Лечков съгласувал с Борисов "Сините камъни"

Еколози вече алармираха за ски мераците в Сливен
2 мар 2010 07:00,
110
Лечков съгласувал с Борисов "Сините камъни"
Сините камъни. Снимка: Булфото

Искането, което община Сливен отправи към Министерски съвет - да получи от държавата природен парк "Сините камъни", е съгласувано с премиера, твърди в декларация до медиите кметът Йордан Лечков.

В петък от коалиция "За да остане природа в България" съобщиха, че сливенският градоначалник е задвижил незаконна процедура за приватизацията на природния парк с цел да се превърне в ски курорт.

Още по темата

Според еколозите там Лечков смята да гради вилно селище "Карандила", както и ски център "Даулите".

"Навъртял съм километри повече, отколкото поне 100 души от тези зелени организации точно по Карандила и не виждам нищо опасно в едно искане на общината", отвръща им в писмото си бившият футболист.

В обръщението си той припомня, че на Карандила има хора, които живеят там.

"Защо да не стане като Сливенските минерални бани - селище с кметски наместник, който да отговаря за него", заявява Йордан Лечков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
7
 
! Отговори
94 преди 14 години
Добри футболисти бяха ама ще излезнат *** всичките ...
74
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лечков,като кмет си гледай улиците!Аман от разни футболистчета далавераджийчета.Той и Стоичков бяха го набарали в некви далавери с апартаменти ,ама бързо-бързо се потули работата.Язък за всичко,което е направил за България като футболист.
73
1
 
12
 
! Отговори
камък преди 14 години
Няма по страшно от разпасан кметКоито не вярва да погледне Сливенските улици!А за тези за които след години ще им е добре-кога бе чоджум ще се чувствате така като има улици от няколко години стоят без тротоари и асфалт но за улицата към хотелчето и тротоар има и асфалт.Един приятел като ми доиде на гости и се хвана за главата думите му бяха следните;-Във всеки град кмета е грабнал кокала ама във вашия е изкопал маи скелет на динозавър и го ръфа сега.А и какво има на баните?
72
2
 
4
 
! Отговори
до Алдо преди 14 години
Ми така кажи бе, оптимиста. Едно време *** червени, от които сте се пръкнали, *** като тебе, точно това направиха с 30 000 интелигентни българи. После народиха *** като тебе, оплюскахте всичко в Родината и сега останаха за плюскане само Сините камъни. Яж, ***.
71
0
 
11
 
! Отговори
Камък син преди 14 години
"ДО ВСИЧКИ НЕЩАСТНИЦИ"предполагам визираш и мен ;) Ако можех да се кандидатирам на 22 години бих го направил с удоволствие, но уви само разбираш, че нямам шанс. Просто искам да ти покажа, че младите хора в Сливен ги боли от това, което се случва в града им. Не бъди глупав, отвори си очите - ограбват и мен, но и теб!!!
70
1
 
3
 
! Отговори
4ИК 4ИРИК преди 14 години
КОЕ ЩЕ МИ Е ДОБРЕ ЧЕ НЕ РАЗБРАХ???НЯМА ДА ЗАРИНАТ И ДУПКА ЩОТО ПАРИТЕ ГИ СПРЯХА БЕ , МАРКС:-)))) СЛАБОУМНИК
69
8
 
3
 
! Отговори
АЛДО преди 14 години
ТИ ДА НЕ ИСКАШ КАНАЛИТЕ ДА МИНАВАТ ПО ВЪЗДУХА БЕ СТАЛИН, ЕСТЕСТВЕНО ШЕ СЕ КОПАЕ, АМА ПОСЛЕ ЩЕ ТИ Е ДОБРЕ НАЛИ БЕ ***.......Р
68
0
 
1
 
! Отговори
4ИК 4ИРИК преди 14 години
ПРАВ СИ
67
1
 
1
 
! Отговори
АЛДО преди 14 години
МИ ТИ ДО СЕГА КАДЕ БЕШЕ, КОЛКО ИЗБОРИ МИНАХА ЩО НЕ СЕ КАНДИДАТИРА КАТО СИ ТАКЪВ ГЕНИЙЙЙ .............. ДО ВСИЧКИ НЕЩАСТНИЦИ
66
0
 
13
 
! Отговори
4IK 4IRIK преди 14 години
СМЪРТ НА ФАШИЗМА-ДОЛУ ЛЕЧКОВ.ОТ СНОЩИ Е ЗАТВОРЕНА ОЩЕ ЕДНА ОСНОВНА ПЪТНА АРТЕРИЯ В СЛИВЕН-ДНЕС ВАЛИ ДЪЖД....НЯМА ОТВОДНИТЕЛНА СИСТЕМА И УЛИЦИТЕ СА КАЛНИ "РЕКИ".....СЛИВНАЛИИ,ВЕЧЕ ИМАМЕ ОКОПИ,СКАЧАЙТЕ И ВАДЕТЕ ПУШКИТЕ!!!
65
2
 
17
 
! Отговори
Камък син преди 14 години
Никой не го е избрал тоя ***! Просто кИфтетата бяха повече в ромския квартал ( за втория мандат говоря). Иначе Лечков е едно долно ***, продаде всички централни градинки ( с цел строене на молове) на мутри, за да си разделят после парите. Построи си нов хотел с тези общински пари, а сега имал наглоста да казва, че ще строи и 3-ти хотел, предполагам с парите от "Сините камъни". ***!!!
64
1
 
9
 
! Отговори
ХАХАХА преди 14 години
*** КОЙ ШЕ ХОДИ НА СКИ НА ТОЯ ВЕТЪР БЕ???????????
63
1
 
1
 
! Отговори
АЛДО преди 14 години
А БЕ ЕЙ ПЕСИМИСТ ТАКИВА КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСЕЛВАТ В ДРУГИЯ СВЯТ
62
1
 
3
 
! Отговори
до Син камък преди 14 години
"Когато бог иска да погуби някого, най-напред му взима ума". Това, за съжаление, се отнася не само за сливналии, а за две трети от българите.
61
2
 
7
 
! Отговори
ООО преди 14 години
ТО В СЛИВЕН САМО СВОДНИЦИ И ***
60
7
 
3
 
! Отговори
Син камък преди 14 години
Не разбирам защо го псувате Лечков като Сливенлий си го избраха собственоръчно два мандата! Ако е бил толкова лош нямаше да му гласувате втори мандат!
59
0
 
1
 
! Отговори
до МТЛБ преди 14 години
Вярно, въпросът е, как ще се изпълни. Ами, ясно е как, както всичко изпълнявано досега от Лечков и нему подобните - като кучето на нивата.
58
0
 
1
 
! Отговори
до 66 преди 14 години
Щастливец. Като всички животни.
57
0
 
2
 
! Отговори
АЛДО преди 14 години
***
56
15
 
2
 
! Отговори
АЛДО преди 14 години
САМО ЛЕЧКОВ