Каракачанов: Ще спечелим и тази война в Пловдив

ВМРО-НИЕ: Не щем да се занимаваме с маргиналната му кохорта
5 май 2010 17:18,
25
Каракачанов: Ще спечелим и тази война в Пловдив
Снимка: БГНЕС

"ВМРО е преживяло две въстания и три войни, ще преживеем и пловдивската криза". Това заяви лидерът на войводите в Пловдив Красимир Каракачанов.

"Винаги съм бил емоционален към предателствата", каза Каракачанов, визирайки отцепилите се пловдивски членове.

Dnes.bg припомня, че войната в партията пламна на националния конгрес миналата година. Тогава за поста на националния лидер се кандидатира и пловдивският кмет Славчо Атанасов.

След като мнозинството отново се обяви за Каракачанов, градоначалникът основа ВМРО-НИЕ. Много от членовете обаче последваха Атанасов.

Според статистиката на Каракачанов няма отлив освен в Пловдив. Той отказа да назове обаче колко са „предателите”.

ВМРО-НИЕ е откраднала абревиатурата на „оригиналната партия” с единствена цел да манипулира кметове и да ги привлича при тях, смята Каракачанов.

Той обяви, че хората на Славчо Атанасов купуват селски кметове. Двама такива от областите Монтана и Благоевград са били приканвани да напуснат старата партия и да отидат в новата. В замяна „псевдовойводите” са сключили договори с техни фирми с община Пловдив.

Въпреки настойчивите въпроси на Dnes.bg Каракачанов отказа да назове имената на кметовте и на фирмите.

Според него голяма част от хората, които са отишли в структорите на ВМРО-НИЕ, са ангажирани или работят в общинския съвет в Града под тепетата. "Това обяснява всичко", каза той.

"Думите на Каракачанов и обвиненията, които той хвърля срещу нас, са типични и подхождат на доносник. Всичко, изречено от този човек, е лъжа и не отговаря на истината. Ние нямаме ресурс да купуваме хора, за разлика от Каракачанов", заяви в отговор лидерът на ВМРО-НИЕ и заместник кмет на Пловдив – Петко Атанасов.

"Не желаем повече да се занимаваме нито с Каракачанов, нито с маргиналната му кохорта от платени сътрудници. Всичко казано от него е удар под кръста, това отговаря на личното му амплоа. В нашите редици се вляха хиляди членове, към днешна дата хората на ВМРО-БНД в Пловдив наброяват 20 човека", допълни Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Абдал Ахмак Керата преди 13 години
Що Красьо не каже как си купи трима члена в Ямбол и набързо им издаде членски карти, като пандурите му казаха, че в цялата област от години нямало нито един член, а заместникът му идва да калесва кмета на Ямбол да му прави организиция и да говори, че викой от досегашните членове и дори бившия общински съветник не ставал. И как същия съветник сега нявма да дава отчет за едни 7 хиляди лева, които бяха просто прибрани от един стар председател на ямболското дружество, и как адвокат от Провдив спечели делото срещу него да ги върне имено на ВМРО - БНД и това ако не е купуване, здраве му кажи. И как Красьо обещал по 1000 лева на всички, които организират подписката срущу членството на Турция в ЕС. Друг въпрос е дали пак ще има излъгани камилчета. Вън от ВМРО предателите, внедрени навремето от Кубадински!!!
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя е същатата стока като христо ковачки с който беше в коалирал за изборите. А пръкналия се буквално от нищото мултимилионер дето в момента го разследват си плаче за доживтна и отнемане на ЦЯЛОТО недвижимо,движимо имущество и всички банкови сметки.
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
tozi e mnogo glupav,6te si nameri6 maystora nyakade
17
15
 
2
 
! Отговори
петрич преди 13 години
пирин + егей + вардар = обединена македония ! македония вечна !
16
8
 
9
 
! Отговори
Петкан преди 13 години
Красимир Каракачанов няма достойнство и сили доброволно да се откаже от лидерството надявайки се тайничко да се качи на някой файтон който да го откара отново в парламента! Мерзост е такива хора да се наричат политици!!Колко политически пируети и безпринципност трябва да се изтърпи от този човек? И каква е тази подписка против членството на Р.Турция в ЕС? Жалък човек с жалки напъни!!!
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе какво ВМРО, какъв Каракачанов! Пловдив си е чист македонски град от антични внремена още. Вижте ги какъв 8 метров паметник на Филип Македонски са си издигнали баш на пъпа на града и ги тресе антична тракомания , също като "античките" от ФИРОМ...хахахаха
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МУ изрева някъде ,,,ша мине през Мизия Тракия Македония кат ,,Диана експрес,,
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ох вие па сте си намерили един воивода Славчо,,, Та няма що..... поне вида му да беше по бабаитски ами то.....
12
8
 
9
 
! Отговори
Мишо преди 13 години
Този Каракачанов няма нищо общо с Македония и ВМРО,той е един историк,който е изучавал великото ВМРО и се е захласнал горкия русенлия! Точно такива не би трябвало да имат нещо общо с ВМРО,долнопробни агенти на ДС! Колко време този мазен селянин трябва да бъде депутат и да представлява ВМРО?
11
1
 
5
 
! Отговори
Дедеагач преди 13 години
Защо премахнахте песента, постирана от "маке"??? Какво нарушение е това??? Народна песен е все пак и то за един от най-великите наши революционери- Гоце Делчев!
10
0
 
2
 
! Отговори
Дедеагач преди 13 години
Пловдив е бил част от антична Македония , ама сега какво общо има Пловдив с днешна Македония?! Верно е че около 30% от населението в този град са родени в Егейска Македония или са техни потомци, други 20% пък са беломорски тракийци и техните бежанци. За това и ВМРО спечели в града, но на следващите избори едва ли...
9
1
 
4
 
! Отговори
Дядо Петър преди 13 години
Това ченге докога ще се пъне? Има ли някой още да му обръща внимание?
8
1
 
5
 
! Отговори
въпрос преди 13 години
Зачервения от ядене и пиене "войвода", дето приюти неблагодарниците на Царя, не беше ли от Русие,за македонец ли се мисли?!И за кои точно преживени от него войни иде реч- ония на масата и ония под масата ли?
7
0
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 13 години
Какви въстания каква победа в Пловдив.Сегашното ВМРО няма нищо общо с това което се бореше за българската блст Македония.Така че Каракачанов и там другите които се мислят за воеводи да сменят името на партията.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всеки с досърбели мъди се мисли за воевода .Аман отвелики воеводи с *** потури
5
0
 
7
 
! Отговори
SS преди 13 години
НА КОИ СА ВОЙВОДИ ТИЯ!БАТИ ***!!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каракачанов може би трябва да попита и пловдивските избиратели какво мислят по въпроса. ВМРО е клало българи по време на потушаването на войнишкия бунт (някъде 1916, 1918 не съм 100% сигурен за годината) и е изпълнявало мокрите поръчки на тогавашния политически елит, както и се е занимавало основно с тероризъм, така че да не ми се хвалят с история, в която няма нищо за хвалене.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"ВМРО е преживяло две въстания и три войни, ще преживеем и пловдивската криза". И се раздели на 1001 ВМРО та и г-н Каракачавов Вие от кое оригинално ВМРО сте и не е ли крайно време да вземете сопата и да пасете овцете както са правили дедите ви
2
0
 
6
 
! Отговори
анонимко преди 13 години
"В нашите редици се вляха хиляди членове, към днешна дата хората на ВМРО-БНД в Пловдив наброяват 20 човека."Ейй, ще се изтрепете бе, по полека да си не счупите краката от тичане =) Друг е въпросэт, че ако минат през *** махали, не 20, ами 200 ще съберат. За агитация - двойка =Р
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Синята крепост на България- Пловдив, никога повече няма да бъде превзета от "войводите" НИКОГА!!!