"Шибан народ!", изцепи се Божидар Димитров

Така той коментира съмненията около мощите на Йоан Предтеча
6 авг 2010 09:36,
856
"Шибан народ!", изцепи се Божидар Димитров
Снимка: БГНЕС

Министърът без портфейл Божидар Димитров отново избухна и определи българския народ като "шибан".

Повод за гневния му коментар станаха откритите мощи на свети Йоан Кръстител при разкопките на остров Свети Иван край Созопол.

В коментар за в. "Дневник" относно съмненията около автентичността на откритието от страна на някои археолози историкът си изпусна нервите:

"Защо бе, майка му стара, защо толкова злоба, бе?! Е, това не мога да си го обясня при тоя шибан народ, при тия шибани колеги... Ние, българите, сами ще се изядем, наистина!"

Божидар Димитров защити ръководителя на археологическите проучвания проф. д-р Казимир Попконстантинов и нарече колегите му, които не са съгласни с тезата му, "анонимни археолози".

"Намерил един колега, професор, уважаван, излага доказателствата си, а те започват да мърморят: Той пари иска, той онова иска....", коментира още министърът.

В момента Божидар Димитров е с последно предупреждение от премиера Бойко Борисов.

Още по темата

Поводът беше поредицата му изявления, че България може да наложи вето на членството на Турция в ЕС, ако не се реши въпросът с компенсациите за тракийските изселници.

Пред български и чужди медии министърът твърдеше, че Турция дължи на България 20 милиарда долара компенсации за имотите на тракийските бежанци и решаването на този проблем е условие София да подкрепи кандидатурата на Анкара за членство в ЕС.

"Божидар Димитров съм го предупредил, че при следващ случай просто се разделяме", бе категоричен тогава Бойко Борисов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


856
Още по темата: Божидар Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
672
9
 
11
 
! Отговори
До Бож. Димитров преди 13 години
Ето неговият коментар за думата "***" :"Очевидно е, че под 'народ' разбирам група хора, в случая, въпросните археолози, а не целият български народ. Думата '***' между другото в тълковния речник не е чак толкова обидна дума. Означава човек, който е брулен или набрулен, бит с пръчки и т. н.А ЕТО МОЯ ЗА НЕГО -ТИ СИ МТЪСНО ***.Не ми трийте коментара ,защото според тълковния речник това е : човек без баща ,който не се е къпал.
671
2
 
5
 
! Отговори
Rado преди 13 години
4-ti kilometyr tyrsi novi klienti - v GERB mnogo jeleshti
670
1
 
2
 
! Отговори
krass Bg преди 13 години
Ти си от моята порода !Поздрав !
669
9
 
4
 
! Отговори
krass BG преди 13 години
Много пъти сам ходил и сам се връщал.На 4-ри континента.Много пъти все ми се струваше , че БГ-то е поела правилната посока.Тт грашките това ставах по опитен.Всеки път инвестирах според правилния опит.Сега сам тук за да събирам плодовете си.Моите плодове.Шибанят народ да мизерства.Не ми пука.Кой каквото е сял. Бг-то отива при Европата.Шибаняците остават в Азия. Кой за където е. Харесвам България и оставам тук,за да допринеса моя малък дял за прогреса и. Харесвам Бойко и министрите му. С смях ще изтърпя малко мърморене от шибаняците *** .
668
10
 
3
 
! Отговори
цецко преди 13 години
елементарна логика: вие сте българин, а българите са ш*! Какъв тогава сте вие??? Тая комунистическа *** наричаща се професор, да оди да си цери хемороидите и подаграта. А ако го срещна из улиците ще му набия крешкик в зурлата, защото ши* никой не ги толерира!
667
4
 
6
 
! Отговори
ОЛЕ преди 13 години
Първо,това *** ченге няма място,като Министър в това управление. Второ,ако имаше неоходимата култура - нямаше да се изрази по този просташки начин.Трето,това му е поредната просташка проява и Бойко трябва да го махне от този пост,защото не го заслужава.Четвърто,въобще не ме интересува мнението на този комунист по-долу,който(която) пише под различни никове...
666
12
 
5
 
! Отговори
цецко преди 13 години
ей ***! Дрискате ли, дрискате ли? Аз обаче не се имам за ***! *** са всички ония които се съгласяват с Божидар, и си мислят че са някакво изключение от обобщението на т.нар. ПРОФЕСОР!!!
665
5
 
9
 
! Отговори
Тракийски народ преди 13 години
Не си права! Само татароманите и еничарите са ***. Истинските българи - преките наследници на Траките сме богоравна и богоизбрана нация!
664
3
 
4
 
! Отговори
степан преди 13 години
е Божо беше пиян кат кирка та се изпусна, но това ще му коства поста - нема проблем!
663
4
 
15
 
! Отговори
пипи преди 13 години
БРАВО! И какво толкова е станало, да е излъгал Димитров?! ПОЛИТИЦИ НИ КРАДАТ И ЛЪЖАТ С ГОДИНИ и никой нищо не им казва (!!), да не говорим за нещо повече, а човекът казва истината и веднага го погват?!?ОЩШ ВЕДНЪЖ- БРАВО! Човек с достойнство! Странно ми е само какво прави в този кошер?!
662
2
 
9
 
! Отговори
rhiad преди 13 години
Кво ревете бре! Прав е човекът!
661
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бе кой ви нарича вас "*** народ". Може ли да мислите самостоятелно, а не с това, което медиите искат да ви пробутат.Човекът говори за многото историци, които не правят друго, освен да критикуват. Както онази ***, която твърдеше, че няма клане в Батак.Толкова ли е трудно да видите разликата между българския народ и псевдо историците и другите многознайковци.Лошо ли е, че туристи ще дойдат и ще видят? Лошо ли е да искаме и ние като Гърция и други страни да привлечем поклоници?
660
10
 
4
 
! Отговори
ОЛЕ преди 13 години
*** ЧЕНГЕ обижда българския народ на *** НАРОД! Вън от правителството на ***!
659
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Знаеш ли не се интересувам в какво обкръжение е живял твоя литературен класик.
658
2
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 13 години
Платено му на професорче и на друго подобие от бан да казва на бялото черно и обратно и те ти, булка, Чалгистан. Ми как да не отричат черногледците и българоунищожителите, че това са мощите на Св. Йоан Кръстител, като от това им зависи и джоб, и животец. И научната титла.
657
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
проблема ние че прекалено мн. философи станаха
656
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Не сме народ,не сме народ,а ***"-е казал класикът Славейков преди повече от век!За съжаление все повече воним от злоба и завист.Божидар Димитров е напълно прав,колкото и тъжно да е.
655
2
 
4
 
! Отговори
krass BG преди 13 години
ОК. Аз съм от нормалните. Бях в чужбина и отново сам тук. Всички нормални ще направят същото ,когато момента е дошъл за тях. С радост виждам, че *** отиват платно на дъното и от тях нищо не зависи,освен да пишат по форумите лошотии.Светът се движи от нормалните.Иначе нямаше да го има. Просто в момента БГ-то е в мъчителен катарзис.Съгласна?
654
4
 
6
 
! Отговори
Не сме шибан народ преди 13 години
Въпреки ексцентричността си БЪЛГАРИНА е горд, работлив, гостоприемен, солидарен, търпелив и прекрасен човек.Господа управляващи не посягайте на бита и ценностите на БЪЛГАРИНА, НИЕ не заслужаваме това.
653
1
 
13
 
! Отговори
БББ преди 13 години
А бе какъв патриотизъм бе, Вие луди ли сте? Истината е, че българина е слаб по характер и за това действа по другия начин - с мазнене и лицемерие и винаги е готов да прави мизерии, само и само да се докопа до нещо, защото повечето не могат да градят! Това е, ако бяхме с гражданско общество - сега когато учители стачкуват, всички други щяха да ги подкрепят, а не да викат "тия пък 800лв ли искат" и друго - когато някой го бият на улицата или го ограбват, най-малкото трябва да се звъни на полицията