Красьо Черния ми е приятел, имаме си лафа!

Даже на лов сме ходили заедно, спомни си Касим Дал от ДПС
20 ное 2009 09:00,
100
Красьо Черния ми е приятел, имаме си лафа!
Касим Дал. Снимка: БГНЕС

"Имам 123 разговора с Красьо Черния – това са разговори с добър познат, приятел, познавам го от 4-5 години и съвсем нормално е да си говорим по телефона", призна Касим Дал от ДПС.

"Моите впечатления са от един млад човек, който е мой приятел и аз няма от какво да се притеснявам", добави той пред bTV.

Заместникът на Доган допълни, че с бизнесмена си имат общ лаф и са ходили по кафенета, "даже на лов сме ходили заедно".

Според Касим Дал много хора си измиват ръцете с него и за него той е бушон, който е използван в междуличностните битки във ВСС.

Още по темата

"Но нашето приятелство няма нищо общо с това, което се случва с него (Красимир Георгиев – бел. ред.)", допълни още той.

На въпрос дали смята, че някой умишлено се опитва да криминализира ДПС, Дал каза, че ДПС никога не се е опитвал да опъва политически чадър.

"Аз никога не съм участвал в незаконни неща", категоричен бе депутатът.

На въпрос дали ДПС е единно, Касим Дал каза, че ДПС е много единно, но има и грешки – който не работи, той не греши.

"ДПС продължава напред и ще бъде в политиката на България", каза в заключение зам.-председателят на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
AL Fonsito преди 14 години
Ти ли нямаш незаконна дейност бе.Ей всички момчета от борбата и бокса вербувате още докато са малки и след като завършат училище ви стават верните копои.Вместо да имаме спортни успехи имаме един куп мутризирани спортисти *** такъв.Радвай се че имате още пари да си плащате,ам и те ще свършат като не сте във власта тогава касим ага ще се превърнете в гладни ***.
14
0
 
0
 
! Отговори
До Лечо преди 14 години
Мили Лечо...какво ще кажеш да да се изнесеш на Арабският полуостров и на воля да си учиш корана, тук ние ще си четем библията. И мили Лечо първо прочети ти корана, там никъде не пише за кражби, убийства, лъжи и измами. Нали знаеш според корана и хората които изповядват тази вяра как се наказват крадците и мошениците...ОБЕСВАНЕ или прибиване с камък...
13
0
 
0
 
! Отговори
куку преди 14 години
Давам и аз 200 хиляди каймета - дайте ми телефона на Красьо.То се е видяло,че друг начин да станеш големец няма. Пък после кьорав да ходя ако не ги избия! Вервайте ми!
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко е наглостта в "държавата" ни.Така спокойно и с усмивка даже нашите "добри" политици признават, че са приятели с престъпници.Единия покрай няква чалга ***, другия на лов били.Докога ще тръпим това, всеки дне се обеждавам, че държава и мафия в Адсурданистан са едно и също понятие!
11
0
 
0
 
! Отговори
Данко преди 14 години
"Моите впечатления са от един млад човек, който е мой приятел и аз няма от какво да се притеснявам", ето това бе отговора на Касим Дал. когато репортерката го помоли да опише какъв човек е Красъо. Всички примери от литературата бледнеят пред това съвършенно описание на същността на един бандит описван от друг такъв. Нямам думи..........................
10
0
 
0
 
! Отговори
лечо преди 14 години
мили български братя,какво ще кажете до почнем наизустяването на корана
9
0
 
0
 
! Отговори
EvaB преди 14 години
Що за безумна наглост да кажеш ей така усмихнато, че си приятел с човек, доказано компроментиран?... И онова стадо пак ще иде на следващите избори да гласува за тях... Никак не очаквам този дебелоок човек или който и да е от ДПС да си подаде оставката и да се оттегли, каквито и мръсни ризи да им изкарат. То за това все пак трябва да имаш някакво възпитание и цивилизованост...
8
0
 
0
 
! Отговори
wood преди 14 години
Не само ограбиха държавата ...ами даже са и нагли фесове. За наше нещастие и за негово щастие живеем в България и няма да има последствия и за този скандал...."Българче да се наричам, първа радост е за мен"...започвам да се замислям вече за този стих.
7
0
 
0
 
! Отговори
GOSHO преди 14 години
КАСИМ ДАЛ-КРАСИ ВЗЕЛ.КРАСИ ВЗЕЛ - НА КАСИМ СЪДИЯ ОБЕЩАЛ )))
6
0
 
0
 
! Отговори
Jolly Roger преди 14 години
Сега остава да сте ходили и на лов с Гоце, съберете се всички главни ловджии на държавата ние ще се съберем тия дето ни е писнало от вас, и ще си устроим един пейнтбол с бренекета.
5
0
 
0
 
! Отговори
GOSHO преди 14 години
Казва истината човека.Краси черния не може ли да има приятели.А всеки иска да има приятели като този депутат.Това е гордост !!Какво незаконно има )))))
4
0
 
0
 
! Отговори
Един Луд преди 14 години
Като истински политик :) Дали може да се закълне в Корана като казва, че "Аз никога не съм участвал в незаконни неща" ? Прекалено гръмко изказване за политик :D
3
0
 
0
 
! Отговори
x51 преди 14 години
Брей, как така тоя Красю има все едни такива интересни приятелства и те, видите ли, не били това, което си мислим
2
0
 
0
 
! Отговори
латерна преди 14 години
Браво! Така се прави! Нагло и безочливо!
1
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
Присъда: Смърт.