Борисов: Калашников детска играчка ли е?

Цветанов: НС трябва да предприеме реформа в съдебната система
3 авг 2010 22:14,
610
Борисов: Калашников детска играчка ли е?
Снимка: БГНЕС

Висш съдебен съвет, който е изцяло избран и в него са изпратени представители на БСП, ДПС и НДСВ, не може да е Висш съдебен съвет, който да направи реформата в съдебната система.

Това заяви пред БНТ премиерът Бойко Борисов по повод пускането на част от задържаните по време на операциите „Килърите” и  „Всичко коз“.

Още по темата

Има и обжалване, и достатъчно доказателства, които допълнително ще се съберат. Приемаме, че автоматът Калашников ...не е за извършване на престъпление. Това се детски играчки. Разговаряхме с колегите, които са правили операцията. Всичките са изключително разстроени от това, което се е случило днес и много амбицирани. Така че ще продължим напред, допълни Борисов.

Народното събрание трябва да предприеме реформа в съдебната система, категоричен е от своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов.

Държавата е безсилна пред съдебната система. Безотговорно и обидно е за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България, и за всички българи, които плащат данъци на държавата, каза още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
467
7
 
2
 
! Отговори
До ген. Колев преди 13 години
Господин генерал, не бяхте ли до преди няколко години другарю. Сега може да ти харесва повече господин, но от коментара ти личи, че си другар по убеждение и няма да се промениш, жалко. Няма как, ако си честен човек да не виждаш как ББ с риск на живата си, се опитва да спаси страната ни от мафията. Толкова ли е сложно бе кратуни, които плюете срещу ББ да го проумеете. Той ни е единствения шанс БГ да се спаси от мафиотите и най-после да просперира. Но вие си оставате интернационалисти,БГ не ви инт
466
2
 
3
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Ти в кой век и в кой строй живееш?Сега живеем в капитализъм и властва капитала,много ясно че богатите хора управляват света.Друг е въпроса ,че хората , които се кълняха в светлото бъдеще на комунизма сега са най-големите капиталисти.Знаеш ли ,къде по света когато теглиш от банката си на положително салдо с нея.Ами да,това може да стане само в България,преди12-13години когато се създадоха кредитните милионери.Ти защо не са нареди заедно с тях, малко така ще се мазниш пък виж те огрее.
465
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе Штрудел, мноо си зле... смотан червен ревльо:))))))
464
0
 
3
 
! Отговори
До КОЛТ преди 13 години
..Братле,явно си много *** и не си излизал от селото си щом смяташ така.Няма по-корумпирана система от съдебната.Това и децата го знаят.И не случайно и от Брюксел са най-големите упреци.Поинтересувай се и око на село са те научили освем да пасеш кравире и да четеш -- може и да схванеш....13 и14 заплата...Абе ти май си напрево за психиятрията!!!
463
2
 
1
 
! Отговори
Овчарчето Фалитко преди 13 години
Без да съм привърженик на Станишев, какво мислиш щеше да стане ако беше започнал да пищи наввреме, че идва криза - ....просто кризата щеше да доиде по-бързо и по-силно, тъй като тя тръгва от психиката на стадото (страхът). В икономиката и дипломацията има много голяма доза психология, психология на тълпата
462
0
 
0
 
! Отговори
Ген. Колев преди 13 години
Е точно този генерал не е "другар" - нещо мноого си се объркал.
461
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти пък откъде се взе? Поразително *** си.........даже и на Позитано и Бузлуджа няма такива ''гении''
460
0
 
1
 
! Отговори
До хонорика преди 13 години
Абе плямпало и кой да дойде на власт според тебе, айде дай един пример поне.
459
3
 
5
 
! Отговори
Колт преди 13 години
За непаметливите припомням - Съдебната система свърши изключително много работа през последните шест месеца. Аз заставам твърдо зад тях и ще настоявам пред финансовия министър Дянков магистратите да получат допълнителните 13 и 14 заплата. Б.Б при отказа на Дянков да изплати 13 и 14 заплати по около 7-8 бона на калпак магистрат.Питанка, кога Б.Б е лъже тогава или сега?
458
0
 
0
 
! Отговори
До щтрудела преди 13 години
Щтрудел, абе аз вече си мислех, че лошите ББ и ЦЦ са те изяли на закуска, ама явно си много жилав бе. Айде продължавай да твориш до като не станеш някоя по- хрупкава баница за обедното им меню, вече наближава 12, ха, ха..
457
1
 
4
 
! Отговори
Щрудел преди 13 години
Ти си разследвай комунизма и си играй на дисидент, а в това време, без да се усетиш затъваш в дългове и ставаш роб на банките. Здраво ви работят вас ***, а ви си мислите, че дъжд вали.
456
3
 
2
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Така е не сме 1990г,нито сме 1917 или 1944г.Комуниста си е комунист, независимо в кой век живее и независимо ,че си е хвърлил партийната книжка и играе театър колко той самият мрази комунистите.Ами кой беше на откриването на паменика на Тодор Живков рамо до рамо с Гоцето?Тази дума *** от къде сте я заимствали бе червени разбойници и терористи?
455
1
 
4
 
! Отговори
Ударник преди 13 години
Абе не ти ли писна да пишеш на шльокавица или си толкова ***, че не ти прави впечатление?
454
0
 
2
 
! Отговори
Щрудел преди 13 години
Ауу, абе ти много знаеш. Само, че вече не сме 1990 г. и трябва да смениш плочата. А и нещата не са толкова прости и двуцветни колкото ти се иска на теб и на останалите ***.
453
3
 
1
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Gospoda,sega ste na vlast i ako ne mojete da se spravite s prestapnostta i da promenite zakonite,zna4i,ili ste bezsilni,ili i vie ste s prestapnicite.I v dvata slu4aq bi sledvalo da si otidete ot vlast.
452
1
 
1
 
! Отговори
До щтрудела преди 13 години
Щтрудел ли си, пудел ли или си нещо, започващо с "п". Недей да дразниш ББ, че ще плесне с шланга по дъто. И ще ривеш млого.
451
1
 
3
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Или си много заблуден или си с промит мозък,Боко играе в отбора на бившите комунисти,доносници,агенти ,сегашни престъпни едри бизнесмени на Червената Мафия и КГБ.
450
1
 
0
 
! Отговори
До ген. Колев преди 13 години
Другарю генерал, марш обратно в строя и не задавай повече толкова глупави въпроси.
449
4
 
5
 
! Отговори
Щрудел преди 13 години
Боко Тиквеника от СЕЛО Банкя, който се слага на американския посланник за пари също не може да направи нищо важно и значимо. В България, се говори за реформи само когато ще се съсипва нещо. А ние много знаем, че Бойко ще съсипва защото затова е поставен на власт. Трябва да съсипе народа, да съсипе държавата и срещу това ще получи много пари от американците. Той затова толкова много ги харесва.
448
1
 
4
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Отказваме се от демокрацията и въвеждаме мюсюлманските закони.Ще си направя харем и ще си взема по една жена от всичките арабски държави да ги праскам.