Премиерът получил Доклада с министрите на ДАНС

Бившата пресшефка на родното ФБР го пратила на Борисов
18 окт 2009 20:15,
56
Премиерът получил Доклада с министрите на ДАНС
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов обяви, че бившето пресаташе на ДАНС Зоя Димитрова му е изпратила доклада на родното ФБР с розработки за корупция при министри от кабинета "Станишев".

Още по темата
"Оказа се, че такъв доклад е имало, само че той не е ходил нито при мен, нито където и да било. Докладът е автентичен – това е една добре подготвена материя", заяви премиерът пред Нова телевизия.

Борисов допълни, че ДАНС е събрана механично от три служби – финансовото разузнаване, НСС и военното разузнаване.

"А в тези служби обаче не са направени никакви реформи", каза той.

По думите на премиера ДАНС е създадена, за да съсипе МВР вследствие на битката между Станишев с Румен Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Интересно преди 14 години
Той хубаво го е получил,ама само допреди две седмици се кълнеше че не е виждал такъв доклад...И тук резонно идва въпроса,дали въпросната бивша говорителка на ДАНС и настояща главна редакторка на "Галерия" не го е скрила и сега го ползва да лични дивиденти,като например да и се продава вестника.Интересни въпроси ,нали?Само че няма кой да ги зададе на въпросната Румяна и шефа и Алексей Петров,който пък е аверче на ББ...Изобщо става интересно.
34
0
 
0
 
! Отговори
djoni преди 14 години
а до сега къде беше този доклад? или просто всяка седмица нова занимавка?
33
0
 
0
 
! Отговори
Един преди 14 години
Хора Вие сте много странни. Искате за два месеца да оправят цяла държава която е разсипвана с десетилетия. Не виждате ли какво е причинила БСП и СДС през прехода. Не бъдете като коне с капаци а излезте и се разходете малко из провинцията. Погледнете Ст. Загора. Половината град е на мъжа на сладкодумната Масларова. Ами колко от другите градове в Добруджа са на разни червени и ДПС кметове. Крали, че се н***ср***ли. Мислете за децата ни и какво ще им оставим. Българите сме мазохисти - правете изводи!
32
0
 
0
 
! Отговори
JEWEA преди 14 години
Всички медии в Швеция наскоро написа много за корупцията в България и братя, които се управляват България .. Тъй като Швеция е основен Европейската общност мениджър .. те трябваше да се търсят от държавата на българските политици да предприемат строги мерки срещу корупцията.
31
0
 
0
 
! Отговори
психиатър преди 14 години
Абе тая Зоя не е ли случайно гл,редактор на в-к Галерия в който излязоха части от доклада,Да не излезе че Б,Б ,го е полчил от весника
30
0
 
0
 
! Отговори
WC преди 14 години
WCБойко, любопитно е от какъв зор се натискахте за властта? Вместо да продължавате да се доказвате като бездарници, по-добре ще е да скочите поединично в клозетната чиния и нека последния да дръпне водата.Човек /партия/, каквото сам си направи, друг никой не може да му го направи!!!След това управление на пожарникара, БСП ще са като ГЕРОИ и СПАСИТЕЛИ!!
29
0
 
0
 
! Отговори
Boiko BKP преди 14 години
Абе този човек не е ли бил член на Българската Комунистическа Партия?Или аз се заблувдавам. Че и преподавал на милицията в Симеоново?
28
0
 
0
 
! Отговори
Антикомунист преди 14 години
ОО,платените гербаджии са както винаги на линия,както и БСП-ските ***...Само че колкото и да лсагате минуси,ИСТИНАТА е ясна и за всичко има документи.Любимия ви вожд ББ напуска системата на МВР,защото не иска да напусне терористичната организация нареченма БКП.Това е положението,пък вие си слагайте минуси,защото нямате с какво да ме оборите...Когато фактите говорят,даже и платените *** на ГЕРБ мълчат.
27
0
 
0
 
! Отговори
do eho преди 14 години
Kazala amebata-blatoto e kalno.
26
0
 
0
 
! Отговори
7 преди 14 години
До "БългаринЬ'-Ходи да те "оправя" СерГея- искаш го, но досега или не си го осъзнал ,или не си го признаваш,опознай себе си...
25
0
 
0
 
! Отговори
АНТИБОЙКУ преди 14 години
Писна ми от тоя БОЙКО 5 месеца го слушам как хули миналото правителство хубаво нека да ги хули 1-2 месеца макс ,но май е време да запретнат ръкави и да работат
24
0
 
0
 
! Отговори
До 19 преди 14 години
Личити и миришеш от далеко, че си от тези с червените ***, но освен това и нямаш срама нито съвет! Просто само чети и не смей да пишеш простотии, защото такива като теб съсипват държавата от години! Хайде сбогом и в ъгъла!
23
0
 
0
 
! Отговори
do mumi преди 14 години
az 4uh samo hvalbi i uprezi kam Stanishev
22
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 14 години
Хаха,че ББ чия рожба е,бе пиле?че нали и той произлиза от същото котило,ве..Не ме разсмивай...Иначе си прав за БСП,тая партия няма бъдеще,ама така като гледам май БЪЛГАРИЯ няма бъдеще с производните на БСП,ГЕРБ и РЗС.
21
0
 
0
 
! Отговори
ами ооооо преди 14 години
Трябва да се подкарат и коалиционните партньори на БСП, защото ДПС и НДСВ също са в лай...та1 Да се махат и техните представители от челните редици в държавата, защото в провинцията те нанесоха страшни поражения на икономиката, продават родината ни и продължават да си кадруват техни екземпляри, които са неграмотни, но с някакви дипломи, незнайно как получени! Махайте ги тия нехранимайковци и да си отиват по местата, от където са тръгнали!
20
0
 
0
 
! Отговори
муми преди 14 години
Интервюто беше добро. ББ изненадващо беше с много хубав костюм и подходяща риза с вратовръзка. Държа се повече от прилично и речта му беше точна. Не е полиран политик, но ако свърши работата, която обещава да свърши, дето се вика Берекят Вересим. Не бягаше от конкретни въпропси и даваше съвсем конкретни отговори. Не му бях фен, но започвам да си променям мнението. И ако наистина искаме нещо да се промени в държавата ни и тя да остане държава е редно да бъде подкрепен.
19
0
 
0
 
! Отговори
do eho преди 14 години
a kato 4eta ti pra6ish ot akal .tejko na lubimeza BB s takiva podarjnizi
18
0
 
0
 
! Отговори
Браво преди 14 години
Вече забелязваме, че и в провинцията почват промените! Благодарим ти г-н. Борисов, че ни освобождаваш от робството на червените *** и техните коалиционни партньори! Има още, но ние знаем, че всичко не може да се промени от раз! Ще те подкрепяме в това трудно начинание, да Си жив и здрав и удряй яко с юмрук по бандитите, крадците и родоотстъпниците!
17
0
 
0
 
! Отговори
Робин Худ преди 14 години
За 65 години поне се разбра, че с БСП бъдеще няма, сега надеждите ни са в Бойко, за пръв път имаме свестен управник с твърда воля за промяна, решителен, твърд, а не мънкащ Гей, изкукуригал Цар или турски ***.Дерзай Бойко, с теб сме!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
mi istinata e 4e samo glasyvalite za gerb sa po prosti ot bobo