Красьо Черния ми е приятел, имаме си лафа!

Даже на лов сме ходили заедно, спомни си Касим Дал от ДПС
20 ное 2009 09:00,
100
Красьо Черния ми е приятел, имаме си лафа!
Касим Дал. Снимка: БГНЕС

"Имам 123 разговора с Красьо Черния – това са разговори с добър познат, приятел, познавам го от 4-5 години и съвсем нормално е да си говорим по телефона", призна Касим Дал от ДПС.

"Моите впечатления са от един млад човек, който е мой приятел и аз няма от какво да се притеснявам", добави той пред bTV.

Заместникът на Доган допълни, че с бизнесмена си имат общ лаф и са ходили по кафенета, "даже на лов сме ходили заедно".

Според Касим Дал много хора си измиват ръцете с него и за него той е бушон, който е използван в междуличностните битки във ВСС.

Още по темата

"Но нашето приятелство няма нищо общо с това, което се случва с него (Красимир Георгиев – бел. ред.)", допълни още той.

На въпрос дали смята, че някой умишлено се опитва да криминализира ДПС, Дал каза, че ДПС никога не се е опитвал да опъва политически чадър.

"Аз никога не съм участвал в незаконни неща", категоричен бе депутатът.

На въпрос дали ДПС е единно, Касим Дал каза, че ДПС е много единно, но има и грешки – който не работи, той не греши.

"ДПС продължава напред и ще бъде в политиката на България", каза в заключение зам.-председателят на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
0
 
! Отговори
turk преди 14 години
kasim dal vinagi e bil selyanin, nishto che poostana malko v sofia che nauchi i balgarskia.No prostotiata e kato vashkata-vinagi izbiva na cheloto.Tozi nyama sram.
94
0
 
0
 
! Отговори
Antipolice преди 14 години
"Аз никога не съм участвал в незаконни неща", категоричен бе депутатът.А стига бе. Добре, щом не си участвал, всички ти вярваме. От утре никакво разследване. Ама при тази честна и дебилска физиономия кой ще си помисли, че ще може да направи каквото и да е? :D
93
0
 
0
 
! Отговори
Abana sokak преди 14 години
Кой бре,ми красьо Черния ли?Той убав народен чиляк е,само дето е началник на ВСС,инче нема лошо....D D D
92
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
Аха... И колко е платил на бтв за да направи това мило изявление?
91
0
 
0
 
! Отговори
христянин преди 14 години
Явно касим дал е шефа на красьо черния.Значи дпс дърпа конците!докога ще ги търпиме??Глав. прокурора да не се прави на ощипан!!
90
0
 
0
 
! Отговори
MIRA 39 преди 14 години
Плюс това моя мъж никога не би направил подобно нещо.Аз съм една щастлива семейна жена с любящ съпруг които силно ме обича и ми има пълно доверие.Имаме две прекрасни деца.Съпругът ми работи много и носи много хубави пари за семейството което обича.В чата се запознах с Стефчо студента на 21 година.Прекрасно умно интелигентно дете.Аз съм една щастлива жена защото живея за ЛЮБОВТА и всичко ми е подредено в живота и съм много щастлива.Днес Стефчо ме напълни 5 пъти в квартирата си докато съпругът ми беше на работа.Всеки ден грея от щастие и любов.Как неможе този мой живот да продължи вечно.Така хубаво съм си го подредила.А дойдох студентка в София на квартира в началото.Вяравите като мен в любовта
89
0
 
0
 
! Отговори
кап. Петко преди 14 години
не ме занимавайте с тези *** от нисшата раса, плод на кръвосмешение и лошо семейно планиране. Целта на тези скандалчета е да се отвлече вниманието от Доган и останалия комплект бургии, за да спечелят време да си покрият далаверите. Вън от България, ***, всики в картонения кораб !!!
88
0
 
0
 
! Отговори
григорий преди 14 години
Този е спонсора и връзката на дпс-ту с онези *** юзеирови
87
0
 
0
 
! Отговори
RD преди 14 години
Ne znam dali e viarno Kasim - Dal, Kasim - Vzel, no mi pravi vpechatlenie edno drugo neshto: za razlika ot bolshinstvoto uplasheni i, veche bili otboi, politici, Kasim Dal edinstven ne se otreche ot poznanstvoto si s Krasimir Chernia, ne go obarna na cirkadjilak, ne zapochna da se opravdava i shikalkavi, a dostoino obiasni kakvo kak e.
86
0
 
0
 
! Отговори
Исмайлчо преди 14 години
Ме то този *** от миллета,така започна да се турчее ,че вече стана страшно.Само това ,че още общува с по-чернички го връща към нашия етност.Ми точно сега е момента да разследват,къде са ходили на ЛОВ и кой плащал!!!!!!!!!!!!!!Да не стане обаче аз се пошегувах!!!!!!!!!!!!!Тук също ще излезе.......ЗАЯК от трънката черна!!!!!!!!!
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Касм Дал-Касим Взел
84
0
 
0
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 14 години
Подкрепили сте ме.Брабо!!!!!!!!!!!Сега предлагам вас да ви пратим на топло за по някоя годинка,заради това ,че сте си говорили с Иван, а пък него всички го познават.
83
0
 
0
 
! Отговори
sweteca преди 14 години
какво ли е било финансовото състояние на касим дал/клон от исъхнало дърво/преди да стане депутат.защо финансовото министерство не изнесе дани от предходни и сегашни данъчни декларации.
82
0
 
0
 
! Отговори
Кристиян преди 14 години
хаха тука има платени писачи :D
81
0
 
0
 
! Отговори
ибоб преди 14 години
Има решение за теб, а и за много други... - не го гледай :)
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сагласен!!
79
0
 
0
 
! Отговори
...... преди 14 години
*** гнусната, мазна, свинска физиономия...
78
0
 
0
 
! Отговори
any преди 14 години
Учудващо е, но трябва да се признае - браво на Касим Дал! Човек като няма от какво да се притеснява, няма що да крие с кого е ходил на лов. Даже и той лично да има какво да крие, това е правилния ход в такава ситуация, ИМХО.
77
0
 
0
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 14 години
Предлагам всички ,които са контактували с Красьо да бъдат пратени в затвора за по някоя година!Който е съгласен да ме подкрепи!!!!!!!!!!!!
76
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
алоуу, журналята, че земете да попроучите и напишете нещо за господина Красьо! Досега в Америка щяха да знаят и с кое девойче са си играли на чичо доктор в градината. Ако се беше разиграло нещо подобно там, де...