенденциозно да се проверяват", отговори той на въпрос дали и компанията на Златев подлежи на проверка от данъчните.

По думите му всички бензиностанции трябва да имат фискални апарати, горивата трябва да отговарят на качествата и да си платят акцизите.

"Разработва се система – вкарваш горива, акцизите - на границата. Затова сега има съпротиви срещу нас, но ще ги преодолеем", каза премиерът.

"Днес разпоредих и на вътрешния министър повече думичката „ще“ в бъдеще време в интервюта да не се употребява", завърши Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
PlamenVarna преди 14 години
Избраха те с надежда, че ти си контрапункта на Станишев, Доган, Симеон и Костов. Не те избраха за Божи наместник. "Кои сте вие, че ще ви се отчитам" ще казваш на безгласната си свита. ***, османците, царю честити, командира и класната - и те се смятаха за вечни и непоклатими, ама от високомерието си сега с микроскоп да ги търсиш. Мнзина са гласували НЕ ЗА ТЕБ, а ПРОТИВ ТЯХ, бъди по човешки скромен, да не си стопиш електората, като мадридския си (бивш) началник, да не станеш и ти бивш.
144
0
 
0
 
! Отговори
PlamenVarna преди 14 години
"Има на кой да се отчитам и да ме проверява по-строго от вас, каза премиерът на журналистите ..."Ако те е избрала за свой мъж една жена, ще се отчиташ САМО НА ТАЗИ ЖЕНА.Ако са те избрали ИЗБИРАТЕЛИТЕ, ще се отчиташ на ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ТЕ са те избрали, ти си изпълнителна власт - ИЗПЪЛНИТЕЛНА. Да ИЗПЪЛНЯВАШ.И ДА СЕ ОТЧИТАШ !!!
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бойко е комунист,така че няма как да се случи да вкара аверчетата от БСП в затвора.
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сега всички далавераджии натискат ли натискат на тази тема - два дни на морето - голяма работа!Все едно е изкарал събота и неделя някъде.Гоце,Доган,Геят и цялата останала комунистическа пасмина почиваха къде ли не,ама тогава никой не виждаше!Давай,Бойко,почивай колкото искаш,само вкарай комуистите на кучето в г.ъза!
141
0
 
0
 
! Отговори
Ицо преди 14 години
до 134 напълно съм съгласен
140
0
 
0
 
! Отговори
БОЙКО преди 14 години
ДВА ДЕНА МЕ ШИБАХА В ХОТЕЛА,КАКВО ПЪК ?НАЛИ СИ ТРЪГНАХ С КУФАРЧЕ ПЪЛНО С КЕШ...
139
0
 
0
 
! Отговори
janet преди 14 години
boiko borisov e vurha.Bulgaria razchita na nego da sloji red v durjavata i veche zapochna.a kude pochiva i dali pochiva- tova e negovo lichno pravo.
138
0
 
0
 
! Отговори
AZ BE AZ SUM преди 14 години
След срещата Бойко Борисов разпореди крути мерки в Комисията за Защита на Конкуренцията, която прекрати започнала проверка срещу Лукойл България, по съмнения за монополизъм и изкуствено завишаване на цените.
137
0
 
0
 
! Отговори
VASILIS QNIS GERMAN преди 14 години
MISTER BORISOV...DOKOGATO STE PREMIER....NIKAKVO KAPANE...PAK I TOALETNATA MOJE DA OTKAJETE....BATMAN MAI NE SAM GO VIJDAL V TAKIVA ZAVEDENIQ...CHETIRI GODINI SCHTE USTISKATE...
136
0
 
0
 
! Отговори
еее преди 14 години
Е гати тялото. Най-добрия от добрите
135
0
 
0
 
! Отговори
иззии преди 14 години
Бат'Бойко е мноооооооого УМЕН !!!!!!!!!!!! Говори това, което " НАРОДА"иска и очаква да чуе. Иначе само поредната пушилка....
134
0
 
0
 
! Отговори
Младенов преди 14 години
109 си прав почти. Един уикенд си е съвсем в реда на нещата. Но един държавник преди да каже нещо трябва да помисли и да си държи на думата. иначе нали разбираш, че не става дори за приятел, камолити за държавник. А самата случка сама по себеси е съвсем незначителна
133
0
 
0
 
! Отговори
архитект преди 14 години
аз си мислех ,че той си има 1-2 хотела в Oбзор ,работя в архитектурно бюро и съм ходил там на обекти и хора са ми посочвали хотили които тогава се строяха,че са на Б.Б. преди 3-4 год.и за един на слънчев ден .Не съм гледал нотариален акт ,но наистина си мислех ,цхе са негови...
132
0
 
0
 
! Отговори
bebsss преди 14 години
Тази снимка е от миналото лято ако не е и по стара, сигурна съм защото съм я виждала дори миналото лято четох подобна статия . Хайде нещо ново покажете или вече тотално сте се изчерпали.............
131
0
 
0
 
! Отговори
Милчо преди 14 години
Аз съм един истински комунист .Заръката на партията майка е да умрем но да се борим срещу тъпия български народ.Защото не е народ а *** .И не ни избра да го управляваме с братската ДПС
130
0
 
0
 
! Отговори
знаещ преди 14 години
Добре че по СКАТ дават това и онова, че всички останали са умряла работа телевизии медиа пък никаква полза от тях. По СКАТ също така питат кордона на Бойко дето предизвика катастрофата, защо Бойко лъже, че не е бил в този кордон с тези безумни НСО. Карат направо в твоето платно независимо завой ли е и чист късмет е да отцелееш ако ти излезят. Само СКАТ!
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сещам се,сещам се.Червените крадльовци загубиха властта и бат бойко им трън в очите сега.Комунистите ще го оплюват до края на мандата ми.А който тук плюе Бойко занчи е също комунист.
128
0
 
0
 
! Отговори
Милчо преди 14 години
Платените клакьори много бързо слагат минусите на 122
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТОВА ЛИ Е НОВАТА ЛИНИЯ НА ПАРТИЯТА ? АМАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ МАЖОРЕТКИ
126
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така е за съжаление и ти верно си го хванал, за разлика от платените, които пишат защитите по форумите!