Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!

Така смята бившият синдикалист проф. Кръстьо Петков
17 апр 2010 10:13,
381
Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!
Снимка: БГНЕС

Догодина, освен местни и президентски избори, вероятно ще трябва да правим и парламентарни, заявява проф. Кръстьо Петков, лидер на ОБТ в интервю за в. "Труд".

"Доскоро смятах, че са не само невъзможни, но и вредни", казва Петков.

"Но тези дни не друг, а самият премиер отново заплаши с предсрочни избори. Ако Борисов не отиде към втори кабинет, икономическата ситуация и социалното недоволство ще го принудят да се изправи пред предсрочни избори.

И дано да е по-решителен от Станишев, който трябваше да направи същото 2007 г., когато станахме член на ЕС, но се уплаши. Имам предвид правителство на мнозинството. Такова може да се направи или с “Атака”, което в международен план не е добре за ГЕРБ, или да се мине към коалиране с Костов. Това е логичният вариант - може да не се харесва на много хора, в това число и на мен, но е спасителен за Борисов", казва Петков.

Според него бидейки във властта като сенчест съюзник, той предлага алтернатива. Костов по думите му дава реалистична оценка на финансовата ситуация в България.

"Костов е наясно с истинското състояние на бюджета, знае, че Дянков не дава точните цифри - както скри и забави данните за провала в приходната част през януари и февруари, така го прави и през март.

Като макроикономист и финансист Костов превъзхожда целия икономически екип на Борисов - всички взети заедно! И вече постави Борисов в поза партер. Това е истината - на 10-ия месец от своето възкачване на престола Борисов е в състояние партер!", твърди още лидерът на ОБТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
314
1
 
2
 
! Отговори
Шушумигов преди 13 години
Кабинет с Костов ще е окончателен провал за фашистите от БСП и тяхната икономическо-финансова мафия!
313
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кабинет с Костов е пълен и окончателен провал за България.
312
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАКВО СЕ ЧУДИМ И КОСТОВ И ПЕТКОВ СИ БЯХА СЛУГИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕНГЕТА И СЕГА ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ГИ АКТИВИЗИРАТ
311
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
О СТИГА С ТИЯ СТАРИ МУЦУНИ ...КОСТОВ КР.ПЕТКОВ ВСЕ КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ НА ПРЕХОДА ПОВРЪЩА НИ СЕ ВЕЧЕ ОТ ТЯХ ,СТАНИШЕВЦИ,ДОГАНОВЦИ,САКСОВЕ ПЪРДЯЛНИЦИ
310
5
 
4
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Не знам какво е спасението , но едно друго нещо го знам със сигурност. 95 % от правителството на костов е за по 20-30 години затвор , а бакърджиев - за доживотен.
309
3
 
3
 
! Отговори
За преди 13 години
Гаргамел-в затвора!! Там му е мястото...
308
1
 
7
 
! Отговори
бау-бау-бау-бау преди 13 години
к.петков е вентилатор и целофан едновременно. Следователно, трябва да се държи надалече от цивилизовано общество. А какви си ги дъвче самичък (и сигурно има поръчение да ги дъвче с всичка сила нонстоп), си е негов проблем.Прозрачно добре, приказките на к.петков се вписват с неонови букви в програмата на станишев и първанов "не могат да ми затворят устата".Иначе, керванът си върви, а по старо правило винаги е имал ЦИРК-ШОУ-придружители отстрани по пътя. Нищо ново под слънцето.
307
3
 
9
 
! Отговори
приватизатор преди 13 години
Значи,става много интересно!Червения Петков препоръчва "тъмносиния"Костов за ...министър!?Естествено,на финансите,нали така!?Въпроса е,какво ще "управлява" Костов,след като не останаха заводи за продаване и ТКЗС за разтурване!?:)
306
4
 
7
 
! Отговори
Чичковци преди 13 години
Командира =Троянския кон на бсп.
305
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че Герб може да си загуби електората,спор няма,но че Гаргамел ще "прилапа тъпия електорат" много ме съмнява!По скоро ще остане извън парламента драгоманския ***!Щото нататък вървят работите!
304
1
 
2
 
! Отговори
До SAPATA преди 13 години
SAPATA, я преведи йероглифите, че не разбирам, какво пише. Сещам се за една карикатура в "Пънч" - той на съпругата: "Казвах ти да не купуваш тениска с надпис, на който не знаеш значението!", а наоколо японци, които се търкалят от смях. Предполагам, че твоите се предеждат:"*** и злобен съм! Хапя!". А може и да значи "Миризлива обувка".
303
3
 
2
 
! Отговори
SAPATA преди 13 години
за 332 Ти да не си бебе? Да ти се осигурява хляб. Че ела да те осиновя,бре!
302
3
 
4
 
! Отговори
nemam nervi преди 13 години
За съжаление ГЕРБ ни осигури зрелища, но не и ХЛЯБ
301
2
 
7
 
! Отговори
мисля, че преди 13 години
Мисля, че самите вие си противоречите. Ревете, че Костов бил голяма работа, велик експерт. А пак готвите избори. Ами, ако сте кадърни, решете проблема, за да сме българите добре! Изборите сменят лицата, но не решават проблеми. Проблемите се решават с правилна работа. Писна ми от всякакви партии и лицемерие, вече. Просто не искате да решите проблеми, а се оправдавате и едните и другите. Трябва да има желание и работа, а не отказване и избори. Видяхме, досега че не вървят работите. Ами работете!
300
1
 
4
 
! Отговори
мисля, че преди 13 години
Прав си. КТ "Подкрепа" е извършила толкова вредни за работниците действия, през годините, че ако не беше, то работните заплати, щяха да са и по-високи. Голяма мафия е това пристрастната синдикална организация. Електората пълни сметките, а шефовете се пазарят, с този и онзи. И все са на далавера. ами нали, когато има избори, профсъюзите вземат комисиионни, за да гласуват, за някого? че как няма все да искат избори? И по три пъти на ден, ще правят, ако може.
299
4
 
6
 
! Отговори
вирус преди 13 години
Костов тебе да е самоубиец да се качи в издънения кораб наречен ГЕРБ.Ваньо само си мълчи глеа сеира на Бибко.После ще му прилапа тъпия електорат,а Бибко на ***.
298
2
 
5
 
! Отговори
zz преди 13 години
Защо ръководител на профсъюз се занимава с политически анализ??? Смиатам, че тяхната работа се състео в нещо съвсем различно. Имам усещане, че тези хорица се домогват до власт или изпълняват нечие поръчение.
297
1
 
6
 
! Отговори
мисля, че преди 13 години
Мисля, че ставате направо гадни и едните и другите. Мисля, че от изборите печелят ваши печатарски и други фирми. Мисля, че ще трябва да бъдете осъдени, щото 20 години не сте в състояние да ги оправите, а само ги доразваляте. Мисля, че от толкова избори, бюджетна отънява и отива във вашите джобове. Миксля, че сте не по-малки садисти към българският народ, от външни врагове. Мисля, че вече няма да гласувам за никого от вас - сигурен съм, който и да е. Отвратен съм и в ума си.
296
1
 
6
 
! Отговори
КИрУ преди 13 години
Като гласувахме за Б.Б. си мислихме, че гласуваме само за него, то се оказа, че нее точно така. Винаги има неяснота кой точно ще ни управлява. Ако знаех, че министрите ще са тези нямаше да гласувам. Само Ц.Ц. върши някаква работа...от която уви няма голяма полза. Лошото в нашата държавка е, че за който и да гласуваме ще е все същото. Държава няма и невярвам от рас да стане...Все ще ни лъжат, все ще сме бедни и грабени....Изход който може да излиза и това е ...
295
2
 
5
 
! Отговори
МУСТАФА преди 13 години
Ти в качеството на какъв експерт си позволяваш тези оценки ? Какъв ти е занаята питам ? Икономис, финансист, юрист, ........ ?