ВМРО събра 200 000 подписа против членството на Турция в ЕС

При 500 хиляди подписа парламентът е длъжен да насрочи референдум
18 май 2010 16:00, Красимир Ангелов
322
ВМРО събра 200 000 подписа против членството на Турция в ЕС
Снимка: БГНЕС

200 000 подписа събраха за месец от ВМРО с искането за референдум срещу членството на Турция в ЕС, съобщиха от партията.

Събраните гласове означават, че Народното събрание ще трябва да насрочи дебат, на който да се реши дали да се свика референдум по въпроса.

При 500 хиляди подписа пък парламентът е длъжен да насрочи референдум, припомнят войводите.

Още по темата

Акцията продължава до 18 юли, а подписката ще продължи на територията на цялата страна.

Според статистиката от София има над 40 хиляди подписали се, във Варна – над 20 хиляди, в Стара Загора – над 16 хиляди, в Бургас, Благоевград, Плевен и Велико Търново – над 10 хиляди, в Търговище – над 5 хиляди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
9
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
По твоята логика и Швейцария се изложи, като чрез референдум забрани строежа на минарета, а Белгия и Франция, като забрани носенето на бурки.
19
3
 
8
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Да , напълно си прав. Те просто не знаеха защо са там. забелязвам,че много хора правят неща и говорят без да мислят , просто защото така са им казали.
18
7
 
11
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
16, Европейският Съюз е основан на принципите на ДЕМОКРАТИЧНИТЕ и ХРИСТИЯНСКИТЕ ценности, а Турция е АНТИДЕМОКРАТИЧНА и МЮСЮЛМАНСКА държава, която се управлява от ИСЛЯМИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО!
17
13
 
10
 
! Отговори
Йордан преди 14 години
Това е срам за България! За тези хора от ВМРО /какво ли значеше това? -де е Ямбол - де е Стамбол/ няма нищо друго освен кьорфишеци и излагане на България! До кога ще живеем в омраза и злоба? И какво ще ни донесе това? Във времето когато деца откровенно казват че Левски и Ботев са футболни отбори и толкова...това ли е най важния въпрос? Защо търпим партийки като тази и най вече като лумпената АТАКА ? Имали правителство, прокуратура, съд? до кога ще се излагаме пред света?
16
8
 
8
 
! Отговори
ппп преди 14 години
Колкото хора умират от глад, бе ?Ти в България ли живееш или в централна Африка. Хайде стига с драматизмите ви, факт е, че сме бедни (най-бедните в ЕС), но все още не сме почнали да измираме от глад.
15
7
 
12
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Адски ми е интересно, защо другарите комунисти и мюсюлмани, които иначе се пишат за много "демократични" се страхуват толкова много от провеждането на един РЕФЕРЕНДУМ, т.е. от ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ
14
6
 
7
 
! Отговори
.neutralen. преди 14 години
Все повече се убеждавам,че всички националистически партии в България,са субсидирани от Доган.
13
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Виждам аз , пред Мола седнали и събират подписи отивам до единия младеж и го питам ,защо не искате Турция в ЕС......последва едноминутно мълчание в комбинация с поглед на теле в железница!!!
12
7
 
6
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Този референдум може да се проведе и по времето на следващите избори - за президент, което ще го направи да е почти без пари.
11
7
 
4
 
! Отговори
Юсуф преди 14 години
Ние *** ще превземем светаНашата раса и цивилизация е най-висшата!Кондьо е нашият бог !!Аллах е *** !!
10
7
 
10
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Вижте сега, как т.нар "български турци" ще започнат да изливат кофи с плюнки по българия и българите...
9
6
 
13
 
! Отговори
norm преди 14 години
Тези от ВМРО в ред ли са.Аз не зная,някой да е канил Турция в ЕС и не виждам в следващите 10-15 години това да стане,но Каракачанов счита,че имаме 20 милиона излишни в бюджета за харчене за ненужен референдум.Още по-трагичното е,че са се намерили 200000 немислещи,които са се подписали.Такава нация очевидно си заслужава съдбата.
8
9
 
11
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
БРАВО! Събрахме 200 000, а до 18-ти Юни ще съберем поне още 100 000! НЕ НА ТУРЦИЯ В ЕС!
7
19
 
9
 
! Отговори
Кокъла преди 14 години
Крадливите българчета, дето са останали 5 човека в държавата им, мъжете им са авто-крадци в ЕС, а жените им - *** в Италия взели да определят, кой ще влиза в ЕС и кой не. Не разбраха, че става въпрос за гео-политика и Турция ще влезе в ЕС ако големите западни акули решат в зависимост от интересите си.
6
8
 
9
 
! Отговори
:) преди 14 години
hxahax те турците имат МНОГО пари, ако се насадят при нас, в държавата ще влезнат големи пари, и бизнеса ще ни се увеличи, внос и износ. :)
5
8
 
15
 
! Отговори
.neutralen. преди 14 години
Едно е да си националист,друго е да си пълен ***.Тия от ВМРО,най-големия им проблем са Македонския и Турския въпрос.Големи Шутове.Мислят си,че зависи нещо то България на този свят.Вместо да погледнат как е обстановката в страната,колко хора умират от глад и пият Сода Каустик от безпаричие,те ми събират подписи против,членството на Турция в ЕС.Бива малоумие,ама чак пък толкова......
4
4
 
4
 
! Отговори
KOLEV ot SELO Joint преди 14 години
ari wa,varite da sa razpi6ite,NE NA *** v EU,ko spite,otivaite da se pi6ete,6e vi stro6a krakata ako ne otidite,basi i zaspalite 4ikidjiinici det ste,na selo seki den biq po glavata takiva zaspali 4ikimeta,do sq traa6e pone 2mil podpisa da ima
3
7
 
8
 
! Отговори
"+%+"%=+?! преди 14 години
Удави са в някои *** ... *** долен
2
10
 
18
 
! Отговори
нас преди 14 години
целта на турция е да влезе в съюза да насади 3-млн турци тука и да ни завземат държавата всеки знае че това им е отдавнашна мечта
1
23
 
12
 
! Отговори
ха преди 14 години
Подписката на ВМРО е поредната глупост на провлената партия, която трябва да се разпусне, защото е без електорат и не присъства с депутати в народното събрание. ВМРО не е партията от която зависи дали Турция да бъде приета в ЕС.Турция е модерна, светска и западноориентирана република, страна членка на НАТО и е нормално да се присъедини рано или късно към Европейския съюз. Това е естествен и логичен процес. Неестественото е подписката на ВМРО , партия която има за лидер бивш агент на ДС, който и до днес продължава да разбунва духовете на укротената ни държава. Ахмед Доган - лидера на ДПС, който е комунист не е република Турция. Не възставайте срещу Турция и турския народ, заради насадена омраза към един псевдо турчин лидер на ДПС известен ни като Ахмед Доган.Турците са прекрасен народ!