Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!

Така смята бившият синдикалист проф. Кръстьо Петков
17 апр 2010 10:13,
381
Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!
Снимка: БГНЕС

Догодина, освен местни и президентски избори, вероятно ще трябва да правим и парламентарни, заявява проф. Кръстьо Петков, лидер на ОБТ в интервю за в. "Труд".

"Доскоро смятах, че са не само невъзможни, но и вредни", казва Петков.

"Но тези дни не друг, а самият премиер отново заплаши с предсрочни избори. Ако Борисов не отиде към втори кабинет, икономическата ситуация и социалното недоволство ще го принудят да се изправи пред предсрочни избори.

И дано да е по-решителен от Станишев, който трябваше да направи същото 2007 г., когато станахме член на ЕС, но се уплаши. Имам предвид правителство на мнозинството. Такова може да се направи или с “Атака”, което в международен план не е добре за ГЕРБ, или да се мине към коалиране с Костов. Това е логичният вариант - може да не се харесва на много хора, в това число и на мен, но е спасителен за Борисов", казва Петков.

Според него бидейки във властта като сенчест съюзник, той предлага алтернатива. Костов по думите му дава реалистична оценка на финансовата ситуация в България.

"Костов е наясно с истинското състояние на бюджета, знае, че Дянков не дава точните цифри - както скри и забави данните за провала в приходната част през януари и февруари, така го прави и през март.

Като макроикономист и финансист Костов превъзхожда целия икономически екип на Борисов - всички взети заедно! И вече постави Борисов в поза партер. Това е истината - на 10-ия месец от своето възкачване на престола Борисов е в състояние партер!", твърди още лидерът на ОБТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
7
 
9
 
! Отговори
x преди 14 години
zashto kato doide debelia ,govikate da pomaga.prez 96 beshe sastoto,sega ia dokarahte pak do tam...............
253
7
 
9
 
! Отговори
чекист преди 14 години
Оооо не ни обиждайте службите. Костов учеше за летец гражданска и селскостопанска авиация през седемдесетте години. Заради дабавера обаче/контрабанда или лява ръка десен джоб-не помня вече/ го върнахме в България. Впрочем и за това не приеха молбата му за БКП/беше скрил изгонването си в автобиографията/ Така , че братушки извинете. Б-я със сигурност щеше да бъде по малко ограбена ако беше командир на полет , а не на държавата Ви. Той и БГА май затова... Като не лети и други да не летят:(
252
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Костов в затвора. Никаква политика за него.
251
9
 
6
 
! Отговори
N преди 14 години
Ами то е елементарно бе - кой би разрешил по време на социализма на един преподавател по политикономия да направи кариера - освен ако не е бил агент на ДС? И доколкото знам има много хора от СДС които мислят така . Освен това Костов е имал един период в Русия за който почти нищо не се знае... Даже някои хора намекват в свои изказвания че той е агент на руските служби -"Това твърдение изказа бившият шеф на Булгаргаз Васил Филипов по bTV. Не знам дали Иван Костов е бил инфилтриран агент на руските тайни служби, защото може да е такъв и сега.
250
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
E ti sam si pe6e6 otgovora,no qvno ne go vijda6. 4oveka e PREPODAVATEL PO POLITI4ESKA IKONOMIQ,ne masajist,ili bodigard,ili karatist,ili pojarnikar,ili ***. Umen,sposoben 4ovek,koito vapreki tapite komentari i napadki, ne se otkazva ot Balgariq! Ob6to vzeto,toi e vsi4ko tova, koeto mu lipsva na idola vi!!
249
5
 
17
 
! Отговори
писмехулник преди 14 години
Един ден когато Боко разтривал ушите на Живков онзи му казал: - Младеж искам да си изпълнител на завещанието ми. -Боко се съгласил-и бай Тодор след като разпределил каквото имал казал:- Искам като умра да ме погребете надолу с главата- Защо бащице-учудил се Боко- Защото като минат двадесетина години като си спомните за мене ще ви се поиска да ми целувате крака, ръце и др. неща-та да ви е по удобно, но аз нито искам да ви виждам, нито да ви чувам-та и на мен да ми е по удобно.
248
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Костов най-вероятно е агент на ДС - и както отбелязват някои по-долу в коментарите си - неслучайно по времето на социализма е бил преподавател по политическа икономия.
247
5
 
8
 
! Отговори
КНК преди 14 години
265 да не си 17-18 години и да помниш последните 7-8 когато комунистите и медиите им /други няма/ плюят срещу Костов?Тази "съмнителна" приватизация се наложи защото соц.предприятията бяха разнебитени до 1996,ограбени и служеха за източване на държавата от назначените бизнесмени-И.Павлов, Божков,Кюлев,Гергов,Банев ит.н.Плача е за това :КОСТОВ ИМ ИЗМЪКНА ОТ УСТАТА ДЪРГЖАВНИЯ ЗАЛЪК.За съжаление,те си го върнаха чрез Симеон и Станишев.Затова сега те чака пак мизерия и глад както през1996г.
246
10
 
10
 
! Отговори
im преди 14 години
Борисов не е ***, както ви се иска, комунистически ***, а човек, който разбира, че всяка коалиция в момента ще е пагубна за него.Сидеров се оказа единственият, който разбира,че за да се ликвидира червената мафия, трябва да се изолират сдс и дсб, които са чисто комунистически креатури.Това се вижда от нсички действия на така наречената "синя коалиция".Те вече започнаха да гласуват ЗАЕДНО С ДПС И БСП в парламента.
245
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Spasenieto e Kostov bez 6langadjiqta. Nali sme mnogo umna naciq,takova ne6to nqma da stane. Mnozinstvoto hora,koito podkrepqt pojarnikarq,ne se li pou4iha ot gre6kite si. Kogato ovcete v Bg sa vzemali generalni re6eniq,te sa bili gre6nite,vijte istoriqta. Taka 4e,umnici,varvete si s/u intuiciite i 6te uspeem!! Kostov e 4oveka,stiga s tezi nebivalici Kremikovci,Blakan!
244
3
 
8
 
! Отговори
присмехулник преди 14 години
Не искам да споря дали Костов е ерудит или не. Въпрос е на вкус, практика , образование. Ще кажа, че 10ноември го завари като гл.асистент в МЕИ в катедра политикономия на социализма/абсолютно измислен предмет -поръчан от Сталин и впрочем първата книга минава под негова редакция/ На 42г гл асистент когато колегите са професори или поне доценти...Не това обаче е главното. Що за човек трябва да си за да пуснеш самолети които ще ударят роднините ти по майчина линия. Майка му е от Цариброд:(
243
7
 
6
 
! Отговори
N преди 14 години
Прав си - сега Костов много добре говори когато вече не е на власт, но как завърши управлението му през 2001 г.? -загуба на изборите с едва 18 % от гласовете и куп съмнителни приватизационни сделки по време на управлението на СДС - с които беше ощетена държавата и които са за прокурор.
242
8
 
14
 
! Отговори
N преди 14 години
"Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!"------------------------------------------------------- Нов бърдак със стари *** не се прави!
241
5
 
6
 
! Отговори
аз преди 14 години
Спасението и на двамата е кабинет с Тодор Живков. Единия на вратата другия в академията.
240
14
 
11
 
! Отговори
КНК преди 14 години
...ще достигне средния стандарт на ЕС след 60-70 години!!!Точно толкова колкото комунистите БКП/БСП/ДПС/НДСВ/РЗС и техни производни управляват България.Спасението е :ТЕ НИКОГА ДА НЕ ПОЛУЧАТ ВЛАСТ В ДЪРЖАВАТА.НА ПЪРВО ВРЕМЕ КОСТОВ Е НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ,А СЛЕД НЕГО ЩЕ ДОЙДАТ И ДРУГИ ПО-ДОБРИ И ПО-ПОЛЕЗНИ,НО ТОЙ Е НАЧАЛОТО!!!ПОНЕ ЗА СЕГА.ВСЯКО НЕГОВО ОТСТРАНЯВАНЕ ОТ ВЛАСТТА УДЪЛЖАВА АГОНИЯТА В КОЯТО СЕ НАМИРАМЕ- ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ СЛЕД НЕГО И 50 ГОДИНИ ПРЕДИ ТОВА.
239
9
 
12
 
! Отговори
КНК преди 14 години
ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ,пишете тук разни неща като че ли става дума за друга държава,а не за вашата държава и съдба!!!Повече от 65 години ви управлява една партия.Тя ви пуска непрекъснато разни нови формации и ви манипулира,че това са нови хора и нови идеи-ДПС,НДСВ,РЗС и т.н и т.н.Не виждате ли ,не чувате ли,че всички писания и приказки срещу Костов идват от тях???Какво трябва да стане за да разберете истината.???Откраднаха милиарди за тези 65 години,1а вие Костов,та Костов.По оценка на ЕС България
238
4
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 14 години
Този път си много прав бай Кръстю! Нема кой да те послуша, защото в кръга на Бойко има комунисти, които го обработват, в по далечна перспектива да влезне в съюз с тях, с бившите ченгета и настоящи ологарси!! Така мисляд да се спасят, като личности и икономически фактори! Тези хора действат подмолно! Дано ги усеща Бойко със своята свита и да не сгреши и ги пусне край него!!! Ще го свършат, бързо ще го ликвидират тези престъпници!!! Бойко зрее! Дано има умен човек край него да му даде акъл на
237
12
 
10
 
! Отговори
потресен преди 14 години
МОЛЯ КАБИНЕТ С КОЙ
236
1
 
9
 
! Отговори
ки преди 14 години
до-БОГ С ВАС....БОЙКО-ти не си добре с главата,ходи на лекар
235
5
 
12
 
! Отговори
присмехулник преди 14 години
за 238 "Костов е като слънцето и въздуха за всяко живо същество", ама и Боко е такъв; Костовсе черкува редовно в Драгалевци, Боко по рядко, ама право при патриарха,а Костов имаие Славчо, Бойко -Цветелина ; Славчо имаше Си банк, Цветелина му я взе:) Как сега да направят правителство???