Доган: Без ДПС страната не може да се управлява

Най-откровената реч на Ахмед Доган от изборите
19 май 2010 18:00, Екип на Dnes.bg
999

 

„В един момент осъзнаха една много дълбока истина – ако ДПС е зло, започнаха да мислят – ела зло, че без тебе още по-зло“, обяви Ахмед Доган в най-откровеното си изказване от парламентарните избори до сега.

Лидерът на ДПС произнесе реч на празника на община Джебел. Преди 21 години жителите на Джебел слагат началото на майските събития в страната с протестно шествие против възродителния процес и за връщане на турско-арабските им имена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


999
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Taka si e , Dogan e prav.....
44
1
 
12
 
! Отговори
ОСТАВЕТЕ ГО... преди 13 години
ДА СИ ВЯРВА!ОСТАВЕТЕ ГО ДА СИ ИГРАЕ РОЛЯТА!ОСТАВЕТЕ ГО ДА ЗАБЛУЖДАВА ТУРЦИЯ, ЧЕ РАБОТИ ЗА ТЯХ!ОСТАВЕТЕ ГО ДА ВОДИ ЗА НОСОВЕТЕ, ТЕЗИ КОИТО СЕ ИМАТ ЗА ТУРЦИ, И СА ЗАБРАВИЛИ, ЧЕ СА БЪЛГАРИ. НЕГОВОТО ВРЕМЕ ИЗТИЧА! ТОЙ СВЪРШИ ПОЛЕЗНА РАБОТА ЗА СЪЗДАТЕЛИТЕ СИ!
43
0
 
7
 
! Отговори
МУСТАФА преди 13 години
Гоце ела кажи кво става в държавата бреее
42
3
 
19
 
! Отговори
пещера преди 13 години
И аз ще стана от ДПС. Но от българското ДПС. Защото е срамно в родната ми страна, да ме правят на *** всякакви други, а аз да нямам права повече от ***, от Доган, от други внякакви си затворници от Гуантамо, от палестински и други нашественници. Срамота е! Ако това са мечтали дедите ми и са работили тук за да градят, то са били слепци. Дядо ми правеше тротоар не за да ходят Доган и ***, а българи и то порядъчни. Трябваше да съм от ДС, ама де тоя късмет? Щях да ви взема на бригада.
41
3
 
4
 
! Отговори
MNENIE преди 13 години
S DOGAN DOBRE ,BEZ DOGAN PO DOBRE.
40
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АФЕРИМ АГА ;БЕЗ ДПС СТРАНАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА;
39
5
 
16
 
! Отговори
Troyanec преди 13 години
Народе, нещата не отиват на добре. Предполагам в много от вас е попаднала, иначе интересната, брошура на ВМРО. На всяко българче се раждат по 2 турчета и 4 ***. Да видим след 50 години, като викат на внучетата ни в училище " Ей, българче! " с пренабрежение! Вчера влизавм в закусвалня и замомент се зачудих дали съм в Анадола или в София. На всички маси бяха насядали турци, продавача беше турчин, от всякъде се чуаваше турска реч и кючеци ... продавача дори не можа да ме разбере правилно!
38
4
 
22
 
! Отговори
ДОГАН Е КОМУНИСТ преди 13 години
ДОГАН, НИТО Е ТУРЧИН, НИТО Е ВЯРВАЩ!!!!ДОГАН Е АГЕНТИ ДОНОСНИК НА ДС ,НА БКП!!!ДОГАН Е КОМУНИСТ--ЧИСТА ПРОБА!!!!
37
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОВА Е НАЙЦИНИЧНАТА МУ РЕЧ .ТОЗИ МЪЖ Е ЗА ПСИХИАТРИЯТА.
36
2
 
4
 
! Отговори
brigante преди 13 години
ми те турците са си мишки:) видяха,че няма да има котки,които да ги... и взеха да излизат и да църкат:) мики маус няма да е сам хах
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
e moje bez ***
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изпил е повече отколкото му понася и му дошла музата да пофилософства малко, че сигурно му е доскучало само на Серьожата да му реди приказки вечер в леглото
33
2
 
9
 
! Отговори
пещера преди 13 години
Явно някой пак иска да източи някой миллионн или миллиард от бюджета? Щом Доган се появи, спукана ни е работата. Сигурно иска да прибере някой парица я за нова консултация, я за нови проекти, я от нови субсидии, за какво ли не? То само за комисионните по транзакциите по държавни плащания вземат луди пари, а да не броим останалото? Сокола е тарикат.
32
3
 
11
 
! Отговори
ая преди 13 години
Като му гледам електората на тоя, още 10-15г. и няма да има пред кой да държи реч.Но неук народ лесно се лъже.Лесно се лъжат тия бабички и старци с по 150лв пенсия.Времената се менят, Меди и скоро ще останеш в историята.
31
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вижте му електората...кадъни и фесове на възраст без образование..прости хора..
30
1
 
11
 
! Отговори
jorkata преди 13 години
А,кой обича агенти на ДС окрали тези дето му ръкопляскат.Аз не.
29
3
 
22
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Може, може! Таз година без теб - бобре.Догодина без дружката ти Гоце - още по-добре.
28
3
 
5
 
! Отговори
кон боб яде преди 13 години
който не е ходил в турско,да иде!От там е силата на Духан,а ние сме като мижави роднини сравнени с турците..Нашта мръсотия и калпазанлък е най-голям,не знам с кои нации да се сравним,само устите ни големи...
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Money, money, money ,must be funny...
26
3
 
14
 
! Отговори
пещера преди 13 години
Искам да стана част от управлението на страната. ще ти докажа, че без ДПС, може да се управлява много по-добре. Хайде на бас! Ама не щат да ме вземат, щото съм малко като Омуртаг. Идеалист съм и куффарчетата не биха минали като ефект, върху мен, ако са в разрез с принципите на доброто ни. Такива като мен не ги искат като управници, щото лесно не се търгуват. Така, че няма да ме огрее. Но пък ти казвам, че без ДПС, ще е по-готино. От такова движение и финансов смукач, какво добро сме видяли?