Шефът на СКАТ би шута на Атака и Волен

Валери Симеонов със собствена група в Бургаския общински съвет
10 ное 2009 11:54,
168
Шефът на СКАТ би шута на Атака и Волен
До скоро двамата бяха един до друг. Снимка: Булфото

Групата на “Атака” в Общинския съвет в Бургас се трансформира в нов политически субект – групата на независимите.

Това стана факт, след като оглавяваните от собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов общинари изоставиха Волен Сидеров.

Според Симеонов подкрепата за управлението на страната е всъщност подкрепа  за ДПС.

Това е и един от мотивите за излизането на 10 души от 13-членната група на "Атака" в Общинския съвет.

"До момента правителството не е потърсило отговорност за нарушенията, извършени от ДПС и от нейния лидер", заяви Симеонов.

Засега верни на “Атака” остават Димчо Грудев и Деян Стойков.

Именно Валери Симеонов даде трибуна на Волен Сидеров в СКАТ, за да прпагандира националистическите си идеи.

Само преди ден в гневно послание до медиите, получено и в Dnes.bg, Волен Сидеров настоя бургаските общинари да се отчетат за дейността, защото никой не бил сторил това през последните две години.

Затова ръководството на партията нарежда: общинските съветници от партия „Атака” в Бургаския ОС – Валери Симеонов Симеонов, Валентин Кирилов Касабов, Деян Стойков Стойков, Димчо Грудев Грудев, Александър Киров Бояджийски, Делян Иванов Иванов, Гинка Москова Дянкова-Папанчева, Мария Стоянова Петрова, Иво Цветанов Лазаров, Здравко Сталев Сталев, Петър Стоянов Таракчиев, Петко Атанасов Петков, Ивайло Харалампиев Стаматов да се явят на отчет за дейността си за последните две години в централата на партията на ул. "Врабча" 1, София, в понеделник, 9 ноември 2009 г., в 11 часа.

За неявяване ще се налагат санкции, гласеше писмото.

По-нататък в документа лидерът на "Атака" пише:

Ако управителят на СКАТ Валери Симеонов е поставил телевизията си в услуга на червената партия, която изпращаше полиция да пребива активисти на „Атака”, ако не одобрява подкрепата на партия „Атака” за управлението на ГЕРБ, а иска „Атака” да подкрепя БСП и ДПС, нека има достойнството да заяви това открито, да върне членската си книжка в централата на партията и да освободи мястото си на общински съветник в ОС Бургас, заето с бюлетината на партия „Атака”.

Нека същото направят и Данчо Хаджиев от Софийския ОС, Валентин Касабов от Бургаския ОС (и двамата служители в телевизията) и всеки общински съветник, станал такъв благодарение на гласуващите за Волен Сидеров и „Атака”, който днес не приема позицията на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
1
 
1
 
! Отговори
ИМЕ СКАТ бе СКАТ преди 14 години
Айде и тука много мозък много нещо ... и тук ще питам ! КОЛКО мозък ви трябва за да схванете една *** работа : че само *** КАСАБОВ и другия *** вече ЕНЧЕВ плюят яко .. *** защо само те бе уважаеми *** и глупачки подръжници на МУскат (заради многото пияници там) . Бати манипулирания народ ЧЕСТНО МНОГО СТЕ ЗЛЕ!!
154
0
 
0
 
! Отговори
бесен преди 14 години
единият медиен балон-волен се спука,очакваите скоро и вторият-борисов
153
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 14 години
и бат Бойко ще му бие шута на това ***
152
0
 
0
 
! Отговори
priest преди 14 години
болен (волен) негонен бяга
151
0
 
0
 
! Отговори
импийчмънт преди 14 години
Който инпийчмънт прави другиму, сам пада в него!
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Някой да направи втора дупка на *** на онйя *** Касабов, че една не му стига за *** дето ги *** постоянно. *** е иначе като дъбица, това е очевидно но все мн ги разбира нещата нещастника му с ***.
149
0
 
0
 
! Отговори
анти СКАТ преди 14 години
Какъв политик е тоя недипломиран човек бе, той е една голяма смешка, това е той - Боленчо! Пълен голословец е тоя пишман политик, много дрънкане и лош дъх в устата това е Болен Лидеров. Не че и Симеонов е мн различен и той е същата пумия, само дето им по готини костюмчета от Боленчо, това ги различава!!!
148
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кой на кого е бил шута и кой на кого е началник неразбрах сега ??? Сидеров е луд това е очевадно но и другия не е съвсем тавряз !!!
147
0
 
0
 
! Отговори
Кубрат 99 преди 14 години
СКАТ нещо си повярваха, но бързо ще залязат - 2011 г. Телевизията придоби популярност покрай Волен. То ако ей така се създаваше партия егоманияка Валери щеше да си я направи и оглави сам. Не ставайте смешни, зад Волен стои дългогодишна работа и убеждаване в каузата на Атака.И все пак съм убеден, че националните медии , по които се показва всеки ден Сидеров са по-важни от бургаската кабеларка.
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
podlogi turski-mrete!!!
145
0
 
0
 
! Отговори
Йорданов Атака преди 14 години
Не бързайте с оценките. От СКАТ са дребни душици и само излагаха Атака. Убеден съм, че Волен ще издържи и този брутален удар в гърба. Зад Атака стои цяла политическа школа и надеждте на народа ни.Атаката продължава
144
0
 
0
 
! Отговори
Морски преди 14 години
Питах от любезност... как се справя *** с нещата. Принципно не съм заинтересован от персоната.
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до морскиДве напред ,едно назад.
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Bolen beshe do tuk. Sega niama koi da mu slusha lygite veche
141
0
 
0
 
! Отговори
Златко преди 14 години
Това е тъжният край на политическото недоразумение Волен Сидеров.тъпанарят се опитва да се прави на играч, но тези които го създадоха сега ще го унищожат.
140
0
 
0
 
! Отговори
Морски преди 14 години
Езика как е ?
139
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Капка има много интересна захапка.
138
0
 
0
 
! Отговори
kng преди 14 години
атака са *** заедно с болен сидеров
137
0
 
0
 
! Отговори
ПО СВЕТА преди 14 години
АТАКА УМИРА ИДВА ПАРТИЯ Р З С КОИТО СА НАДАЖДА НА НАРОДА
136
0
 
0
 
! Отговори
Доктор Ох боли преди 14 години
Е най накрая се намериха смели хора,които да се опълчат на Боленчо и да покажат истинска гражданска и партийна позиция.Вижте му роднинските листи и ръководни постове в партията.Не срам,а един нормален човек,в дънземя да потъне.Това да не му е да прилага похватите на МУУН,който гледа и копира пред огледалото с часове, да манипулира хората със стъклен поглед,който показва едниствено патология.Видяхме му и електората.Беше готов,който и да дойде на власт включително и ДПС дастои в поза-Г,като ***...