Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?

Премиерът плажува, въпреки че нямаше да ползва отпуск
19 авг 2009 18:20,
276
Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?
На плажа в Обзор. Снимка: ТВ Скат

"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите".

Така премиерът коментира плъзналите снимки, но които се вижда как плажува, въпреки че публично обяви намеренията си да не ползва отпуск.

"Спах два дни в хотела на Валентин Златев там", отсече Бойко Борисов и допълни:

"Има на кой да се отчитам и да ме проверява по-строго от вас, каза премиерът на журналистите и посочи, че никога не е спал по резиденции, но щом е необходимо, може да започне".

Още по темата

"Хелиос бей" в Обзор е собственост на бизнесмена Валентин Златев, представител на Лукойл за Югоизточна Европа.

"Шел, ОМВ, Лукойл са публични компании с прозрачност в тяхната дейност, но поемам ангажимент и ще разпоредя проверка и на тях", каза още премиерът.

"Няма фирми, които да са защитени от проверки, нито такива, които тенденциозно да се проверяват", отговори той на въпрос дали и компанията на Златев подлежи на проверка от данъчните.

По думите му всички бензиностанции трябва да имат фискални апарати, горивата трябва да отговарят на качествата и да си платят акцизите.

"Разработва се система – вкарваш горива, акцизите - на границата. Затова сега има съпротиви срещу нас, но ще ги преодолеем", каза премиерът.

"Днес разпоредих и на вътрешния министър повече думичката „ще“ в бъдеще време в интервюта да не се употребява", завърши Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много си сведущ по гей изпълненията явно имаш опит
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти яко си прогледнал за соц. идеята .Ама не казваяи че е от сега
123
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
браво ицо за коментара!!! прав си..
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Първите ни политици нещо се пообърнаха. Първа "поведе хорото" красивата председателка на парламента Цецка, Бате ни Бойко отива не при кой да е а при Златев ... Някой да се досеща?
121
0
 
0
 
! Отговори
до 177 преди 14 години
177 Саита като цяло си е олигофренски.Ще кажеш какво правя тука тогав ?Ами минавам да ги нагледам ,те имат нужда от това
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бат ти Бойко не е *** като теб!
119
0
 
0
 
! Отговори
nameless преди 14 години
Bat boiko e myj na mqsto! I shte ni opravi po mujki tuka tiq 4 godin.....shte vidim kakvo se kazva e..n. Samo 4e trebva da si kupim pove4ko vazelin.
118
0
 
0
 
! Отговори
nameless преди 14 години
Bat Boiko e muj na mqsto! Shte ni opravi po mujki vsi4ki! Samo trebva da si kupim vazelin shtoto golemo ebane shte pada tuka 4 godin hahahahahaa
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВСИЧКИ *** НА БЪЛГАРИЯ СА СЪБРАНИ ТУК В ТАЯ ТЕМА.ЕСТЕСТВЕНО Е *** НА БЕГЕТО ДА ОПЛЮВАТ ББ.АКО НЕ БЯХА *** НЯМАШЕ ДА ГО ПРАВЯТ.
116
0
 
0
 
! Отговори
neutralen преди 14 години
Nikoi ne za6titavam,nikoi ne me interesuva ve4e,predpolagam 4e vsi4ki sa edni i su6ti, no opredeleno mi e pove4e jal za tezi koito FANATI4NO, KAKTO SE IZRAZQVATE TUK, ZA6TITAVAT STANI6EV, OT KOLKOTO ZA TEZI KOITO ZA6TITAVAT BOIKO.ZA6TOTO DA ZA6TITAVA6 BORISOV,MOJE DA SI ILI GLUPAK ILI OPTIMIST,NO DA SI ZA STANI6EV,BRATQ,NQMA 6ANS DA STE OPTIMISTI!!! :) DANO STE SHVANALI KAKVO ISKAM DA VI KAJA, JIVI I ZDRAVI
115
0
 
0
 
! Отговори
Прогледналия дядо Йо преди 14 години
А имаше хора, да Го правят президент в президентска република! Не бива, защото има зависимост от престъпния контингент, както гей от *** си или агент с картонче от оперативния си от ДС. За бога , братя , ползвайте главата си за мислене, колкото и да боли !!!
114
0
 
0
 
! Отговори
XAXA преди 14 години
Nomer 110 napravo im e bruknal v zadnicite na vsichki lizachi na Mutrata . BRAVO !
113
0
 
0
 
! Отговори
T преди 14 години
Айде стига пък вие бе. Отишъл на море, голяма работа. Кой от вас не би отишъл ако беше на негово м ясто? Пък дали ще се разминете само с едно море? ЗАВИСЛИВИ СТЕ!!!
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ника ти е сбъркан.Трябва да е ***,а ти си писал Тъжен.Оправи си грешката.
111
0
 
0
 
! Отговори
Йовков преди 14 години
Андрешко все още се изражда и се ограбва и си вярва че всички които са над него мислят за неговата каручка потънал до шията в калта и как то да го измъкнат..къде се е видяло по из света един нехранимайко да е министър председател и да съсипва тия които са го издигнали за да им свете в тъмните зделки..
110
0
 
0
 
! Отговори
Тъжен преди 14 години
Чета коментарите и си мисля относно тези които защитават Бойко.Те са прави като казват , че всеки има право на почивка и Бойко има това право.Проблема обаче е друг и това е фанатичния начина по който го защитават.Тези хора явно наистина вярват на този човек . Проблема е че за тези които знаят истината за това ,което става в страната (а то е че сме свидетели на един театър и напрактика истинска промяна няма да има ) вобще не им дреме за тези които ВЯРВАТ .Те просто са щастливи от ИГРАТА !
109
0
 
0
 
! Отговори
Ицо преди 14 години
Много е *** българският народ. Като чета коментарите и направо се плаша. Голяма работа, че е отишъл на море и е изкарал една събота и неделя там в хотела на приятел. Писна ми всеки път като направи нещо и да се коментира все едно е станало нещо кой знае какво. Счупил си крака, бръкнал си в носа.... Бил медийна звезда само се показвал и хвалел. Докато има *** като Вас да се впечатляват от подобни неща, ще е така.
108
0
 
0
 
! Отговори
помислил преди 14 години
май си прав...дали не е бил при да се отчита и да го проверяват?
107
0
 
0
 
! Отговори
антика преди 14 години
Тази снимка май е от преди 2 години.
106
0
 
0
 
! Отговори
6 преди 14 години
s koia li prostitutka e bil v xotela.