А кой ще се бори с комарите. Кой?

Правителството не е предвидило средства за това
21 май 2010 13:21,
47
А кой ще се бори с комарите. Кой?
Снимка: БГНЕС

Правителството не е предвидило средства за борба с комарите.

Това съобщи финансовият министър Симеон Дянков в отговор на въпрос от депутата от "Коалиция за България" Михаил Миков.

По време на парламентарния контрол Миков попита финансовия министър откъде произтича това, защото "става въпрос не само за неприятно усещане, но и за опасност от повишаване на заболеваемостта".

Дянков обясни, че причината е в политиката на правителството за съкращаване на разходите, но по този въпрос е мислено и общините ще могат да се възползват от средства на финансовото министерство.

Крайречните зони могат да бъдат обработвани срещу комарите по решение на общинските съвети с финансиране от общата изравнителна субсидия, която се отпуска от Министерството на финансите.

Според депутата от левицата това е политика, която не изисква много средства, те са нищожни и няма да попълнят държавния бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
11
 
5
 
! Отговори
ГЕРБер преди 14 години
По-*** тема не можаха ли да повдигнат тия комунисти в парламента? ***!
23
5
 
11
 
! Отговори
ГЕРБушко преди 14 години
Дянков Дянков какво друго да очакваме от теб ??Щом кризата във Грузия пребори, се захвана и нас да съсипваш :)За известно време Дянков ръководи групата за анти кризисни политики в Световната банка и той изтъква като свой плюс опита си като експерт, реформирането на различни държави, както вие споменахте Грузия. Това не ни ли дава основание да му имаме доверие, особено във време на криза, в каквото се намираме и ние в момента?Вижте, господин Дянков очевидно е разчитал на неосведомеността, а и вероятно на, ниската компетентност на доста хора, с които го е сблъскал животът. Най-напред фактът, че в своите биографии той е скрил краха на проекта Дуинг бизнес, на неговото, така, как да го наречем, любимо дете, мен сериозно ме смущава. Второ, когато кажем специалист по кризите, трябва да се запитаме за кои кризи става дума.Това го показва опита му в Грузия, това показват и публикациите, които успях да видя, когато правих сравнения между отделни страни. Т.е. той е специалист по (както сам се определя) Съзидание чрез разрушение. Тази сентенция е взел от неговия учител Шумпетер. Разбира се и в България прави същото. Той ще разруши Академията, по негово внушение здравеопазването и редица други сфери ще се сринат, за да се изгради на бял лист нещо ново.
22
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бе тоя Миков докато беше министър мълчеше като комунист на разпит, а сега един такъв загрижен за народа. И за комарите се сетил даже:)Станишев да покани ББ на дебат "имат ли почва комарите у нас".Президента защо мълчи?
21
0
 
5
 
! Отговори
пелтек преди 14 години
Преведи ми по смветката 500000 евро, без искания от НАП за това и ти гарантирам, че комарите ще идат в топлите страни за поне 50 години. Смееш ли? Не, че не бих го сторил и без пари, ама вие управниците станахте баровци, а аз съм в дъното. Иска ми се вече и аз да се оправя. А да се оженя, да купя на булчето новичко Добло. А и давате пари на ***, на кой ли не, а на мен нищо. Дай субсидията и само гледай! И лястовиците и щъркелите ще избягат, не само комарите. Ако кажеш и мечките и вълците.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ясно защо сме едва май, а вече ме хапят и не ме сотавят да спя от няколко седмици. Съсипахте ни, ей!!!
19
2
 
7
 
! Отговори
красота! преди 14 години
Много е сладък, на тая снимчица е като пчеличката Мая - подскок, подскок....Само Никито Василев може да го събори от номбер уан!
18
0
 
0
 
! Отговори
Shark преди 14 години
Сакън, мълчи. Че да вдигнат и те цените. Сега поне китайските стоки са по-евтини и човек може да си ги позволи.
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Стратегия за борба с комарите 2010" (стенограма)ББ: И ся?ЦЦ: За тая работа с контрабандния внос на комари по реките са виновни митниците! Но ние ще проведем поредица спец акции "Комарите" със строги глоби, за да напълним бюджета! Тамън и киноцентър МВР ще има работа.СД: Ммм "стратегия бюджет 2010" Одобрявам! Даже ще въведем задължителна регистрация по ДДС за всеки комар - и строги глоби!ББ: Решено! Сега ще му кажа аз на Станишев пред бТВ!
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ако китайците започнат да плащтат реални мита и си включат касовите апарти може да съберете малко овече пари!
15
0
 
9
 
! Отговори
Село преди 14 години
Господин Дянков не се прави на луд започвай да се бориш със комарите защото след тя идват въшките, бълхите, ***,кърлежите и гръцкия молец
14
1
 
6
 
! Отговори
?????? преди 14 години
Тези *** в парламента са изтрещяли нацяло.Опозицията пита финансовият министър що не трепем комарите?А хората питат що няма работа, направо БГ идилия.В последствие Бойко излиза и казва "За комарите са виновни..... " поименно...
13
0
 
10
 
! Отговори
Stan преди 14 години
Еми производителите на "аутан" за комари ще имат огромни печалби :) . А ние дето живеем до морето и реките ще си пукнем. В бургас ако не се напръска изпукваме всички ;) с тея комари като връбчета
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цецо веднага да заформи акция 'Комарите' или 'Жабите' (унищожители на комари).
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не е вярно! Комарите са заложени в закон, тайно прекаран от Гоце и приет от Станишев (без той да знае) с очевидната цел САБОТАЖ на ГЕРБ! Ей, не се научихте за 10 месеца! И малките деца вече разбраха кой е виновен, ама ти: Костов та Костов...
10
0
 
4
 
! Отговори
пелтек преди 14 години
Това ще да е кодовото название на нова опеирация "Комарите"? Посрледните бяха "Мутрите". Сега са наред и Комарите. После - Лястовиците, Канарчетата, и т.н.. Ако е до животните, защо да не си ги ядат естественните им регулатори? Ами пръскайте си! Като изчезнат комарите, лястовиците ще си идат. И ще дойде Зимата. После ще пръскате със сгур, улиците. А после други неща. И така, непрестанно нови неща. Важното е да се пръска.
9
6
 
2
 
! Отговори
GOSHO преди 14 години
Комарът е измислен от Костов !Иван Костов е виновен, точка !!!
8
2
 
8
 
! Отговори
NERON преди 14 години
IKONOMIETA E MAIKA NA MIZERIATA !!! BULGARI IMA 2 IZXODA OT KRIZATA -TERMINLA 1 I TERMINAL 2 NA LESTISHTE SOFIA :))))))))))))
7
2
 
15
 
! Отговори
РЕЗАЧКА преди 14 години
AБЕ РЕЖИ НАРЕД! ЗАПЛАТИ, ПАРИ, ГЛАВИ, КВОТО ДОЙДЕ! РЕЖИ!!! ДАЖЕ И БГ - ТО НАРЕЖИ!!
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Режи, режи синее...
5
9
 
20
 
! Отговори
ая преди 14 години
Дянков е вся и всиох,компетентен по всички въпроси.Само ходи и от всякъде реже пари, съсипва държавата и погубва народа с нечовешките икономии, които налъга.После излиза по медиите и баламосва хората и заблуждава шефа си, че знае какво прави.Крейзи работа.