Скандално! В столовата на МО лапат боб от супници за 3 бона

Купили поставки за тоалетна хартия на скромната сума 200 лв.
28 авг 2009 12:12,
194
Скандално! В столовата на МО лапат боб от супници за 3 бона
Снимка: БГНЕС

 

Скандални сделки и нарушения бяха разкрити и в Министерството на отбраната.

Оказа, се че предшествениците на Николай Младенов – жълтите Николай Цонев и Веселин Близнаков, са харчили бюджета на министерството за луксозни ремонти и скъпо оборудване.

След като стана ясно, че военното НДК е глътнало десетки милиони, а сградата е нефункционална и огромна, на ред са харчовете в социалната мегаагенция на МО.

Още по темата

3,5 млн. лв. струва столовата в Министерството на отбраната, съобщи военният министър.

Маси за шест души са купени на цена от 1200 лв.

Поставка за сапун струва на министерството 400 лева, а поставката за тоалетна хартия – 200 лв.

Военните ще хапват салати, нарязани от резачка, която струва 8750 лева.

Традиционният армейски боб ще се сервира от супници за по 3250 лева всеки.

Впечатляваща е цената на хладилните камери в стола. Те са общо шест, всяка от които е на цена от 80 000 лева.

Министерството е отделило и 2750 лева за картофобелачка, съобщи бТВ.

Пряка отговорност за изпълнението на луксозната столова е на дирекция "Военна инфраструктура".

Днес премиерът Бойко Борисов е в МО, за да види с очите си огромните разхищения на държавни средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
0
 
0
 
! Отговори
oko преди 14 години
nevinni 4engeta li?!!!kak ne te e sram da go kaje6 mrasen fatmak
192
0
 
0
 
! Отговори
анонимно преди 14 години
Тук се говори за столовата на МО. Там няма военни има само цивилни.Жалко, че никой не знае в стола на военните каква мръсотия и мизерия е. Ама и няма да се разбере, защото няма да допуснат журналисти. Стига са плюли по военните. Българската армия няма общо с цивилно ръководство от държавни служители,които харчат безразборно парите.
191
0
 
0
 
! Отговори
старшина Слави Трифо преди 14 години
ей кусахме ама здраво честно ви казвам
190
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Е,И, какво от това, има ли на някой да са щракнали белезниците
189
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цялата им служба на военните е една детска игра. Наужким учения, наужким война, наужким някакъв враг.И за тези игрички-безплатни жилища, високи заплати, служебни дрехи, пари за храна...Отпрали са шкембета като сумисти. Кой друг, лекар ли, учител ли, получава такива привилегии? Отпрали са шкембета като сумисти.
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
185ti, ti ne si nito woenen nito *** . ti si pukurnik, kopee. po-goliam zadnik ot tebe nemaaAAA!
187
0
 
0
 
! Отговори
Даола преди 14 години
Ще има смисъл, ако в този сайт се публикува бюджетът на Министерство отбраната 2009 по пера в подробности и как е изразходван до този момент - това ще бъде нещо сериозно.И за всички направени разходи, кой отговаря и чий подпис стои под фактурите. Кратко и ясно - после може да се подведат под отговорност разхитителите.Иначе всичко е в сферата на празните приказки.
186
0
 
0
 
! Отговори
MOPCKO 5 преди 14 години
Тази статийка заедно с още две три написани в сегис-тогис.бг е написан не за ди покаже колко струват чорбарниците и хладилниците, дори не е написана да ни покаже как Герб ще борят корупцията, а е написана с цел да ни се подиграят. да се изгаврят с Бутко Бурисоф. Погледнете за какви суми става на въпрос. Вижте каква журналистическа злъч има в тези малки суми. И как само е написано, каточели имат информация за останалите зделки, станали с изкривени конкурси. Обаче това за което няма да напишат е колко струват пушкалата и каква им е годността. Е това се гледа на едно военно министерство а не от каква поставка фрицките кинъът хартичета да си утрият задниците след като са сърбали чорба от супник за 3 бона.
185
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И АЗ ИСКАМ ДА ЯМ БОБ В ПАНИЦА ЗА 3 БОНА О ДА СЕ ОПЪРДЯ В *** ЗА 100 БОНА,ДА СИ ИЗБЪРША *** С ХАРТИЯ ЗА 100 ЛВ.АБЕ АЗ ВОЕНЕН ЛИ СЪМ ИЛИ *** ?
184
0
 
0
 
! Отговори
дартс преди 14 години
Някой здраво е прибирал разликите!Чудя се кой ли?
183
0
 
0
 
! Отговори
Тонеф преди 14 години
"Велииик е нашият войнииик...велик,велик,велик...!"
182
0
 
0
 
! Отговори
Варненка преди 14 години
Леле какви са тия цифри.То бива наглост ама чак пък толкоз.
181
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 14 години
Това ГЕРБерчета ще излязат по-ортодоксални от комунистите. То такъв култ към личността не е имало и по времето на Вълко Червенков и Тодор Живков. Мислех че живеем в демократична държава, а то - кво излезе - ДС пак ни управлява, този път чрез мутро-милиционера Бойко Борисов. Разликата е че преди народът недоволсваше като го стрижат и доят, а сега ще се радва и ръкопляска. Медиите не случайно толкова години създаваха образа на "Героя". Жалко за България ...
180
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 14 години
Не очаквайте никакви присъди срещу МАФИОТИ, в държава където мафията вече си има и ПРЕМИЕР. На народа му дай само зрелища, а пък за хляба, някога по-късно.
179
0
 
0
 
! Отговори
зрител преди 14 години
Защо се занимавате с глупости. Защо никой не се сеща ксолко струва така наречения ВОНЕНЕН ТЕЛЕВИЗИОНЕН КАНАЛ, който е плод на скандалната дирекция "социални дейности". Какви пари се харчат, кои са назначени и с какви заплати - при една 45 хилядна армия - телевизия. Утре можем да направим с парите на данкъплатците телевизия на шофьорите, на метачките, сервиьторите - те са повече от военните.
178
0
 
0
 
! Отговори
марина преди 14 години
Министерството е отделило и 2750 лева за картофобелачка!!!Това звучи като гадна подигравка с целия български народ! Как може тези хора да нямат съвест и срам от нищо! Ужас! Има толкова много хора, които се нуждаят от спешна помощ - умиращи деца и т.н., да бяха отделили поне нещо за тях! А те си купуват супници и белачки за картофи, и поставки за тоалетна хартия! Как е възможно да има такива хора!
177
0
 
0
 
! Отговори
eiiiiiiiiiii преди 14 години
еййййй, гувнари, и двамата бивши министри! момичетата, които чистят в поделението, както и тези, които мият чинии, сами си купуват препаратите, защото все пари нямало. А готвачите си купуват подправки, за да не мрънкат столуващите, че е безвкусна храната! в столовата смърди, а тия ще ми режат картофите с белачки за близо 3000 лв. ? ай се белете картофи двамата, ръчно, в кокошкарника!!!
176
0
 
0
 
! Отговори
оня преди 14 години
БОГАЦЪЯ !!!
175
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не е истина 2750 лева за картофобелачка. Английската кралицат би им завидяла.
174
0
 
0
 
! Отговори
На далли преди 14 години
Гн.премиер,всияки тия които са като банда *** събрани на едно место ги третирай като Чаушеску -до стената и толкова.Аз съм офицер и никога не са ми сипвали в такива посуда.Познавам Тотлебен 34,работил съм в Кинтекс и ако знаете какво се е случвало ,тия двамата жълтурковци ,ще ви се видят като принцове.Вижте се поразровете малко.Сам ще установите нещата.