Борисов: Калашников детска играчка ли е?

Цветанов: НС трябва да предприеме реформа в съдебната система
3 авг 2010 22:14,
610
Борисов: Калашников детска играчка ли е?
Снимка: БГНЕС

Висш съдебен съвет, който е изцяло избран и в него са изпратени представители на БСП, ДПС и НДСВ, не може да е Висш съдебен съвет, който да направи реформата в съдебната система.

Това заяви пред БНТ премиерът Бойко Борисов по повод пускането на част от задържаните по време на операциите „Килърите” и  „Всичко коз“.

Още по темата

Има и обжалване, и достатъчно доказателства, които допълнително ще се съберат. Приемаме, че автоматът Калашников ...не е за извършване на престъпление. Това се детски играчки. Разговаряхме с колегите, които са правили операцията. Всичките са изключително разстроени от това, което се е случило днес и много амбицирани. Така че ще продължим напред, допълни Борисов.

Народното събрание трябва да предприеме реформа в съдебната система, категоричен е от своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов.

Държавата е безсилна пред съдебната система. Безотговорно и обидно е за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България, и за всички българи, които плащат данъци на държавата, каза още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
387
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 473 А на теб харесва ли ти корупцията и престъпността в България. Може би и ти се облагодетелстваш от тях, затова така мислиш. П.П. Браво Цветанов, браво Борисов само напред.
386
1
 
5
 
! Отговори
някой преди 13 години
абе с писане по форумите нещата няма да се оправят. Масови протести му е майката!!! Никой не може да ме убеди, че сумиста е невинен...ми то му е изписано на лицето-престъпник.
385
2
 
6
 
! Отговори
Разбирач преди 13 години
Една сходна история: На бракоразводно дело мъжа обяснява на съдията как се върнал от командировка и сварил жената си гола в леглото да се търкаля, прегръща и целува с чужд също гол мъж. Съдията пита:-Видяхте ли да й го е вкара...л ?-Не. Отговаря мъжа.-Свидетел на случката, който да е видял ?-Ми не.-Отсъждам: Няма достатъчно доказателства за изневяра и приключвам делото, като мъжа е длъжен да заплати на жена си 200 лв. за клевета.
384
8
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
Бойко и Цецо пълните ми душата. Продължавайте все така. Съда е пълен с кумунистически *** които прикриват кражбите на ДС и партията им. Времето ти идва г-н съдия. Вече не сме овце.А тва е супер кумунистически сайт. Най важната новина я сложили измежду другите а най - отгоре седят предложения за социално осигуряване. Всеки който отваря този сайт дава повече пари в джобовете на кумунягите.
383
5
 
6
 
! Отговори
червената вихрушка преди 13 години
1 година Борисов к'во търка скамейката в парламента. Нали т'ва беше първото което трябваше да направи, а именно да "ремонтира" съдебната система. Дори в предизборните си речи обещаваше съдебната система да заработи за 6 месеца. Вярно, тя заработи и по-бързо. Така беше "ремонтирана", че Маргини , Галеви и други емблематични фигури от родния ъндърграунд са на свобода. А Цветанов явно сега е зацепил , че трябва да се взимат мерки, да се реформира съдебната система. Е добър ден г-н Цветанов...
382
0
 
2
 
! Отговори
да преди 13 години
да ама точно тогава всички може да са били в гръб и да не са видяли кои е стрелял
381
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Познавам много съдии,и мога да твърдя 4е един 4итав от тях няма,все са от комунисти4еско мръсно потекло,гадна ***,трябва да се разстрелят до един до девето коляно,за да имаме действаща и ефикасна правосъдна система
380
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За български съдия достатъчно доказателство може да е само ако убият някого в залата :)
379
7
 
12
 
! Отговори
Лош преди 13 години
Това е коментар само на корумпиран съдия или дебел мръсен айдукат. Това са най-мръсните прослойки на обществото, най-корумпирани и гнусни. Но ще дойде и техния ред, комунистическа престъпна ***.
378
10
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Правосъдното министерство трябва да мине на пряко подчинение на МВР и тогава може да се говори за правова държава,а до сега всичко е по старо му.
377
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тиква, Тиква... Калашника не е детска играчка... ама първо трябва да представите доказателства, че с него са извършени убийства... иначе най-много да съдите собственика за незаконно притежаване на оръжие... *** и дебилните и скопени откъм мозък ченгета... само с машина за арести не става, трябва и акъл... *** както е известно, той под шапка не вирее...
376
0
 
2
 
! Отговори
седераст преди 13 години
Айде стига си тикал гаргамел бе,тъпан!Не разбра ли или още да ти се обяснява,че тоя мушморок е АУТ,а!?***-учи,***-учи,вие се ненаучихте!Аман от претенциозни реститутки,дето се имат за най-умните!Пуууу...
375
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЗНАН ЕДИН БЪРЗ НА4ИН КАК СЕ ОПРАВЯТ ПОДКУПНИ СЪДИИ ОТ КВОТАТА НА БСП,ДПС,НДСВ...БЪРЗ И ЕФИКАСЕН,А ТОЙ САМО БОЙ,ЯК БОЙ...МОЛЯ Б.БОРИСОВ ДА СЕ ВЛУША В ДУМИТЕ МИ
374
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хаха защо само съдебната система да е за реформа? Тя цялата държава е за реформа и понеже рибата мирише от към главата ,трябва първо управниците да реформираме! Ние позволихме мафията да уравлява държавата! Ние допуснахве да ни окрадат до шушка! Ние си я избираме тая неука *** да ни управлява! Ние си траем когато ни обират ,а полицията и съда си правят оглушки! Ние допуснахме пожарникари и охранители да станат политици! Ние... не е някой друг :(
373
7
 
10
 
! Отговори
сияйна зора преди 13 години
Лошо е да бъдеш честен човек и да виждаш как отявлени престъпници биват защитавани от хора,чийто престъпни наклоности също са за съд .Съдебната ни система пречи да се превърнем в правова държава."Тези ,които създават законите ,те, първи ги нарушават,а искат от нас-тяхните жертви,да ги спазваме".
372
8
 
3
 
! Отговори
Ccc преди 13 години
teq pa dvamata klouni ne im li pisna da si pokazvat prostotiqta i nekompetentnostta.
371
3
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
четете коментарите, виждате ли толерастите, които на всяко разумно предложение надават вой че застрашава демокрацията и човешките права?
370
10
 
29
 
! Отговори
arhar преди 13 години
' Бойко: Пускането на Килърите е провокация към държавата 'Всички знаем, че мафията си има държава у нас, има си и корумпирани съдии, които изпълняват поръчките и ... По - страшна е амфетаминовата мафия, която се занимава с наркотици, проституция, убийства, рекети и отвличания !Ето затова т. нар. висш съдебен съвет трябва да бъде разпуснат и да се изберат нови членове, които да вършат ефективна работа ! А и 25 души там са ПРЕКАЛЕНО МНОГО !Ако трябва да се променя конституцията, но проблемът да се реши, защото в противен случай държавата ни пропада !Учудващо е, че Гоце мълчи по този въпрос !?Всички знаем, че Лазер Груйов е човек на Гоце, както и 8 от общо 12 - те съдии в КС ...Изводите всеки сам да си ги прави !ГЕРБ, АТАКА и ДСБ да направят необходимите законови промени в парламента , за да си имаме ефективно - действащи съдии, които да осъждат истинските престъпници, а не нагли и корумпирани такива, които да изпълняват поръчки на ДС и мафията !
369
3
 
16
 
! Отговори
недоволен преди 13 години
Питам се защо плащам данъци на тази държава, когато тя не си гледа работата. За пореден път не можете да осъдите престъпници, които ще продържат да вършат своите престъпления и в бъдеще. Щом като за извършване на покушения и източване на ДДС от бюджета не можете да ги осъдите, тогава какво можете, да получавате големи заплати и да харчите нашите пари. Вървете на майната си некадъртици такива.
368
2
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Когато жената на комунист го хване в момент на изневяра и го стисне за топките- той вика оооооххх, но пусне ли го казва не бях аз...