Премиерът получил Доклада с министрите на ДАНС

Бившата пресшефка на родното ФБР го пратила на Борисов
18 окт 2009 20:15,
56
Премиерът получил Доклада с министрите на ДАНС
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов обяви, че бившето пресаташе на ДАНС Зоя Димитрова му е изпратила доклада на родното ФБР с розработки за корупция при министри от кабинета "Станишев".

Още по темата
"Оказа се, че такъв доклад е имало, само че той не е ходил нито при мен, нито където и да било. Докладът е автентичен – това е една добре подготвена материя", заяви премиерът пред Нова телевизия.

Борисов допълни, че ДАНС е събрана механично от три служби – финансовото разузнаване, НСС и военното разузнаване.

"А в тези служби обаче не са направени никакви реформи", каза той.

По думите на премиера ДАНС е създадена, за да съсипе МВР вследствие на битката между Станишев с Румен Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
точно в това се крие истината-доган и комунистите тиражират лъжи за бойко.А всяка лъжа повторена 100 пъти става истина.Нали така направиха и с костов.Само приказки но нито веднъж не ни показаха нещо реално-хотел ли палат ли.Тази вечер бб беше в нова тв.Говореше едно към едно -с имена и факти.Евалла.Да слушат и се учат коварните и крадливи комунисти турци и царисти.
14
0
 
0
 
! Отговори
Антикомунист преди 14 години
"БСП ни дърпа назад и ще дърпа държавата, докато я има. Грешка е, че една компартия, която е правила терористични актове и е убивала хора, която си признава, че цялата тази история е нейна, не е забранена и трябва да е ментор на обществото", каза Бойко Борисов.А още по голямо трагедия е ,когато член на терористичната организация БКП,като Вас,г-н Борисов,*** наглостта да говори за това.Защото вие реално все още сте член на БКП,нали?Нали затова напуснахте системата на МВР.Не мислете че ще забравим
13
0
 
0
 
! Отговори
ехоооо преди 14 години
Прости са ***, а освен това са долни, подли, лукави, обладани от дявола! Не ги е срам за мизериите, които сториха на държавата, а на всичко отгоре имат наглоста да определят Б. Б. за ***! Евала Бойко начукай им го в червените маймунски *** и да го духат с извратените си уста дето не спират да лаят! Чукай ги с болка и до крак от всички постове в държавата!
12
0
 
0
 
! Отговори
misle6 преди 14 години
koi e umen i koi prost-sled 4godini
11
0
 
0
 
! Отговори
амебитее преди 14 години
Добре,че нищо не зависи от вас,а иначе не ми пречите,праскайте минуси,нали това си можете!
10
0
 
0
 
! Отговори
БългаринЬ преди 14 години
*** народ просто управление......За жалост повечето българи се оказаха простовати и чалгаджии и съответно си избраха това НЕКОМПЕТЕНТНО и ПРОСТО ЧАЛГАДЖИЙСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ от Банкье. Лошото е че от забатачването на България ще патиме и ние останалите нормални българи и пак ще закъснееме ........Жалко за БЪЛГАРИЯ, Бог да я пази!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Българинь преди 14 години
На бай Тошо, тоя СЛУГИН може да му е само КАМЕРИЕР, какъвто и дефакто е бил. Може само да му разтрива ушите, каквото реално е правил и поради напредналата му възраст не е можал и друго да му прави.....Светлинни години ги делят......
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като го смяташ за толкова ***, можеш ли да кажеш, как толкова *** човек става Главен секретар в МВР, след това печели два мандата за кмет на София, след това си основава партия, която печели убедително всички възможни избори, печели доверието на всички западни държави и държавници!!!Как един *** човек постига това???? Понеже явно ти се смяташ за много умен и всички избиратели в България за теб са ПРОСТИ, значи би трябвало да знаеш отговора!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 14 години
"Толкова *** на толкова високо никога не сме имали!!!!!"Ти за Тодор Живков не си ли чувал ?
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Наглост е партията, която е правила атентати в църкви, която е избивала хора по лагерите да нарича партия ГЕРБ авторитарна.Толкова са нагли, че не ми се коментират вече.Така премиерът Бойко Борисов коментира пред Нова телевизия изказванията на Сергей Станишев за управлението на ГЕРБ."БСП ни дърпа назад и ще дърпа държавата, докато я има. Грешка е, че една компартия, която е правила терористични актове и е убивала хора, която си признава, че цялата тази история е нейна, не е забранена и трябва да е ментор на обществото", каза Бойко Борисов.Според премиера, когато държавата е летяла надолу, предишните управляващи са писали за светлото комунистическо бъдеще - че се качваме на 4.7% ръст, а в същото време ние сме били на минус 6.3%.
5
0
 
0
 
! Отговори
дългия път преди 14 години
Отново,,дълго,, пътуване..до комунистическия прокурор,после...голямото четене,Борисов вече си е измил ръцете,следва отвличане на вниманието,времето тече и........ще четем,,ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
Българинь преди 14 години
""Толкова *** на толкова високо никога не сме имали!!!!!""- НЕ ТОВА НЕ Е И НЕ МОЖЕ ДА Е ВЯРНО!!! Той не е ***, той може да е ***, бандит, бездарен, неспособен,***, НО НЕ И ***!!!!!ПРОСТИ са тези които са го избрали и го венцехвалт в момента. ""Не е луд този където изяжда зелника, а този който му го дава"""Не му го давай народе, ОПАСНО Е!!! Спомнете си за Хитлер и Сталин!!!!!Кой си мислеше,че по-лошо не може да стане? Оказа се , че може. Дойде един самовлюбен мафиот егоцентрик отгоре на всичко и доста некомпетентен и мислещ си , че може и знае всичко и дано не съм прав , но това е човекът който ще доведе майка България до дъното при положение , че никой не го спре.
3
0
 
0
 
! Отговори
9 седмици и половина преди 14 години
Толкоеа време за да пропътува един доклад между две ведомства
2
0
 
0
 
! Отговори
К преди 14 години
И като излезе истината - какво ?? Колко много истини се знаят.........
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дали ще излезе истината за бившата власт, дано!