US посланикът похвали властта у нас

Уорлик: Обявените от правителството мерки дават ясна визия за бъдещето на България
5 май 2010 22:15,
289
US посланикът похвали властта у нас
Джеймс Уорлик. Снимка: БГНЕС

Обявените днес от правителството мерки дават ясна визия за бъдещето на България, посочва посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик в позиция, изпратена до БТА.

По-рано в сряда на пресконференция министър-председателят Бойко Борисов информира за реформите, върху които правителството акцентира.

По думите му те са във всички сектори - в администрацията, здравеопазването, пенсионната и социалната система, във военния сектор, в сферата на сигурността.

Още по темата

Посланик Уорлик посочва в позицията си, че е окуражен от твърдото намерение на правителството да се фокусира върху реформиране на здравната, пенсионната и образователната система, както и на други ключови области.

"Провеждането на сериозни реформи и структурни промени никога не е било лесно. Но то е особено необходимо по време на криза. Това, което министър-председателят обяви днес, отговаря на необходимостта от такива реформи и дава една ясна визия за бъдещето на България", отбелязва дипломатът.

Той изразява надежда правителството да започне ефективно да осъществява реформите, за да постави основата на икономическото възстановяване на България и на нейния бъдещ просперитет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
5
 
2
 
! Отговори
Stenly преди 14 години
Само едно не мога да разбера. Когато мина край американското посолство е лудница отпред. За какво чакат хората???? Ми що нема никой пред руското?? хехехе пално е със комунисти тук. Момчета как ви дадоха техниката?? Откраднахте ли я или по партийна линия ви я дадоха да защитавате с гардите си комунизма като Матросов. Хехехе .....колкоти и да квичите с вас е сваршеноооооооооо
244
2
 
4
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 14 години
Поредният вашингтонски гаулайтердебил се изока чрез БТА!На всички евроатлантически онанисти в сайта ще припомня че от 1989г. в София за посланници изпращат гнусни ченгета на СРУ и военното разузнаване.Полански-ЦРУ,Хил-ЦРУ,Монгомъри,Майлс,Пръдлю-фуражки,Баерли-ЦРУ,тексаската крава Макдауъли,проскубан Урко-ЦРУ!Кандидат афроамериканците от Луизиана може и да го цунете!
243
0
 
0
 
! Отговори
Simeon Hasan преди 14 години
AFERIM MASHALA!
242
4
 
2
 
! Отговори
Stenly преди 14 години
хахаха Америка била в колапс. Вестници не четете ли??? 3,2% на брутния продукт за 1то тримесечие. Маи Европа е в колапс а??? Колко ти е заплатата бе серсемин?? или пенсията? *** червени нещастници!!! докарахте народа до просешка тояга, изгонихте младите в чужбина а отваряте уста като хипопотами.
241
2
 
2
 
! Отговори
червена крепост преди 14 години
Додо малко ми мязя на папагал , нещо изпускаш или не мислиш , да работят за тях и точно там им е проблема , не ми се иска да ви обиждам господа но заради такива като западното отрече Петков просто не мога ...... ми нали някой требва да плаща за това бе умници , но не се мъчете , има си цифри за всичко , Америка искате или не е в колапс , едва ли марионетки като вас магат да го вденат това .....
240
3
 
0
 
! Отговори
червена крепост преди 14 години
Така е Петров много се кефя на такиви като тебе , без факти само лаещи и баещи си едно и също , много много имаш да учиш още , да не те подхващам отново че ме е страх че този път ще сдадеш багажи и ще ми тежиш на съвеста , а коментара на другарчето ти е толкова некомпетентет че немам думи , още нещо ще ти кажа това което АЗ *** НАПИСАХ ГО Е КАЗАЛ И ....... ЗАБЕЛЕЖИ !!!! ОБАМА , вас може всеки да ви манипулира както си иска такива кухи *** сте а ти особено
239
1
 
1
 
! Отговори
петров преди 14 години
Не се хаби напразно. Това му го обяснявам от снощи, но не възприема. Че не се и спира да си почине! Явно, освен че им плащат "нощен труд", им раздават и стимуланти. Заради това и изперкват. Но поне пада смях!
238
0
 
1
 
! Отговори
EVALLAA преди 14 години
Игал Палмор, говорител на Министерството на външните работи на Израел огласи официалната позиция на ведомството и държавата Израел относно обвиненията, които лидерът на партията "Атака" отправи срещу израелското посолство в България.Палмор заяви пред БТА, че твърденията на лидера на "Атака" са пълни глупости и лъжи и че съжалява, че държавата Израел и посолството в София са замесени във вътрешни спорове на България, които нямат нищо общо с Еврейската държава и с дипломатическите й представители. Говорителят на израелското външно министерство допълни, че целият този скандал е излишен, а обвиненията звучат несериозно и необосновано.На 2 май Волен Сидеров заяви, че връзките на Алексей Петров с израелското посолство в София са били на тема проституция, след което последва заявление на израелското посолство в България, в което се казва, че лидерът на партия "Атака не е подкрепил обвиненията си с никакви конкретни факти и, че е жалко, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и член на парламента фигура като Волен Сидеров.
237
0
 
1
 
! Отговори
EVALLAA преди 14 години
Израелското външно министерство с официален отговор на обвиненията на Сидеров
236
4
 
2
 
! Отговори
петров преди 14 години
Беше ми омръзнало до 1989 година да слушам полуграмотни *** да "разясняват" как еййййй - сегичка, ама, всеки момент, "гнилия капитализъм" ще падне, ще се стрине, ще изчезне. А, той, "мръсния капитализъм" не само не падна и изчезна, ами, взе че изтика "светлото социалистическо настояще" от ЦЯЛА Източна Европа, и го натика на историята в ..... най-тъмните дебри.Успя да го изтика дори от Русия.
235
4
 
2
 
! Отговори
Додо преди 14 години
Барчед, не си с всичкия си ! Не се ли сещаш, че когато цял свят работи за една държава, то тази държава е най-добре икономически ?! Вие *** вече съвсем изкукахте ...
234
0
 
2
 
! Отговори
az преди 14 години
mi to si pi6e dolu, pak dokzva6 4e si smotan - bacam za tupite angli4ani, 6oto BG ne moje da me hrani, smottaaaaaan! :)
233
4
 
2
 
! Отговори
Додо преди 14 години
От това, което става у нас сега пищят само крадците. Нека! Ние пищяхме 65 години. Не злорадствам. Само казвам, че за всичко има баланс и възмездие.
232
0
 
3
 
! Отговори
над55 преди 14 години
Кой ,кого и как ще го хвали ,хич не ме интересува.Важното е да се отлепим от дъното.Не прочетох да е казал нещо за безработицата.
231
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Само Made in Russia си е нямал човека :))
230
0
 
3
 
! Отговори
&&& преди 14 години
kakvo ob6to BG ima s Amerika!S kakvo Amerika pomogna na BG?Vsi4ki zapadni dargavi se podigravat s BG:V Evropa ste za6toto si vnasqte taksata za na6ite givotnovadi i zemedelci,ama vie balgarite i rymancite nqmate pravo da rabotite v FR,Germaniq i Anglia a pak v Amerika 6te idvate s vizi!!!Ami da si stoqt na zapad i xi4 da ne se mqrkat v BG samo da priberat taksite ili da im davame po 1 milion Crown Agent na Mecec!!!
229
3
 
2
 
! Отговори
червена крепост преди 14 години
знаеш ле ти си точно от тузе *** за които говориш , без мисъл без нищо умно , без факти , тиакива като тебе са предателите готови за долари да продадат и майките си , е кой западна мишко е прав , ти чакала който само лае или такива като мене които представят факти , отвори си кръвясалите очи и се замисли , разбирам че истината боли , но само един *** не може да я приеме
228
4
 
3
 
! Отговори
ротфронт преди 14 години
Изумен съм ,че у нас има такива *** като ЧЕРВЕНА КРЕПОСТ.Е,как да върви държавата напред с такава плява,с толкова некачествен генен материал?Невъзможно.По тези ширини не може да се изгради дуракоустойчива държава.
227
4
 
3
 
! Отговори
червена крепост преди 14 години
къде я видя тази работеща американска икономика , какво произвеждат за да дръпнат , това е в сферата на фантастика - ще ти дам малък пример - Един ден американецът Джо се събуди рано защото будилникът MADE IN Japan беше поставен на 6 часа , по същото време кафеварката MADE IN China започна да кипи водата,стана и се обръсна с самобръсначка MADE IN Hong Kong,облече си джинсите Made in Singapur и фланелката Made in Korea,напави си закуска с печка made in India ........има и продължение
226
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
е щом батко ни хвали може и да е така