Доган: Без ДПС страната не може да се управлява

Най-откровената реч на Ахмед Доган от изборите
19 май 2010 18:00, Екип на Dnes.bg
999

 

„В един момент осъзнаха една много дълбока истина – ако ДПС е зло, започнаха да мислят – ела зло, че без тебе още по-зло“, обяви Ахмед Доган в най-откровеното си изказване от парламентарните избори до сега.

Лидерът на ДПС произнесе реч на празника на община Джебел. Преди 21 години жителите на Джебел слагат началото на майските събития в страната с протестно шествие против възродителния процес и за връщане на турско-арабските им имена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


999
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
5
 
6
 
! Отговори
xaxa преди 14 години
Boyko slu6a samo Dogan i nikoy drug ! ! !
64
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А защо Борисов все още държи половината пари на държавата в банката на ДПС при Делян Пеевски?
63
2
 
13
 
! Отговори
бай Йух преди 14 години
В един момент осъзнаха една много дълбока истина ако ДПС е зло, започнаха да мислят ела зло, че без тебе още по-злоНикъде тук не виждам Доган да отрича, че ДПС не е зло. Напротив, той в прав текст казва, че ДПС е зло, но не чак толкова голямо, колкото го мислят хората. Ами евала, че поне не го крие :)))
62
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Признаите имали в България по-голям политик от г-н Доган!!!
61
3
 
13
 
! Отговори
Ничев преди 14 години
Я! Питонът излязал най-после от дупката си и почнал да съска...
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Доган иска да каже нещо на някого! Дали не е на ББ...?
59
5
 
15
 
! Отговори
alexcs преди 14 години
Абе тоя "***" какво пак се изказва неподготвен?Нестига че партията ми е антиконституционна, че и смее след наглото крадене на държавата толкова години да изказва невежи коментари!?Ако не ти харесва в България... ами прав ти път в Турция... когато няма паче от пая за тебе и започваш да "ревеш".Турция в ЕС ли??? НИКОГА, това ще е много пагубен сценарии за България.
58
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Момчето си отива- български игрален филм.И да заплашваш и да показваш мускули, просто вече не вървиш.Факт.Примири се.
57
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво на г-н Доган,заби на ГЕРБ още един нож в гърба.
56
2
 
11
 
! Отговори
пещера преди 14 години
Мога и други неща. Спирам да коментирам. ще ида на концерт ан Поп-фолк гърла - по-хубаво е. А Доган мога да го оправя, но не ми дават власт да го сторя. щях да го взема една година да сади и бере тютюн, да работи на нивата и след година щеше да са му изхвръкнали номерата през задният ауспух. Такива ревльовци по митингите, само ядове от тях. Да беше засадил сто дървета, щеше да ми е полезен. А що пари смъкнаха? Що ядове донесоха? Що злини са ни сторили? Може и без Доган, и без ДПС. Било е.
55
3
 
15
 
! Отговори
Селянин преди 14 години
Ох, горкия как реве, като заклано прасе. Явно свършват кинтите, но и *** видяха как ги е крал сокола. Сега е нашия ред да разкараме душманите, незабравяйте, че са яли моите и вашите пари. Аз това не прощавам, може да съм селянин, но не съм балък.
54
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много ми е противен тоя! Червата ми се обръщат като го видя, не знам ненавис ли е какво е.
53
3
 
20
 
! Отговори
rgerg преди 14 години
Доган продължава да пикае и да опикава всичко край себе си ! Тоя напълно се е самозабравил! Успокоително е, че има по-големи балами от нас българите- хахаха- ама и те,***, теглят същия хомот: недоимък,безработица и некадърни лидери!!! Братя са ни те,братя по съдба....
52
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Манипулира тия бабушкери, които не знаят да се подпишат , за това му ръкопляскат.Ако имаха малко мозък в главите си щяха да видят той къде стигна и те къде са.Но в едно съм сигурен, че вече никога няма да е на власт.
51
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Dogan e dosta umen politik, ne kazvam 4e e 4esten, no e adski umen
50
5
 
7
 
! Отговори
Пещера преди 14 години
Това сега е реалност. След година не се знае. Нито след 50. Може пък след десет години на континента да няма пукнат ***? Знае ли се? Всевишният, няма вечно да си върти далаверите както му е кеф и да равъжда и спасява с хитрости тая намножила се ***? Щом унищожава българи и размножава ***, значи е враг. А щом е враг, значи трябва да му се даде урок! А урока за господ е само един - тояга и то чепата. А българите да си променим начина на живот и да се женят младите, а не да въртят свалки!
49
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВИДЯХМЕ УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ ДПС ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА за10 месеца
48
4
 
13
 
! Отговори
българан е галант... преди 14 години
Тоя фес мазен,дето е от Държавна Сигурност създаден и манипулиран,трябва да бъде премахнат от живота на българските граждани,да не е нито фактор някакъв си,а и физически да се изпари от погледа на гражданите на БГ,щото с годините докато ни крадеше и мачкаше толкова сме му набрали,че е за него здравословно - да се изнася...!Сега и завинаги,докато още може!А не да ми размахва заплашително пръст и да замисля новите си игрички...! "Щото то бива,бива...ама бивол курбан - не бива...!"
47
1
 
3
 
! Отговори
МУСТАФА преди 14 години
Доган твърди, че твоите са го научили да управлява !?
46
8
 
5
 
! Отговори
xaxa преди 14 години
vsi4ki 6te slu6ate DPS i tova e