Местан: Езикът на омразата става норма. Тревожно е!

ДПС не създавала етнически и религиозни партии
28 сеп 2009 22:47,
177
Местан: Езикът на омразата става норма. Тревожно е!
Снимка: БГНЕС

ДПС е против създаването на партии на етническа основа в България.

Това подчерта в понеделник в Стара Загора депутатът от Движението за права и свободи Лютви Местан.

Той отрече да познава създателите на Мюсюлман демократичния съюз, както и връзката им с ДПС.

Езикът на политическата омраза има претенцията да се превърне в норма на политическо говорене в страната и ние сме силно разтревожени от това - подчерта още Лютви Местан.

Още по темата
Той посъветва всеки политик в България да се замисли дали не е допринесъл с поведението си за разпалването на езика на омразата.

Според него тезата, че в създаването на Мюсюлман демократичния съюз пръст има ДПС, била безумна, защото цялата философия на движението е интеграционният модел.

Dnes.bg припомня, че по-рано в понеделник председателят на НДПС и бивш зам.-председател на ДПС Гюнер Тахир заяви:

Винаги когато ДПС се намира в изолация, тя лансира такива етнически формации, за да покаже, че ако не е във властта, в страната може да се появят елементи, които да ескалират напрежение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
ключът е в името преди 14 години
Този не трябва ли да се казва Любомир Митов или нещо такова? Ако не, какво прави тук?
11
0
 
0
 
! Отговори
възмездие преди 14 години
Местан, ти си ислямски сепаратист и българофоб. Мястото ти е в затвора за разпалване на етническа вражда, сепаратизъм и антидържавна дейност. Ти си слуга на чужда държава и работиш против българските национални интереси. Прокуратурата и ДАНС трябва да се сезират за антибългарската ти дейност и тази на господаря ти Доган - агент Сава. Мястото на двама ви е в затвора и то за дълги години! Вие освен това сте нагли самозабравили се ***!
10
0
 
0
 
! Отговори
Севастократор преди 14 години
Ето,Местан проговори и започна пак да дава акъл,кое е правилно в България и кое-не.Целта е постигната,да се отмести темата,за огромните икономическидалавери и кражби от върхушката на ДПС."Етническият мир" пак е в опасност иДПС "усложливо",ще се притече в помощ на новото правителство.Но не безкористно - помагаме,но никакви дела заради кражбите,срещу нас.Такава"сделка" се подготвя.Всичко е съшито с бели конци,по... "догановски".
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво става с ДАНС.Тия пак започнаха.Ама няма да стане както са я намислили.Димитър Иванов е човека,който продължава да знае всичко.Хубаво е освен Р.Петров да вземат да го послушат и някои други хора.
8
0
 
0
 
! Отговори
грую преди 14 години
на местанчу му е време да се върне в момчилград да ниже пак тютюн.Ама с тез лъжи кой ши му изкупи продукта- затуй за по сигурно направо в анадопа белким му излезе късметя там.Айде дет му казват на добър път
7
0
 
0
 
! Отговори
Адем преди 14 години
Господин Местан моля, няма да е лошо да си запазите коментарите. Ще доиде време и за вас. Сега ви трябва почивка. Трябвате ни , и ние ви вярваме все още. Надявам се да ни оправдаете очаквания.Електорат на ДПС...
6
0
 
0
 
! Отговори
avatar22 преди 14 години
ТОЛКОВА СТЕ ПРОЗРАЧНИ...КОЙ АКО НЕ ДОГАН И ДПС ИМА СМЕТКА ОТ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.КАЖЕТЕ МИ - КОЙ ДРУГ? Г-н Доган постоянно сипе ЗАКАНИ, понакога в прав текст, че ако не е във ВЛАСТА може да стане в БЪЛГАРИЯ като в КОСОВО. А Г-ну Местану препоръчвам да не се държи като ощипана госпойца, а да мисли как ще си опази мандата при евентуално решение на КС, защото точно ТОЙ е на изфъргачката!
5
0
 
0
 
! Отговори
Ванчо Михайлов преди 14 години
Ako имаше политическа воля да се забрани на времето дпс, сега нямаше да има проблеми с някакви измислени мюсюлмански пародии на "етнически организации"! Сега е времето българите изповядващи исляма да се рзграничат или присъидинят към българската нация...друг път нямат....или в Турция за винаги или в България... въпрос на ценностна система!!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пак прехвърли всичко от болната глава на здравата!!!! Крадеца вика, дръжте крадеца!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ако ви е тревожно,кротнете с вашите полумесеци,де.забравяте коя държава и кой народ ви храни! някой да е дошъл в турция да ви размахва чук и сърп,или германката свастика?или герба на българия? освестете се !
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до там я докарахте, че сте готови да унищожите БДЖ, само и само да си прокарате миризливите турски транспортни фирмички с още по-начупените ви автобусчета. ВИЕ произвеждате реално езика на омразата. Излез и го кажи това на хилядите, които ще бъдат уволнени от БДЖ. Цинизмът ви прехвърля вече всякакви граници
1
0
 
0
 
! Отговори
грую преди 14 години
местанчу - лъжливото овчарче