Общински съветник остави "Атака" в София

Данчо Хаджиев напуска групата на партията, става независим
19 ное 2009 11:46, Красимир Ангелов
30
Общински съветник остави "Атака" в София
Снимка: БГНЕС

Общинският съветник от "Атака" Данчо Хаджиев напуска групата на партията в СОС и става независим, съобщи председателят на столичния парламент Андрей Иванов.

До този момент партията на Волен Сидеров имаше трима общински съветници, като по правилника за работа на съвета не може да формира политическа група.

С напускането на Данчо Хаджиев партията остава с двама общински съветници - Тодор Попов и Методи Илиев.

Последният зае мястото на Борислав Стоянов, който беше избран като кандидат на партия "Атака" в 41-вото народно събрание.

Dnes.bg припомня, че преди десетина дни групата на “Атака” в Общинския съвет в Бургас се трансформира в нов политически субект – групата на независимите.

Още по темата

Това стана факт, след като оглавяваните от собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов общинари изоставиха Волен Сидеров.

Според Симеонов подкрепата за управлението на страната е всъщност подкрепа  за ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
ХUЙ ЗА АТАКА преди 14 години
атака не са никакви националисти, и 100 % вече няма да гласувам за тях, ***!
7
0
 
0
 
! Отговори
До анонимен "4& преди 14 години
Точно така е.Избран си чрез тази партия.Не ти е гот - напускаш я.И напускаш всички изборни места,които си спечелил чрез нея.Стига с тези от " независими".
6
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 14 години
Ами то както е тръгнало,скоро в Атака ще останат Болен,Капка и синчето,хаха
5
0
 
0
 
! Отговори
st преди 14 години
Данчо Хаджиев е едно селско моченце и шеф на софийския клон на тв Скат е върха в живота му, той не спира да ближе задните части на Валери Симеонов, така че не ме изненадва решението му. Валери много добре знае, че телевизията му ще бъде гледана и актуална само когато критикува и събира лузърите и хейтърите, Хубавото е, че Атака се изчисти от тея прослойки и дори напоследък забелязвам страхотно израстване при тях. Креативни са и водят добра и уравновесена политика.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ча аз да не съм гласувал за него? Като напуска АТАКА да напусне и общинския съвет! Независим? Да беше влязъл като такъв! Калашников ми требе на мене.
3
0
 
0
 
! Отговори
did преди 14 години
Bravo Dancho:) Tozi chovek mi beshe klasen v uchilishte i beshe svesten chovek. Taka i ne razbrah kak se zaburka s Ataka, no se radbvam che veche nqma nishto obstho s Bolen. Toi e edin ot shefovete na Skat v Sofia
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе и Волен се оказа един нагаждач и подлизурко, нямам думи... Жалко за българите, които му вярваха...
1
1
 
0
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
Тоа Валери Симеонов се изфърли като на мокър песък... Подкрепата за ГЕРБ било всъшност подкрепа за ДПС...Алоооу Валерие... смени си дилъра...