Чул "Congratulations, Borisov" и в Лондон. Няколко пъти

Премиерът вижда страната ни като център на тайните служби
172
Чул "Congratulations, Borisov" и в Лондон. Няколко пъти
Бойко Борисов и британският му колега Гордън Браун. Снимка: БГНЕС

“Няколко пъти чух “Congratulations, Borisov” –  и за това, което сме направили в службите, и за дефицита от 3%, обяви премиерът Бойко Борисов в коментар за работното си посещение в Лондон.

“Пряко ми беше казано, че една година преди изборите британските служби са заявили, че не искат да работят съвместно с българските, докато у нас не се въведе ред. Затова лично е бил предупреден и премиерът Станишев”, възмути се Борисов пред Нова телевизия.

По думите му в България има възможност да се направят няколко много мощни центъра на тайните служби, които да противодействат на организираната престъпност и наркотрафика не само в България, но и на Балканите.

Премиерът коментира и евентуалните бъдещи британски инвестиции в страната.

Още по темата

“По-интересно е за електромобилите, които ще се произвеждат в Стара Загора. Надявам се скоро те да тръгнат по пътищата на България и Европа“, изрази надеждата си министър-председателят.

Относно реакцията на сините спрямо ветото на президента върху Закона за отбраната Борисов обяви, че не е изненадан.

“Просто им стана навик напоследък да излизат и да ми коментират действията публично“.

“Не подкрепям президента, просто този закон, в тази му част, е минал, без да го прочета и да разбера за него. Моите хора са работили по него, така са преценили“, обясни разминаването министър-председателят.

По думите му с опита за скандал по президентското вето се “търси под вола теле”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
1
 
! Отговори
Писна ми преди 14 години
Не виждаш ли закономерността - избора ни се свежда между тях и тях....сега не гласувах за ГЕРБ, за БСП - никога не съм гласувала, но не ми пречи да страдам от всичките им глупости, които насътвориха и тези и онези..май са едни и същи..затова си мисля: СТИГА ТОЛКОВА..търпението ми се изчерпа..писна ми от Бойко, Сергей, Доган и всичките..
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ami, da, BB samo tova razbira i posle ne slusha produlzhenieto - oshahte, se, Borisov.....
123
0
 
1
 
! Отговори
ееееее преди 14 години
центъра е открит в симеоново и там ще се убочават чуждите тайни служби как да ограбват собствените си народи и да организират канали за дрога и ***!другия център е спортната академия където ще бъдат обучавани и машите,борците-мутри!третия център парламента там ще бъдат обучавани чуждите олигарси-народни изедници!
122
0
 
1
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Че те американците като си направиха тук регионален център на ЦРУ и какво, да не би територията БГ да стана по-малко престъпна? Всеки си гони неговата далавера. Англичаните нямат желание да ни оправят нас, те си гонят техния интерес.
121
0
 
1
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Всеки може да сбърка и да гласува за ***, но когато започне да се гордее с избора си това вече е ментален проблем. В тая държава толкова ли няма един нормален да бъде избран за препиер, че все шутове си избираме!
120
0
 
1
 
! Отговори
Vasilev преди 14 години
До 110...Поздравления за прозрението. За съжаление или за добро, но единствената нормална политическа партия е БСП. Ама с всичките и слабости, проблеми, взаимотношения и пр. С всичките.......... Останалите са или - партия един човек (ГЕРБ, костовата измекяррщина), или измислени на антиобществена основа (, Атака, РЗС). Останалите пък са слаби че дрънкат. Просто да тисе заплаче. А пък единствената партия която създава експерти, младо поколение е ДПС. Тъжно, но факт. и между прочем наистина най-до
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Имахме вече един премиер, за когото до края на управлението му от сутрин до вечер по телевизия, радио и преса се пееха химни, журналистите задаваха само удобни въпроси или такива от сорта на "Ще благоворите ли да ни управлявате още един мандат?" А народът го мразеше в червата, но заради медийния хор той така и не разбра. И на изборите гледаше като попарен как е възможно това да се случва, а като разбра се обиди и каза, че българите не го заслужават. И оттогава никой не му обръща внимание...
118
0
 
1
 
! Отговори
Тъй, тъй ... преди 14 години
Гледам, че плюете Боко за тайните служби.Колкото и да не го долюбвам смятам, че това, ако е негова идея де:), е много добро попадение.Защото регионите от които основно идва дрогата/или отива българско екстази са си стара английска нахия. И те още си имат огромно влияние там. Ерго - имат и информацията.Ако с това успее да поореже дори с десетина процента този бич Божи в България - хвала му.
117
0
 
1
 
! Отговори
СС преди 14 години
Кофтито е че Борисов и представа си няма за долните, лицемерни боклучета обитаващи Англия !!! А до всички които ги е срам ..... моля, вземете се в ръце! С приказки не става работата ...ако искате някой да ви говори хубави работи и нищо да не прави, обадете се на секс телефон !!!
116
0
 
1
 
! Отговори
Pfff преди 14 години
Мен ме е срам от такива *** дето не правят нищо смислено дори за себе си, но коментират ... Да ви *** и в смешниците ... ще питам боклучията и той ще ми каже: "Да бе бате и аз мога да съм премиер, президент и шефче" - ето от това ме е срам ! Шушумиги пробити ... не са ви ГЕРБ виновни, не са ви и БСП и ДПС виновни - ВИЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ НЯМАТЕ И КАПЧИЦА ДУХ ... да не говорим за достойнство или чест .... ПФФФФФФ
115
0
 
1
 
! Отговори
Vik преди 14 години
Ами то нее вече сме център....... но на организираната престъпност........ и как Наглите ще сътрудничат на МИ6, ЦРУ, КГБ ...... или вече са се разбрали?!?
114
0
 
1
 
! Отговори
до Безработен гербад преди 14 години
не се маскирай на гербаджия - Червена хиенобило е добре по времето на доган и хамстера - защото случиха - англичаните купуваха, строителството вървеше и ти се имал съответно работаангличаните видяха че избирателите на бсп - *** им грабят къщите - и се изнесоха - приказаката свърши
113
0
 
1
 
! Отговори
Няма време преди 14 години
Ета тоя има ли време да чете закони от футбол, тенис, ленти, телевизии и радио....
112
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
\"Безработен гербаджиа\" ... пък на заплата на позитано а ?
111
0
 
1
 
! Отговори
SomethingBad преди 14 години
tva e testov komentar
110
0
 
1
 
! Отговори
Безработен гербаджия преди 14 години
Никога не съм гласувал за БСП, но винаги когато гласувам за други партии, оставам без работа и не ми стигат парите за елементарни неща. Така беше със СДС, ОДС, НДСВ и сега с ГЕРБ. А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително по добре. На кого да вярвам на мене си или какво ме манипулират. Ако сравним времето и се върнем назад то при ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ имаше работа и пари и добри заплати и пенсии. Е защо тогава гласувах за ГЕРБ? Сигурно не съм добре, за да повярвах на една мутра! А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително по добре. Защо става така??
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до Червена Хиена 104Не използвай умни думи като дефицити и прочее - отиват ти като на свенче звънчеизползвай думи като тиква, пожарникар, ***, и т.н. - те тези думи за теб са направени
108
0
 
1
 
! Отговори
Писна ми преди 14 години
Добре де - сега опряхме до тайните служби да правят центрове у нас..и какво и какви центрове ще правят - че то трафика си е държавна политика, а всичките ни отговорни фактори са си бизнесмени с тъмно минало..ние сме държава на престъпниците...Добре че пак СерГей е виновен...А и кой коментира публично Вожда ..как може така - само тайно и тихо - да не ги чуе, че ще видят те..
107
0
 
1
 
! Отговори
боко кауна преди 14 години
как няма да има Congratulations, Borisov нали само ДС служители съм назначик навсекъде у таз просташка държава!това беше и целта сега ЦРУ,Мосад,КГБ и отаналите нещастни службички ще ни се молят да им оправим рухналите нещастни държавици!и да внимават щот ЯВОР ЩЕ ГИ ПОДСЛУШВА ВЕЧЕ ЗАКОННО!
106
0
 
1
 
! Отговори
кар преди 14 години
*** пожарникар