Местан: Езикът на омразата става норма. Тревожно е!

ДПС не създавала етнически и религиозни партии
28 сеп 2009 22:47,
177
Местан: Езикът на омразата става норма. Тревожно е!
Снимка: БГНЕС

ДПС е против създаването на партии на етническа основа в България.

Това подчерта в понеделник в Стара Загора депутатът от Движението за права и свободи Лютви Местан.

Той отрече да познава създателите на Мюсюлман демократичния съюз, както и връзката им с ДПС.

Езикът на политическата омраза има претенцията да се превърне в норма на политическо говорене в страната и ние сме силно разтревожени от това - подчерта още Лютви Местан.

Още по темата
Той посъветва всеки политик в България да се замисли дали не е допринесъл с поведението си за разпалването на езика на омразата.

Според него тезата, че в създаването на Мюсюлман демократичния съюз пръст има ДПС, била безумна, защото цялата философия на движението е интеграционният модел.

Dnes.bg припомня, че по-рано в понеделник председателят на НДПС и бивш зам.-председател на ДПС Гюнер Тахир заяви:

Винаги когато ДПС се намира в изолация, тя лансира такива етнически формации, за да покаже, че ако не е във властта, в страната може да се появят елементи, които да ескалират напрежение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
пешо преди 14 години
Тревожно е Местане! Няма да ви се отвори парашута с напъните да създадете още една турска партия. Идете си я създавайте в Турция-нали там се избирахте!
71
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Оси, по принцип няма лошо че си признаваш, то *** си е твой...хи...
70
0
 
0
 
! Отговори
faian преди 14 години
Да приемем,и наи-лошия вариант.По някакъв начин Доган успее да ви организира(естествено ,не мюсюлманската интелигентност, а тези които са необразовани,и лесно се манипулират).Така.Какво следва.От Турция помощ тц(ако ви говори нещо членки на НАТО),оставате сами мили съграждани,и знаете ли тези ваши организатори първи ще се покрият.Така,че со мирно со благо.
69
0
 
0
 
! Отговори
Просветителя преди 14 години
ДПС беше създадено и узаконено, за да обслужва интересите на властимащите ! Целта му е да разединява българската нация и види се, то се справя успешно с тази си задача ...Съществуването на етническа партия като ДПС обаче е от полза и за управляващите българи. Така, докато съществува ДПС, винаги ще има кой да буни духовете на мюсюлманите у нас, а това пък винаги ще предизвиква нашата ответна реакция . И така до безкрайност ! Докато ние се противопоставяме обаче други натрупаха несметни богатства
68
0
 
0
 
! Отговори
georgi преди 14 години
gospodin Mestan po jivo po zdravo ......da ne stane kato na shipkka.....
67
0
 
0
 
! Отговори
shmatki преди 14 години
SHMATKi ste wsichki w toq saita :)
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бог да прости Ахмет Емин Доган се подиграва дори с най-приближените си а пишещите тук негови "събратя",както обича да ги ласкае,за да може и тях да дои и да живее в безпътица,го защитават!Това е живото докаателство за неговия вълчи характер и за тяхната сляпа вяра в нещо несъществуващо Това е то фанатизмът от тяхна страна!Трупът на Емин вече е есхумиран и криминаллисти от Интерпол ще правят нови разследвания,но този път ЗА УБИЙСТВО!Досегашните доказателства се пренебрегват! ТРЕПЕРИ ДОГАНЕ!
65
0
 
0
 
! Отговори
Осман преди 14 години
Добре де гей съм и какво!!
64
0
 
0
 
! Отговори
ss преди 14 години
A stiga ve, jiveiti si jivota,zashtoto e kratak...
63
0
 
0
 
! Отговори
Осман преди 14 години
Открадна ги от вас бе балъци!!
62
0
 
0
 
! Отговори
PISATEL ;) преди 14 години
Нека г-н Местан на каже,от каде има толкова пари,че е успял да купи хижата над Момчилград?..Това е огромен комплекс!!!!!!!! ;)
61
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Кертик.
60
0
 
0
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
Г-н Местан ,езикът на омразата идва от ДПС ,а не от някой друг. Българите сме съпричастни към бедните ви избиратели, принудени по ваша воля да живеят в изолация без образование и работа.Къде са парите по програмите за подпомагане на българското стопанство ,ами за тютюна какво ще кажете г-н Местан или си глътнахте езика?.........
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
imash pravo ! ne samo az, vsichki tryabva da si zadadat tezi vaprosi i sled tova da pishat!
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
обществото е съставено от хора,раждат се,развиват се и живеят сред хора.ако живееше самичък на марс всичко щеше да е много лесно-нямаше да си задаваш никакви въпроси,защото всичко ще е ясно и поднесено като в американски филм.колкото и да не ти се иска,личността се определя от другите, на това се и базира цялата история на човечеството.достатъчно е да си зададеш няколко въпроса,тогава тая снимка щеше да има съвсем друго значение за теб. най-малкото защо толкова компроментирен човек е публикуван
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
bih iskal da popitam Ahmet Emin, ne roditelite mu, no uvi, nyama takava vazmojnost
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
защо не попиташ тогава как определят родителите на Ахмет Емин неговото самоубийство? това пък с какво беше предизвикано? Емин българин ли бе или турчин?
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
vajnoto e koy kato kakav se opredelya, a ne drugi kak go opredelyat
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ще ти разкрия една тайна. Доган никога не е бил, не е, и няма да бъде турчин, той мрази турците в червата. Ако имаш роднини в Добрич и селата на североизток поразпитай тук-там - ще разбереш мноооого интересни неща, откъде е тръгнал и откъде е тая негова омраза към българи и турци. Един безродник, наистина ми е жал за него, историята никога не е била благосклонна към предатели - запомни това и се поинтересувай, отвори си очите!
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това съобщение е лъжа, циркулира в интернет от 4 години насам :) Няма такова изказване на Хауърд, освен това той от 2 години не е премиер на Австралия, Кевин Руд изпълнява тази длъжност :) Това съобщение е създадено с цел да се стимулира Америка и Канада да бъдат малко по-остри политически, и въпреки че на много хора им се иска да се е случило, такова изказване няма.