Още един от депутатите на Яне го изостави

Димитър Чукарски вече щял да ходи в парламента
11 мар 2010 12:11,
63
Още един от депутатите на Яне го изостави
Димитър Чукарски. Снимка: БГНЕС

Депутатът Димитър Чукарски, избран от листата на РЗС, обяви, че вече ще присъства на пленарните заседания на парламента.

Чукарски се разграничи от политиката на съпартийците си, които спряха да посещават пленарната зала, след като Парламентарната група на РЗС се разпадна.

Още по темата

"Можете да считате, че аз съм просто един независим народен представител. В моя политически път няма място за крайни позиции", каза Чукарски в кулоарите на парламента.

Според него трябва да бъде следван умерен курс в отстояването на интересите на българските граждани.

Димитър Чукарски обясни, че е участвал в проекта РЗС като представител на Земеделския народен съюз, а последователите на тази партия са против крайното поведение на формацията на Яне Янев.

Депутатът уточни, че няма да подава оставка като народен представител и че ще подкрепя по-скоро дясна политика.

По думите му с напускането на членове на РЗС нещата в партията са се променили много и не са такива, каквито първоначално са били замислени.

Чукарски каза още, че е в добри отношения с депутатите на РЗС, но вече няма да ходи в централата на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
видеха му сметката на яне...попиляха го отвсекъде....само че....той беше единствения който снасяше на нас простосмъртните пикантни истории подплатени с голяма доза истина.... ще гласувам за него....защото...устата му е голяма и ще вкара поне 10 корумпирани от големото добруутро в пандиза ако дойде на власт...
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В РЗС всички са на принципа - ОЙ ЯНЕ ЯНЕ И КОИ НА КЪДЕ ХВАНЕ! Ха ха ха смях голям
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Каква злоба а. Ако Яне бе събрал 20 хиляди, сигурно щяхте да се ***, мазници Герберски. Това си е предателство, независимо от коя партия е. Скоро ще почнат Герберските мехурчета да пукат. Това е сбирщина на собствени интереси. Ще стане така както с Жълтурковците. След някоя година няма и да се познават. Каква пародия. Тези, които неможаха да съхранят костите на Левски, най.много лаят и най.много лапат. Представители на низостно племе небългарско.
50
0
 
2
 
! Отговори
! преди 14 години
Хубаво го казаха - ПРОЕКТ , а не Партия
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТОЯ ЦИРКАДЖИЯ ЯНЕ ЯНЕВ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И 1% НЯМА ДА СЪБЕРЕ!
48
1
 
4
 
! Отговори
ани преди 14 години
Димитър Абаджиев е назначен за представител на България в проекта Набуко. Годишната му заплата ще бъде 180 хил. евро. Мандатът на длъжността е 5 години, ще живее и работи в Лондон, макар работната група да заседава в Брюксел. В Лондон от години живее и първата му съпруга и двете им деца. Изглежда, апетитната и авторитетна длъжност е цената за напускането на РЗС. Какво е обещано на Чукарски, който вчера беше на протеста?
47
2
 
3
 
! Отговори
жоро преди 14 години
Вижте му само лицето на ТОЯ ...!!! Яне ,ако беше направил един пробен ФЕЙС КОНТРОЛ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ -НЯМАШЕ ДА ГО ВЗЕМЕ В ПАРЛАМЕНТАРНЯТА СИ ГРУПА... !!!ТО СИ Е НАПИСАНО-ПРЕДАТЕЛ !!!впрочем с 2 ръце подкрепям РЗС ЗА 100 депутати -мен да питат и 50 са ни много ,ама нейсе ...!!!
46
0
 
4
 
! Отговори
GOGO преди 14 години
Поредният ПРЕДАТЕЛ-ЧУКУНДУРСКИ ...!!!И всички до един ,КАТО НЕГО ОСТАВАТ В ПАРЛАМЕНТА " В името на БЪЛГАРИЯ,,, " маскари с маскарите ...!!!КАААААААК ПЪК ЕДИН НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА ЩОМ СА ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАС ,ДА СЪЗДАДЕ НОВА ПАРТИЯ С ПРОГРАМА ,КОЯТО ЩЕ УВЛЕЧЕ ХОРАТА ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ ...!!!Просто ДЕПУТАТИТЕ НИ СА НРАВСТВЕНИ *** ,КАКТО И ДА СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ МАСКИРАТ ...!!! И ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА НАПУСНАЛИТЕ РЗС,А ЗА ВСИЧКИ НАПУСНАЛИ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ СИ ГРУПИ ,,,!!!
45
2
 
4
 
! Отговори
Raven преди 14 години
Депутатите на Яне може и да го изоставят,но за това пък им подкрепата на десет автобуса с *** събрани от цялата страна!Маат наденица на аванта и викат "долу" , и всичко е ОК.После ги прибират по родните им места и пак лягат на наша издръжка.
44
2
 
5
 
! Отговори
леля преди 14 години
Закъсъл е за пари човечеца,той да не е Левски да стои Отечеството над всичко,нали за парички се натискат половината от депутатите и ходят от партия на партия само ,за да ги изберат.Въобще не ги интересува България,малко са "лудите",които мислят за България,90%мислят за джоба си,ама ние сме си виновни,като сме с робска психика и си траем,всичко което се случва си го заслужаваме.
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лоша рабта, ами сега кака Цецка кво ша праи? ЯЯ ти искаше да ти върнат групата, ами тя сама си отива. Защо? Много приказки за нищо. С конфронтация явно не става, що не отидеш за малко в академията на БСП, да видиш как се правят тия работи, само с ядене не става, трябва и акъл...
42
1
 
18
 
! Отговори
пълен хамстер преди 14 години
Ми Янето сам си е виновен!Той собствената си парламентарна група не може да оправи,тръгнал правителство да сваля и държава да управлява!Толкова ли е трудно да вземе предварително оставките на всички и да си върже гащите!?
41
2
 
11
 
! Отговори
българка преди 14 години
ДАНО ДА ГО ИМПИЙЧМАНДОСАТ ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ И *** НА ДПС,ЯЗЪК ЧЕ Е ИСТОРИК.ТОЙ ВИНАГИ Е ПРЕДАВАЛ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - ГОЦЕ АГА
40
1
 
1
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Може да считате, че тея дни на моя политически път му е студено за площади, кът са стопли - ше преосмисля...
39
0
 
6
 
! Отговори
българче преди 14 години
аз ако не отида на работа два дни ме уволняват.А тези ходят по желание.ГОСПОДИ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА
38
4
 
7
 
! Отговори
мами преди 14 години
Поредния купен депутат след МАГАРИНСИ
37
1
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 14 години
Не е тва бе.*** нали знаете,че като не ходят на работа не им плащат.Та тощ мушморок го е закъсал за мангизи и е решил да поработи тва е.
36
5
 
13
 
! Отговори
mama преди 14 години
От потъващия кораб РЗС мишоците бягат бързо. :)Накрая Яне Янев ще остане сам - независима политическа сила от 1 депутат - най-вероятно пълен ***...
35
9
 
9
 
! Отговори
Избирател преди 14 години
ГЕРБ му е майката!
34
6
 
10
 
! Отговори
marin преди 14 години
МАХНИ СЕ И ОТ парламента мръснико ,Юда ИСКАРИОТСКИ -гласували сме за РЗС и програмата и ,а не за някой си ЧУКУНДУРСКИ... !!!