Нов край на края на кризата прозря Дянков

Ще излезем от нея в края на 2010-а, каза министърът
26 фев 2010 19:25,
279
Нов край на края на кризата прозря Дянков
Снимка: Булфото

След като през ноември обеща да изпълзим от кризата през май 2010-а, финансист №1 удължи срока й до края на т.г., а може и до началото на 2011 г.

Още по темата

"Излизането на страната от кризата ще се случи в три етапа. Първият е икономиката да излезе от кризата и това ще стане в следващите два-три месеца. След това е ред на хазната и данъците, като приходите там ще се увеличат след четири-шест месеца. Последно ще се реши проблемът с безработицата, като очаквам процентът на безработните да спре да се увеличава от шест до девет месеца“, обясни министър Симеон Дянков и отново повтори, че срокът е някъде в края на 2010.

"Трябва малко време да се стабилизира ситуацията в страната", подчерта той.

Според него първият етап на реформата в данъчната система е добър, но въпреки това няма да се бърза със следващ, тъй като не е нужно постоянно държавата да е в реформа. 

В момента отваряме т.нар. данъчни досиета, като се извършват проверки с 10-годишен период назад.

"Ако парламентът поиска от Министерството на финансите да отвори икономическите досиета, за които говори Георги Първанов и да бъдат проверявани приватизационни сделки, ние сме готови да сформираме екипи. До момента към министерството няма такъв иск", допълни Дянков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
0
 
2
 
! Отговори
KKK преди 14 години
много кадърен човек. Браво
263
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хахахахааххах тоа въобще не ги разбира нещата утре ше каже:"Абе до 2012 100% сме излезнали" *** най-големата грешка на Бойко вън от Бългрия
262
1
 
5
 
! Отговори
една жена преди 14 години
Г-н Дянков, та ние сме в криза от 1989г....и като гледам как вървят нещата , ще си останем в тази криза още дълго време! Всъщност защо доъдохте в Б-я? За да ни закопаете в тази криза, или за да приложите хамериканския модел за справяне с кризата? Определено нищо няма да излезе от вашите действея, за това по добре ..сбирайте дисагите и беж..по далеч, че да не вземе на Българина да му писне..и да ви погне......
261
2
 
5
 
! Отговори
Elvis преди 14 години
Хахаха...някой взема ли го на сериозно тоя клоун? Ама честно...?
260
0
 
6
 
! Отговори
Нереалист преди 14 години
Е последно? Кога? на 21.12.2012 може би? След два ти месеца ще каже края на 2011 след още три 2012 и така ще си продължаваме в криза! Ама нещо не съм сигурен, че има криза!
259
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
когато останата само чиновници с работа и нямат пари вече от данъци - с какво да им плащаме на тия кръвопийци, тогава може би и Дянков ще се усети.Хората вече няма какво да ядат тоя глупости говори
258
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЦАЙС (ДЯКОВ) ЗАЩО НЕ СЛЕЗНЕШ НА ЗЕМЯТА И ДА ВИДИШ ХОРАТА КАК ЖИВЕЯТА А МИ ГАВОРИШ ОТ ВИСОКО .ВЪОВШТЕ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ИМАШ ЛИ НЯКАКВА ПРЕТСТАВА ИЛИ КАКВОТО ТИ КАЖАТ ТОВА Е ВЯРНО АА/НЕ МЕ КЕФЯТ ТОЧКИТЕ И ЗАПИТАИКИТЕ/
257
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
незнам ама тоя ръфлек през ден отлага и увеличава края на кризата . маи ако си отиде в америка кризата ще свърши по бързо.Язък за Боико от такива перекендета маи около него са болшинство и са *** като *** само повтарят тоя и оня виновен а те нищичко досега не са направили.
256
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
има ли нещо общо този убавец със Си Банк
255
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дянков да влиза в затвора
254
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ще започнем да излизаме от кризата, когато такива *** като Дянков отидат в затвора.
253
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В началото на Студената война 1947 г. - Алън Фостър Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ". -------------------------------------------------------------------------------- През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив.
252
0
 
5
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Това се знаеше че така ще стане още от времето на Ж.Желев.Американските му покровители и сами не са очаквали че така бързо ще падне социализъма .Впрочем, какво ни чака пише в "Планът Ран-Ът".Потърси го в нета и чети.Стриктно се изпълтнява точко по точка 20 години.Крайна цел-4,5 милиона население без собственост, работещо за физическото си оцеляване на минимална заплата на някоя от чуждите компании, изкупили на безценица всичко у нас.Прочети също и "България която ИЗгубихме".
251
0
 
9
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 14 години
КРИЗА!!! Тя в България съществува повече от 20г.,но само за редовите граждани, не и за властимащите. При социализма също имаше много превилигировани, но и народа имаше работа, можеше да се спестят пари за по -големи покупки, за учение на децата, за почивка..., а сега?! Когато дойде "Демокрацията" при нас настъпи анархията, деградацията на духовните ценности, раздържавяването.....Това, което се раздържави къде отиде-в ръцете на единици "благодетели".Съсипа се труда на нашите родители,унищожи се и
250
0
 
4
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Сигурен белег че държавата ни евентуално не е в криза ще бъде масовото напускане на сержантския състав от полицията, на щатните военни , на "експертите" и сътрудниците на държавната администрация и отварянето от тях на малки и средни частни фирми, защото им е по-изгодно.Косвен белег за края на кризата може да се счита и напливът на деца кандидат студенти от политическия и икономически "елит" на нацията не към правото, икономикса, МИО и други такива, а към техническите и учителски институти.
249
0
 
4
 
! Отговори
Нови блокове... преди 14 години
Построяването на нови блокове може да стане, ако се съвземе промишлеността, която дава големи печалби. А при тази умряла промишленост и тези крадливи арендатори, недаващи стотинка аренда няма откъде бедния българин да спастри малко парици, за да си построи ново жилище. Строителство може да има при малко забогатяване на народа - а то го няма. Само обеднява народа!
248
1
 
4
 
! Отговори
Asen Petrov преди 14 години
...BG nqma da izlezne pone 3-4 g ot tazi kriza..,dokato durjavata ne zapo4ne da crossopsidira subarqneto ma panelkite i postroqvaneto na tqxno mqsto na novi blokove..,a tozi sme6nik zaedno s BB - "ne-6tastnika"..trqbva da se svalqt ot vlast suvsem skoro za6toto e qsno 4e nqmat kakvo da napravqt...
247
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
незнам дали е бил световен икономист но на СИбанк със сигурност.
246
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
прав си брато ние работим за да живеят ***.за жалост това е днешна България.
245
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
скопеняк вън от българия