Яне Янев се зае и с конфликта в Близкия изток

РЗС иска парламентарна декларация по повод доклад за конфликта в Газа
2 ное 2009 13:16,
45
Яне Янев се зае и с конфликта в Близкия изток
Снимка: БГНЕС

РЗС иска българското НС на първото си заседание тази седмица да вземе отношение по т.нар. Доклад "Голдстоун" за конфликта в Ивицата Газа.

Партията на Яне Янев внесе проектодекларация по този въпрос в деловодството на парламента и иска тя да бъде гласувана от депутатите още в сряда.

Още по темата

Същия ден Общото събрание на ООН ще разгледа доклада, който е подготвен от международен екип, воден от бившия прокурор на  Международния наказателен съд Ричърд Голдстоун.

Според документа в конфликта в Газа в края на миналата и началото на тази година и Израел и "Хамас" са извършили военни престъпления.

Според парламентарната група на РЗС обаче докладът не е обективен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мн умен политик-кой изобщо го допусна този ***
44
0
 
0
 
! Отговори
deso преди 14 години
Резнаха му инфоканалчето от ДАНС и почнахме света да оправяме.Само да не се окаже,че сме пращали от нашите гета войници на Хамаз. Изчистихме нашата къща,че почнахме чуждите.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този юнак на снимката прилича на незаконен син на Ицко Финци.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ели ходи им прочети меморандума и ще видиш, че Яне взема стран, ама не на палестинците.
41
0
 
0
 
! Отговори
eli преди 14 години
Не мога да поовярвам на очите си, какви коментари се пишат. Евала на човека, понеже на никой не му пука и за това еврейте си правят каквото си правят коквото си искат с палестинците. Първо се заселиха там и си направиха държава, после изселиха палестинците в Газ и не щадът нито старци, нито вени, нито деца. Заинтересуваите се малко, отворете си очите. Всички се поамериканчихте и загубихте си загубихте човешките ценности. За това България е на такова дереже, заради хора като вас. Но нека ви така
40
0
 
0
 
! Отговори
Луцифер преди 14 години
Ето какво се получава от политическо генно инженерство. Този "хомонускулус" яне беше създаден от БСП като контрапункт на Иван Костов, ако може някак си да го измести като легитимен водач на дясно мислещите, ама той май ще се окаже неуправляем Франкенщайн. По мое мнение на яне му липсва само червения нос за да си влезне напълно в ролята на клоун...
39
0
 
0
 
! Отговори
do Qne Qnev преди 14 години
abe *** ,kakva gaza kvi pet leva ve oljufogren. Shte slujish za interesite na durjavata i naroda, a ne da mi se pravish na interesen da si burkash nosa na mainata si
38
0
 
0
 
! Отговори
водач на МПС преди 14 години
Я що са маймуни тука...Коментират ли коментират нещо от което не разбират.Абе за вас палми няма ли бе?А кокосови орехи?А копра?
37
0
 
0
 
! Отговори
Анчо преди 14 години
Палестинския проблем ще се реши като се метнат 3-4 атомни бомби в Палестина. Нет человека - нет проблема.Искате ли да няма бедни - хвърляйте отрова в кофите за ***.
36
0
 
0
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 14 години
Вижте ся, туй комисия под егидата на ООН на някакъв си бивш прокурор на Международния наказателен съд Ричърд Голдстоун е вятър работа. Защото не са го инструктирали ни от ДАНС, ни от Държавна сигурност. Затуй - не е наясно.А Ярето, понеже партията му е с почетен председател от ДС, а на него пъпа му е хвърлен в ДАНС - е наясно.Тъй де! И хамаха!
35
0
 
0
 
! Отговори
пиянде преди 14 години
Мда... този се справи с комунистите и турците в България, изрина сметта от тук и се отправи да върши геройски постъпки и в други държави. Кой ли плати да влезе този в парламента още не ми е ясно....
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Давай Яне.Подкрепям те.Оправяш палестинците и тръгваш към кюрдите.След това на мисия в С.Ирландия и духваш към баските.След това се презимяваш във французко там нещо корсиканците ти дават знак.А след това към шиптърите.Чува се че приближават Вардара.От там към Кореите.От там към Китай.Никаква демокрация.След това към Белгия,защото ще я разпокъсат.Ами Италия?Каква Италия? Искаме си севера.Берлускони да отива в Юга.От там в САЩ.Щата Мексико в Мексико.Връщаш се в България и тя Швейцария без тебе.
33
0
 
0
 
! Отговори
ФЕДЯА преди 14 години
АБЕ ТОЯ Е ЛУД!ЩО НЕ СЕ ЗАЕМЕШ С ПОЛОЖЕНИЕТО ПЪРВО В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА , А ПОСЛЕ ПЪК ГЛЕДАЙ ДА СЕ СЛАГАШ НА ИЗТОКА!ТА НАЛИ ИМЕННО НА ЯНЕ МНОГО МУ БЖЕШЕ ДОМАЧНЯЛО И ТО ЗА БГ ТА ЗА ТОВА КРЯКА ТОЛКОВА ЧЕ ИМАЛО ФУНДАМЕНТАЛЕН ИСЛЯМИЗЪМ В СЕЛАТА , А СЕГА ПЪК ТРЪГНА ДИРЕКТНО КЪМ ИСЛЯМСКИТЕ ДЪРЖАВИ!КАКВО МУ СТАНА НБИКОЙ НЕ ЗНАЕ !!!АМА ЕДНО Е СИГУРНО - ЧЕ Е ПОБЪРКАН!
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този Яне луд ли е. Къде ни въвлича в конфликти, ние нашите не можем да оправим. Какво отношение ще взимаме, не ни е интереса на държавата там, ако е негов интерес да си каже.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аменхотеп, ти кой си. Аменхотеп II, III или IV. На кой от мумията му бяха откраднали окото.Шегичка пич.Иначе в случая си прав, хората се борят за свободата си. Да не забравяме как сме го правили и ние преди сто и кусур години. И при нас противника е бил много по-голям. Имамаме си в историята големи постижения, кой ще каже, че Солунските атентатори не са герои.
30
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Българите сме живяли под робство и знаем какво е гнет, така че въпреки че хич не си падам по мюслимите, в случая с Израел съм на тяхна страна. Ярето, да вземе да се скрие, а мюслимите да си знаят гьола и да си стоят в него, тук не ги щем!
29
0
 
0
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 14 години
Яне е проводник на чужди интереси...Освен това е извънземен. Той е поставено лице на Ворлоните, които са многобройни и се заселват в чужди светове...и тъй като вече са получили отказ да населяват галактиките на Боргите и Клингоните искат да дойдат у нас...Яне лобира за тях и това ще стане ясно много скоро. Вън Яне от парламента. Войнствените нации като Ворлоните са заплаха за нашия свят.
28
0
 
0
 
! Отговори
АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ преди 14 години
БОЖЕ! Оправиха България, а сега сега с Близкия изток се заели! ЯНЕ ПЪРВО ДА СЕ ЗАЕМЕ С *** НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ А ПОСЛЕ С МЕЖДУНАРОДНИТЕ ТЕМИ!!!!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
student преди 14 години
Сега остава да вземем и странта на евреите... не стига че толкова пъти са ни го слагали ... на нас и на кажи речи всички други нации
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
а бе,янеее,яне ! вие оправихте България,ти ивицата газа тръгна да оправяш. а остави нещо за соломон паси,де.