Доган: Без ДПС страната не може да се управлява

Най-откровената реч на Ахмед Доган от изборите
19 май 2010 18:00, Екип на Dnes.bg
999

 

„В един момент осъзнаха една много дълбока истина – ако ДПС е зло, започнаха да мислят – ела зло, че без тебе още по-зло“, обяви Ахмед Доган в най-откровеното си изказване от парламентарните избори до сега.

Лидерът на ДПС произнесе реч на празника на община Джебел. Преди 21 години жителите на Джебел слагат началото на майските събития в страната с протестно шествие против възродителния процес и за връщане на турско-арабските им имена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


999
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
9
 
! Отговори
ббб преди 13 години
Стига сте лали срещу комунистите,когато бяха те нямаше мафия нямаше дпс а Доган беше в затвора за кражби
24
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Само 10 месеца и Доган вече няма страх от нищо.Алоооооооо, Бойко, нали щеше да го вкарваш в затвора, него и обръчите му?Ти , мутро , не посмя барбекюто му да бутнеш, та камо него ли?Изсържаш с държавни пари неговата банка и неговите вестници, за да те четкат, а до вчера те плюеха.Пак ще почнат.Доган е хванал яко за т...ките пожарникаря.Помните ли кой беше шеф на Комисията за Финансов надзор.Доган има всичко за "оная" банка.
23
3
 
23
 
! Отговори
bb преди 13 години
Вижте му аудиторията - хахаВижте колко убедено говори ...А тези които са зад него - пълна мазна сганТози е вече тотално вън от всякакви класацииМинало ...
22
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ортаци са с ГЕРБ - от там му е силата
21
1
 
10
 
! Отговори
БОЖЕ преди 13 години
УЖАС, АКО ТОВА Е ВЯРНО ТРЯБВА ДА СЕ ГРЪМНЕМ И НЕ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ, А НОРМАЛНИТЕ ПОЧТЕНИ ХОРА БЪЛГАРИ И ТУРЦИ.
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, тоя още ли не го е хванала цирозата...
19
2
 
27
 
! Отговори
ОХ преди 13 години
ПАК ИЗПЪЛЗЯ ПЛУЖЕКА........
18
38
 
8
 
! Отговори
мързели преди 13 години
абе, да го убиете и да не го убиете, ако ще на и Марс да го изпратите вие простите българи пак няма да се оправите!
17
5
 
33
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 13 години
Този фес едва се държи на краката си...Напил се,като дърт *** на християнска сватба...Вижте го хубаво този.вижте какъв тип ни е управлявал осем години,нямам думи....Срамът е за нас,за него - забвението!!!!
16
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аланкоолу,защо не протестирахте против възродителния процес на БКП,докато с дъщеря и БСП си другарувахте във властта? искате си арабските имена - в анадола община нямате ли си.прекращавайте се...и друм от България!
15
2
 
23
 
! Отговори
пещера преди 13 години
А кой допусна създаването на ДПС и при това да контролира финансовите потоци на държавни фирми? Ето тези от ДС и други институции като Парламент и предишни правителства, нека излязат и да си признаят! То ти писва от лъжи и тарикатлъци! Какво прави ДПС, като банков посредник в ключови държавни структури и проекти? Кой го създаде, защо се е търпяло и търпи, защо се е поззволило това да стане? Кои са тези мухльовци от ДС, дето са го позволили? И защо? Заради куфарчета с мъней ли?
14
7
 
32
 
! Отговори
българче преди 13 години
като го гледам тоя - срам ме е че съм един търпелив българин
13
6
 
38
 
! Отговори
Аз съм българче преди 13 години
А бе тоя"сулеман безумнии"- *** що така реве към своята рая бе,ало феса тука е България и никой няма нужда от турска партия,камо ли тя да е във управлението на страната ни,някой алах или мохамед са те заблудили яко,ние сме Християни и нямаме нужда от мохамедани-*** да ни се мешат във управата на милата ни родина,АНАДЪМО фесчо......
12
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя е пиян като мотика. Вижте го как се подхилква и на моменти как заваля език.
11
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нямат срама някои хора.тоя човек и част от партията му се подиграва с хората който ги подкрепят
10
5
 
28
 
! Отговори
Ясен преди 13 години
Гоце ни го натресе тоя само ,и само да получи Турските гласове на изборите за президент........Съсипа си любимата партия дори само ,и само той да е добре!
9
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя пак ли изпълзя от дупката?! И по какво съдите, че е откровен?
8
13
 
19
 
! Отговори
Костов преди 13 години
А феъим, бъатко Доган, машала на тебе и на такива като тебе! Важното е винаги да пъецакваме бългаъския наъод, както аз го напъавих пъез 97ма година та до днес не съм спиъал с подмолните си номеъа и конспиъативни дейности.П.С. Всичко въъви по план, хихихихи
7
7
 
24
 
! Отговори
ha ha преди 13 години
PALI I BEGAI BARZO ZA STAMBUL S300 V 4AS
6
14
 
71
 
! Отговори
Пещера преди 13 години
Лъжеш се! Без ДПС, страната ще се управлява много по-добре. Я най-добре да изчезне като движение и проявления! Да не мислиш че Омуртаг е търсил ДПС, за да му оправя народа и държавата? Да не мислиш, че ако те няма, аз няма да се оправя и то по-добре от с теб? То ми писна от ДПС-та , от разни цветове и движения. Аз също искам права и свободи - никакви ДПС-та; никакви социални за мангалоиди; никакви банки с ДПС-участие в държавата, и други екстри! За какво сте ми? Какво добро е сторило ДПС за мен?