Столична философия: Шивачката

"Много вече липсва любовта между хората"
10 ное 2009 11:00, Екип на Dnes.bg
29

 

По данни на Националния статистически институт към 31.12.2008 г. „настоящ адрес“ в София имат 1 189 602-ма души.

Това са 1 189 602 живота, с 1 189 602 всекидневни радости и проблеми на един и същи фон – София.

В седмицата преди избирането на кмет на столицата Dnes.bg показва 6 от всичките животи в града, по един всеки ден до деня на изборите.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
Prowans преди 14 години
Такава готина поправячка на чанти!Харесах я.Зная,че има много възрастни хора като нея.София - с човешко лице,пиша го и ми е странно.Да вземем да си направим нова столица,че в тая хората много недоволстват.
27
1
 
0
 
! Отговори
До 24 преди 14 години
Как си позволяваш да ползваш думата "чест" (предполагам това си имал предвид, когато си написал "4es" ), и да изсипваш тази своя душевна *** тук. Няма да ти обяснявам кое не е наред с теб и конкретно с поста ти, размърдай клетката и ще разбереш.
26
1
 
0
 
! Отговори
sporno преди 14 години
Безпорно за никой няма лесно никаде ! ne moje bez s ***.aide.
25
1
 
0
 
! Отговори
dola преди 14 години
ai sik..t.. be 6e glasuvame za koi be,,,za teq leketa li...
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
daaa na vazrasnite te 6te sazdavat decaa daa napalno sam saglasen za kakvo 6te se pomaga na mladite te semeistva nqma da sazdavat darta mumiq ne te li e sram na teb da pomagat naa taz darjava i trqbvat deca ne darti mumi 4ee ti s te z pari de zema6 jivee6 sto pati po dobre ot nqkoi hora tq ako vzima 80 leva nai malko i kat vzema ot taz rabotilnichka smetnete kolko i sa paada saglasen sam 4e trqbva da im se pomaga no ne i pravi 4es predi vsi4ko trqbva da sme nie mladite!!!!
23
1
 
0
 
! Отговори
Ivaylo преди 14 години
филоСофия е изкопирано от моите фото албуми във Фейсбуук и другаде. С това име участвах в " С 900 Конски Сили в Съвременното Изкуство" И тази медия открадна бранда по този пошъл начин. Безидейност - внасяме ноухау, изнасяме донтноу.
22
1
 
0
 
! Отговори
Kalin преди 14 години
Kakvo se delite vsi4ki za edno mqsto sme se zapatili
21
1
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 14 години
Ние държавата не искаме да я изоставяме, правителството искаме да го махнем.
20
1
 
0
 
! Отговори
ЖОРО - ШОПА преди 14 години
Относно вечния спор за селяни и граждани искам да изразя мнение,че докато има подобни разпри и докато има подобно разделение никога няма да се оправим като държава и като нация.
19
1
 
0
 
! Отговори
Борррис 3ти преди 14 години
Аз ти казах, как да направиш така, че да зависи от теб. Държиш си здраво гражданската позиция и правиш нещо по въпроса - организираш хора, институции, подписки и т.н. С мрънкяне никой не се е оправил.За начало - купи си Майн Кампф, следвай стъпка по стъпка живота на автора и може един ден да прочистиш софия от селянията.. :))
18
1
 
0
 
! Отговори
Jolly Roger преди 14 години
Софиянке аз съм си на село, ти от софия ли си? Аз съм роден в София. Не ми се живее там, а на теб? Или нямаш друг избор?
17
1
 
0
 
! Отговори
софиянка преди 14 години
Ако зависеше от мене щяхте да сте си на село.
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тая баба голям сладур:)
15
1
 
0
 
! Отговори
Борррис 3ти преди 14 години
Ха-ха-хапредлагам да основеш движение "Столичани за чиста софийска раса". Можете да се събирате в столичните мазета и да оплаквате съдбата докарала всички селяни във великия град-държава. Ще изолирате софийския-граждански ген и ще си клонирате умни красиви и културни деца.Действайте, че само на лозунги го докарвате засега.
14
1
 
0
 
! Отговори
софиянка преди 14 години
В София се живееше добре, преди всичката селяния да ни залее с простотията си. на 30годишната жена искам да обърна внимание, че нашите майки и баби не псуваха.Като поживее още 30г. в тая мизерия и грозотия, искам да я чуя в автобуса. Живота стана грозен и лош. Това се отрази и на гено материала. Прав беше г-н Борисов!
13
1
 
0
 
! Отговори
Jolly Roger преди 14 години
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
12
1
 
0
 
! Отговори
до ан преди 14 години
Не всички възрастни хора са така добре разположени към случващото се около тях и хората, половината са да ги съжеляваш миличките, озлобени, изхабени от живота ! Младите са хищниците и се самоизяждат, Защо са такива ? Живота ги е прави такива ! Безпорно за никой няма лесно никаде !
11
1
 
0
 
! Отговори
ан преди 14 години
За съжаление човещината може да се намери повече в точно тези "излишни " хора, отколкото в акулите на деня
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Човещина, топлина... къде ли е останала? Аз съм на 30 години и съм отвратена колко възрастни жени съм чувала да псуват по-зле от каруцари по улицата и по автобусите. На какво ви прилича една жена на 60 години да казва в рейса на друга пред всички "да го духаш"??? А те трябва на тази възраст да са мъдри и да са пример за нас! Това е плодът на нашето време, на "демокрацията" ни...
9
1
 
0
 
! Отговори
sosilfof преди 14 години
Ех,защо си нямам такава баба ?:)))))))))