В Пловдив стартира подписка срещу членството на Турция в ЕС

Инициативата е на новата структура на ВМРО - БНД
18 апр 2010 11:00,
548
В Пловдив стартира подписка срещу членството на Турция в ЕС
Снимка: БГНЕС

Новосъздадената структура на ВМРО - БНД Пловдив започна да прави подписка срещу приемането на Турция в ЕС.

Кампанията ще продължи три месеца. Тя има за цел да събере 500 хиляди съмишленици.

С тези подписи войводите ще имат право да поискат свикване на референдум. Инициативата ще започне и във всички областни градове на страната.

„Всички страни, които членуват в еврозоната, са християнски, Турция е ислямска държава. Ако те станат членове на ЕС бедните граждани ще започнат икономическа имиграция.

Логично е най-много от турците да дойдат в България, тъй като сме най- близката страна.Те са 70 милиона, ние сме 7 милиона. Ще ни стопят“, заяви пред Dnes.bg заместник-председателят на войводите Александър Сиди.

Зад неговите думи категорично застана председателят Петко Атанасов. Той заяви, че Сиди изразява становището по наболелия въпрос от името на цялата партия.

Подписката в Пловдив стартира пред Централна поща. До дни щели да бъдат разкрити пунктове във всички райони на града. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
426
1
 
0
 
! Отговори
osman преди 13 години
Турция трябва да се присъедини към ЕС.Това ще донесе повече полза на Евросъюза, отколкото на самата Турция", заяви първият демократично избран президент на България Желю Желев в интервю за престижното европейско издание EurActiv.Желев също така критикува Гърция за натиска й върху Македония заради спора за името:"Гърция само си търси аргументи срещу присъединяването на Македония към ЕС. Това е опасно, тъй като се създава напрежение в Македония между албанци и македонци.Блокирането на началото на преговорите за членство на Македония в ЕС заради спора за името с Гърция е погрешно", смята първият демократично избран президент на България.В интервюто Желю Желев критикува и българското правителство, което по думите му няма ясна стратегия за борба с кризата."Не виждам последователна политика, която да е ясно формулирана и добре обяснена. Рано или късно това ще има много тежки последствия за правителството. Това ще бъде много жалко, ако се случи.Правителството е изправено пред тежки проблеми. То набляга на борбата срещу престъпността, което само по себе си е добро, но това не е достатъчно в тази ситуация на криза", казва той.Според него в страната отново някой се опитва да разиграва етническата карта, но няма да успее. Той смята, че това нещо ни връща години назад.На въпрос кой разиграва етническата карта, Желев отговаря:"Вземете например "Атака"... те са партньори на правителството, но това не пречи на Запада да предупреждават, че тези хора са опасни за правителството и ако нещата продължат по този начин, това ще бъде много лошо и за самия кабинет", допълва Желев
425
3
 
2
 
! Отговори
edmon преди 13 години
Kraino vreme e da razbere bulgarina , che razreshavaneto na vaprosite v Sayuza ne zavisqt ot nego.Vijte frantsuzite i germantsite se sblijavat s turtsite,a bulgarina pak shte si ostane s prast v usta.Bednite shteli da nalivat BG .Kakvo da pravq az v BG.Nai -mnogo da ida da chukna nqkoq ,da si platq smetkata i da se vrashtam.''Vida,Vini,Vichi''
424
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Гордея се че има такава подписка във всеки областен град,инфо може да се види на сайта на ВМРО.Най-после да можем да изкажем открито мнението си,хората се редят на опашка,и така трябва да бъде-ако Турското производство нахлуе в България,нашите местни производители умират точно за 3 дена,Много ясно че ЕС не им пука толкова какво ще стане с нас,затова трябва да се оправяме сами.Подписвай,народе,не гледай партии и т.н.
423
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз съм ЗА!!!!!!.........Турция да е в Европа. Да не изхождаме от историята, но от турците имаме и можем много да се учим!!!!Да не би гадните византийци да са заслужили да са в ЕС????
422
1
 
2
 
! Отговори
Do DIMATA преди 13 години
Димче да не ли да те е клесал турчин, че толкова си убеден/а в тези неща?
421
4
 
5
 
! Отговори
GodLike преди 13 години
Абе много сте заблудени, тази пропаганда на партията, не ви ли напомня на една подобна инициатива на "Атака", а, а ?? Да не говорим, че за сега ЕС няма никакво намерение да приема, която и да е държава за нова членка. Не сме единствените, които не искат *** в ЕС - споко !Г-н Джамбаски, да седне и да помисли малко по-градивно, защото е най-лесно да си АНТИ ;)
420
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има ли в София и къде за да идем фирмата да се подпишем?
419
5
 
4
 
! Отговори
DIMATA преди 13 години
Zashtoto sa turci, zashtoto za ***, zashtoto mirishat i sa gnusni, malko li e?
418
6
 
2
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Za kakvo sa tezi podpiski?Kogato 4akahme za 4lenstvo v EC i NATO se navejdahme na koi li ne,a sega izvednaj stanahme mnogo vajni.Ako Turciq e gotova za 4lenstvo,za6to da ne q podkrepim?
417
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За новината свързана с Недосегаемите има 200 коментара. Значи не е важно кой колко е завлякал. ``Куче влачи,следа няма`` казва народът. А за това ,че няколко самозвани пишман войводи правят цирк и само за това че съответната новина съдържа двете съдбовни думи ``ТУРЦИЯ`` и ``ТУРЦИТЕ`` коментарите са 539 еваллах ви правя...Умно племе,няма защо...Умно и грабливо..Ето и другата новина:``Операция Недосегаемите бе проведена тази седмица и бе насочена срещу йерархично изградени структури от организирана престъпна група, извършвала данъчни престъпления и изпиране на пари.Още по тематаНедосегаемите имали "добра" връзка с КовачкиШефът на НАП: "Недосегаемите" е сериозна антикризисна мярка10 арестанти по нова спецакция "Недосегаемите"Задържаните при спецоперацията "Недосегаемите" са свързани с енергийния бос Христо Ковачки, обобщи акцията вътрешният министър Цветан Цветанов.Според вътрешния министър от републиканския бюджет са източени огромни средства, чрез компании, работещи в сферата на енергетиката.
416
3
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
Турция няма място в ЕС. И всички турци, дето се правят на българи, а даже не знаят български, да си ходят в Анадола. Не ни трябват мюсюлмани и ***.
415
4
 
2
 
! Отговори
q преди 13 години
plovdivcani se plashat ot turtsiya zashtoto ako vlyazat v EU pirvo shte zavzemat Plovdiv
414
2
 
3
 
! Отговори
Крум преди 13 години
Най-удачният вариант за Турция е привелигирован партньор на ЕС, както и вероятно ще й бъде предложено след няколко години. Що се отнася до страховете, че щели да ни залеят с евтина работна ръка от юг, мисля, че са првувеличени:)))Във всеки случай няма да дойдат да работят тук, защото нашите заплати са 2-пъти по малки от техните.ПО скоро трябва да си оправим собствената къща и да се замислим защо вече 20 г позволяваме да я разграбват разни престъпни клики от рода на ДПС и тем подобни либерали !!!
413
2
 
2
 
! Отговори
Крум преди 13 години
Най-удачният вариант за Турция е привелигирован партньор на ЕС, както и вероятно ще й бъде предложено след няколко години. Що се отнася до страховете, че щели да ни залеят с евтина работна ръка от юг, мисля, че са првувеличени:)))Във всеки случай няма да дойдат да работят тук, защото нашите заплати са 2-пъти по малки от техните.ПО скоро трябва да си оправим собствената къща и да се замислим защо вече 20 г позволяваме да я разграбват разни престъпни клики от рода на ДПС и тем подобни либерали !!!
412
0
 
5
 
! Отговори
Китай 1.5 млрд. преди 13 години
Брей какъв си убедителен...Ние пък ще гласуваме против вашето членство.Като членове на ЕС имаме право да не ви искаме в ЕС. И не ви искаме. Като сте толкова велики си направете един мохамедански съюз. Нали в момента на власт са ислямистите. Е то народа си е избрал кой да го ръководи. Турция обратно в Азия.
411
0
 
5
 
! Отговори
До 20 милиона преди 13 години
20 милиона, Те и макетата се репчат на България, ама висят на опашките за български паспорт. И вашите хора вият опашки в момента за нови документи. Не искали в ЕС :) Все едно да кажеш, че Мексико не иска да стане щат на САЩ :) Мъка, мъка !!!
410
1
 
1
 
! Отговори
До симо преди 13 години
симо, Ако излезем от ЕС, влизаме в СССР :) Там ще видиш какво е корупция и далавери. Боже, колко объркани хорица ходят по земята !
409
4
 
0
 
! Отговори
20 милиона преди 13 години
А бе хора в Турция хората не искат да влизат в ЕС,Кви подписки бе,да знаете че пак се будалкат с вас.Ето идват предсрочни избори,те знаят кога да си играят с чувствата на народа.Да не мислите че Европа ще се съобразява с подписа на няколко хора бе, ако реши да приеме Турция???Европа няма как да устои на 20 милиона евтина ръка която ще тръгне натам в случай че вдигнат визите...Най малко 20 милиона която ще помете всичко по пътя си
408
0
 
5
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 13 години
ДА СИ НАПРАВЯТ АЗИАТСКИ СЪЮЗ.ТОВА Е СЪВСЕМ ЗАКОНОМЕРНО.ТАКИВА МИЗЕРНИЦИ В АНАДОЛА СА ОЩЕ В 18 -ТИ ВЕК.
407
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В София я има май пред Булбанк в центъра. И във всички градове, в централите на ВМРО. В София такава има на Пиротска.