Ще стигнем до там МВФ да прави реформите у нас!

Това прогнозира синият лидер Мартин Димитров
15 май 2010 16:05,
171
Ще стигнем до там МВФ да прави реформите у нас!
Снимка: БГНЕС

"Ще стигнем до там Международният валутен фонд да прави реформите у нас. Бюджетът на страната отива все по на зле, но на целия този фон кабинетът се държи все едно няма кой знае какво и продължава да харчи".

Това каза в Плевен съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров.

Той посочи, че за хеликоптери и модернизация на българската армия и министерство на отбраната са похарчени над 300 милиона лева.

"Тези разходи сигурно са необходими, но трябваше да бъдат отложени за след кризата", каза Димитров.

Синият лидер прогнозира, че планираното от правителството намаляване на административните разходи няма да се случи.

"Рисковете пред бюджета стават все по-големи. Възможно е да стигнем до там Международният валутен фонд да прави реформите у над ако се стигне до похарчване на фискалния резерв за финансиране на бюджетния дефицит. България ще остане без защита и това веднага ще доведе до по-високи лихвени проценти и до падане на кредитния рейтинг на страната", прогнозира Мартин Димитров.

По думите му  резервът може да се пипа единствено ако се докарат повече приходи от приватизация и концесии, което обаче не се очертава като перспектива.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
5
 
17
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Костов им бил виновен СЕРГОТО къде спа бе *** една кражба да покаже .. е кражба показа а *** поредните ваши!Обвиненията ви , към Иван Костов не издържат и на бодване от карфица!Освен някоя друга дементна баба бригадирка .. кой да ви върже!
58
0
 
16
 
! Отговори
1 преди 13 години
Я, ти *** да прегледаш цифрите и да почетеш малко повечко, защото аз, когато съм чел и следил цифрите, ти си чел какво ти пишат Валерия Велева и Тошо Тошев, което те е докарало до жалкото ти положение на липса на логично мислене и ужасено бягство от реалността в момента.
57
3
 
21
 
! Отговори
123 преди 13 години
Изкаме пройзводство ,изкаме инвеститори ама не такива кaто шел, метро ,чез ,еон , молове изкаме производство фабрики заводи .Малко ли ни лъжеше Надежда Михайлова и Костов, а сега вече и Мартин .Не на МВФ - ИЗКАМЕ РАБОТА ! Дано да има ГОСПОД за да ви вкара в АДА .........
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо костов се правеше на обиден толкова време и мълчеше?
55
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То Костов като окраде цялата държава и я приватизира, глей на колко хора може да си позволи да плаща , да го защитават по форумите.
54
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Марто, щях да те призная, ако тия неща, които говориш ги беше казал, когато приемахте бюджета. Тогава Дянков се изнесе, а ти и Костов останахте да защитавате бюджет, който още тогава беше ясно, че е спукана гума. Сега е късно чадо. Мандалото хлопна.
53
1
 
16
 
! Отговори
37 преди 13 години
До 48Много добре знам какво говоря.Злато,долари и евра не са тема на коментара ми.Че не ме разбираш също е разбираемо.Те "топ" финансистите в бг не я разбират тази работа та ти ли.А когато еврото стане 3 лева и банките тръгнат към фалити ,тези ще са опукали резерва и тогава става "ОЛЕЛЕ".
52
5
 
16
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Гоце е спонсориран от комунистическите чорбаджии.. то, че Костов ви е виновен ясно.. *** тези пред дементните баби да ги разправяш:)Не Костов спонсорира БРАКОНИЕРА ГОЦЕ:)
51
7
 
16
 
! Отговори
Виктор преди 13 години
Нали знаеш, че такова понятие "икономически досиета" няма. Нали знаеш, че ако го има, най-притеснени са комунистическите крадци, защото са крали и продължават да крадат вече 70 години. Новобранците във властта, даже и да са крали, техните престъпления са като невинна игра в детската градина, в сравнение с тези на комунистическта ***. Нали знаеш, че ако имаше едно мъничко доказателство срещу Костов, комунистическата прокуратура отдавна да му е видяла сметката;) Елементарни номерца тук не минават
50
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я погледни държавния дълг преди и след Костов и резултата от приватизацията в цифри многознайко?10%- ния министър в чий кабинет се подвизаваше?
49
4
 
14
 
! Отговори
Калин преди 13 години
кланиш се бога пък мразиш предателите.. а мен наричаш злоба:)
48
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако под `излизане от комунистическата тиня` разбираме `всичкото имущество на народа, откраднато от костов и компания` - съглъсен съм....*** като сте толкова принципни - айде подкрепете идеята да се разкрият икономическите досиета и да се види кой какво крал :)или като ви замириса, че ще трябва да отговаряте за престъпленията си - давай да нападаме президента, белким се откаже от идеята :)))ндааа
47
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аман от глупости в тая държава. Да фалираме, гражданска война и да почваме от начало, тоя *** няма смисъл да го мъцим. *** държавата.
46
6
 
17
 
! Отговори
West City преди 13 години
Ами по добре МВФ, отколкото БСП и ДПС.Ако тия бяха направили реформите докато бяха на власт, вместо да крадат каквото могат, сега нямаше ГЕРБ да им оправя кашите в които са забъркали цяла България.
45
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
37 Не 3 а 3,95.И не колапс а лева ще си дойде на мястото щото е надценен и се държи изкуствено с борда.Но това няма да стане докато Дянков е министър.А и сега еврото пада долара и златото скачат което си е признак за война.Такаче изобщо не е сигурно дали ще стане така както го казваш.
44
4
 
14
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Ам, че та са нагли.. гледай как са се формирали .. да бълват помия и да си пробутват глупостите.
43
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз се кланям само на Бог, а ти се кланяш на идола ти/ Костов.Нямам нищо общо с червените и не ме интересуват, ама сините направо не мога да ги понасям.От всичко най- мразя предателите, Калинчо.
42
3
 
16
 
! Отговори
Ясен преди 13 години
Мартинчо ти *** при МВФ да те закопаят до живот!
41
4
 
18
 
! Отговори
Троя преди 13 години
Благодарение на действията на Костов България временно излезе от комунистическата тиня. Именно тези действия бяха признати от икономическите фактори и експерти от Европа и Света. Това са факти. Кои "хора" го познаха по делата му?!?!? Тези, които въпреки смъртоносните комунистически години, гласуваха и продължават да гласуват са БСП?!?!?! Тези "хора" ли?!?!? Или комунистическите милиардери?! Тези "хора" ли?!?!
40
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
гоуема смешка :)казваш му на калинчо една истина и той после с часове седи и пише глупости, щот не може да преживее истината.....пич, ходи си изпий вечерните хапченца малко по-рано, белки те отпусне малко психичното ти състояние :)и да ти напомня, бойко НИКОГА не е събирал толкова гласове на избори, колкото Първанов. а любимците ти - драгалевския *** и седераста мартинчо - не са го стигали и на една четвърт....но ти си пиши доносите, те такива като теб освен доноси друго не могат