ВМРО с кампания за референдум срещу членството на Турция в ЕС

От партията ще внесат в парламента уведомление за започване на подписка
15 апр 2010 18:00, Красимир Ангелов
207
ВМРО с кампания за референдум срещу членството на Турция в ЕС
Снимка: БГНЕС

ВМРО стартира мащабна кампания за национален референдум по повод членството на Турция в Европейския съюз.

В петък в деловодството на Народното събрание заместник-председателите на ВМРО Ангел Джамбазки, Костадин Костадинов и правният експерт Карлос Контрера ще внесат уведомление за започване на подписка за свикване на допитването до народа.

Подписката се организира по силата на разпоредбите на Закона за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, приет през 2009 г., уточняват войводите.

“За пръв път българските граждани ще имат възможността пряко и явно да изразят своето мнение по основен за българската външна политика и ключов за бъдещето на Европейския съюз въпрос – дали Турция трябва да стане член на ЕС.

Така българската позиция ще се формира от избирателите към властта – действие, което трябва да се превърне в практика на демократичния процес”, обявяват от ВМРО в специална декларация до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
2
 
! Отговори
Аз преди 14 години
ТРЯБВА ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ!!! ТРЯБВА ДА ИМА И РЕФЕРЕНДУМ ЗА БЮРМАДЖИИТЕ. НО ОТ СЕГА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО, ЧЕ АКО ГАДОВЕТЕ ПОЗВОЛЯТ ТЕЗИ РЕФЕРЕНДУМИ ЩЕ ГИ ФАЛШИФИЦИРАТ. ТУРЦИЯ И БЮРМАДЖИИТЕ НЯМАТ МЯСТО В ЕВРОПА!!!
79
2
 
3
 
! Отговори
Рънърса преди 14 години
отивай да се гръмнеш бе изкъртен *** бордюр такъв
78
5
 
4
 
! Отговори
90 преди 14 години
Фесове разберете ужасяваме се от вас.От средните векове до днес на балканите сте оставили гнойни рани,които не заздравяват и до днес.Там на запад,където ви е нямало са се родили Да Винчи,Коперник,Галилео,Рембранд,Моцарт и т н.Имало е Ренесанс а след това и Просветление и всичко това сте ни го отнели,а можеше да участваме.Дано ме разберете.
77
6
 
10
 
! Отговори
ТУРЦИЯ Е СУПЕР преди 14 години
БЪЛГАРИН СЪМ, И ЗНАМ ОТ ПОСЕЩЕНИЯ ,ЧЕ ТУРЦИЯ Е ЧУДЕСНА СТРАНА!ХОРАТА СЕ ДЪРЖАТ ПРЕКРАСНО С НАС, ИНТЕРЕСУВАТ СЕ ОТ ТЪРГОВИЯ И БИЗНЕС!НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ПРОСТОТИЙ ,КАТО ТУК В БЪЛГАРИЯ.....
76
1
 
3
 
! Отговори
Очевидно е! преди 14 години
Човече, те са отрочета на една майка-бившата ДС,създадени от нея за да пречат на всичко и на всички,които искат да се откъснем от от нейната смъртносна захапка.Те нямат и не могат да имат собствен облик.Всичките им т.н. прояви са режисирани и замислени от ДС и няма отклонение от тях.Нека не бъдем наивни!!! А колкото до Турция-това е избор на хората там и на властта която ги управлява:дали да подадт ръка на цивилизацията или да останат в миналото със всички произтичащи от това последици.
75
3
 
9
 
! Отговори
Рънърса преди 14 години
Българите сме *** народ и така ще си останем. сега мръсните чи...джии от ВМРО ще ги слушаме. какво ни бърка нас турция, ние нашата държава не можем да оправим че сега и на турците ще им се месим, то и да кажем нашето си мнение не от голямо значение я са на чули я не, в края на краищата една шепа *** и лесно манупулируем народ сме.
74
3
 
2
 
! Отговори
petar преди 14 години
edin govedar.........razostrq vsi4ko vav saytya,egati balgarina govedar.................6te re6i sadbata velika Turtsiq..........
73
4
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
istanbul e noviqt ikonomi,4eski tsentar na sveta ,kato tokyo........
72
7
 
7
 
! Отговори
бай ганя преди 14 години
ДА НА ТУРЦИЯ В ЕС!!!
71
2
 
5
 
! Отговори
"та..."... преди 14 години
Истината е че турците въобще нямат намерение да се махнат от Европа.Г_да умни глави т. е.ВЪЗРОДИТЕЛИ смятатели ,че вече сме в Европа?Кога станахме *** та ...ни почерня?
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Begai pri GOVEDATA ...
69
1
 
1
 
! Отговори
do govedarin преди 14 години
stiga reva ve govedo pasa4,idi dase samoubie6 vav balkana
68
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Турция си е АЗИАТСКА държава! Географски и по манталитет. Просто няма място в едина европа. Да не говорим че те се опитват да асимилират всички около себе си.
67
6
 
3
 
! Отговори
za преди 14 години
подкрепям дори мисля да събера 50-60подписа от познати.
66
5
 
4
 
! Отговори
до 68 преди 14 години
Германия ,и те са прости щото не ги искат!Ти специлано си много умен толкова много ,че не чаткаш ти не си ТУРЧИН ВЕ ЛИВАДО!
65
0
 
4
 
! Отговори
chingis khan преди 14 години
Не става въпрос за това дали сме за или против Турция да е член на ЕС !!! Въпроса е че управляващите трябва да се вслушват в нас ,дори когато нашето мнение не е политически кректно според тях .На политиците в цитираната тук много пъти Швейцария не им стана добре когато те отхвърлиха строежа на минарета с референдум,но ще се съобразят с това. Така както ние от ВМРО ще се съобразим с резултатите от референдума каквито и да са те!!
64
4
 
3
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
Съни пиле шарено, а ти кат знаеш толкоз много исторя я се сети от кога пискюлите напират за ЕС? Ше ти помогна, от 1956 г. И що си мислиш, че щом до сега не са ги приели изобщо некога ще ги приемат?Меркел им го каза в очите, че ги нещат...Защо ли?
63
5
 
13
 
! Отговори
ТАНКИСТ преди 14 години
ПОДКРЕПЯМ !!! НЕ НА ФЕСОВЕТЕ В ЕВРОПА !!!!
62
12
 
5
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ.... преди 14 години
ЩО НЕ СЕ САМОГЛЪТНЕШ БЕ ,ЛИВАДО...!КОЙ СИ ТИ,ТА ДА КАЖЕШ НА 84-МИЛ.ТУРЦИЯ,КАКВО ДА ПРАВИ??!....ДА НЕ МИСЛИШ,ЧЕ ЕВРОПА ЩЕ СЛУША ТЪПИТЕ ВИ ПРИКАЗКИ НА 5-МЛН.ВЪШКАРИ,ДЕТО НЕ МОГАТ ДАЖЕ САМИ ДА СЕ ИЗХРАНВАТ И МОЛЯТ ЕВРОПА ,КАТО ПРОСЯЦИ.....И ЩЕ ЗАГЪРБИ МОЩНА И ПРОСПЕРИРАЩА ТУРЦИЯ,ЗАРАДИ ВАС??!...*** СТЕ ,КАТО ***!!!ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО...ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!ЧЕРВЕНИ ВЪШКАРИ ...ОТ ГРУПАТА НА АГЕНТ-ИВАН/ЩАТЕН СЪТРУДНИК НА ДС И ЕЛИТЕН РУСКИ ДУПЕДАВЕЦ/!
61
0
 
0
 
! Отговори
Ясен преди 14 години
Анадола*