След зърната дойде ред и на детеродните органи (18+)

Божидар Димитров с ново експресивно изказване
30 авг 2010 21:35,
432
След зърната дойде ред и на детеродните органи (18+)
Снимка: БГНЕС

Оттеглям назад думите си, че четирите бронзови лъва, монтирани на моста „Гоце Делчев” в Скопие, са български национални символи.

Това заяви пред агенция “Фокус” министърът за българите в чужбина проф. Божидар Димитров.

„Лъвът – български национален символ, има детеродни органи и е силно потентен. Македонските – очевидно не”, добави още министър Димитров.

Dnes.bg припомня, че бронзовите лъвове бяха поставени в неделя сутринта на моста „Гоце Делчев“ в македонската столица.

Лъвовете, които струват 1 милион и 200 000 евро, са част от противоречивия архитектурен проект Скопие 2014.

Иначе експресивното изказване на българския министър без портфейл съвсем не е първото за актуалния политически сезон.

След "не мога да си го обясня при тоя шибан народ, при тия шибани колеги" Димитров направи още по-дръзко изказване.

През август в интервю пред bTV Димитров изказа недоволство от облеклото на поклонничките пред мощите на свети Йоан Кръстител, които влизали в църквата разголени:

Още по темата

„Вчера гледах в нашата църква българките - голи, тука само на зърната на циците нещо. А рускинята – не. И най-долната курва да е. Забрадката - и тогава вътре".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей Бойко се изака върху целия електорат с Дянков и тоя долен комунист! После защо не сме били гласували... ***?!
303
11
 
14
 
! Отговори
АХ преди 13 години
Сладур си е наш Божо !
302
18
 
22
 
! Отговори
Оф преди 13 години
Колкото по-високо се качва ***, толкова повече и лъсва ***! Комплексиран и ограничен ***! ***, ***! А простолюдието си му се радва...
301
12
 
5
 
! Отговори
5547 преди 13 години
Лавовите се супер ,ништо не им фали . :) Вчера ги видов на лице место.Божо да го пратите на очен лекар.
300
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
....
299
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и нивга нема умре! :D
298
12
 
9
 
! Отговори
vojda преди 13 години
bojidar = president
297
4
 
13
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
казва право куме в очите на ренегатите - комунисти край охридското езеро
296
2
 
3
 
! Отговори
Представете си, че.. преди 13 години
Масово се подменят учебници и обучението в училищата. Започва активният строеж на 'новата история'. Един от първите уроци, на който децата биват обучавани, е да оплюват 'немците-вандали'. Официална доктрина в страната е 'нибелунгизма'. Всеки възпротивил се по един или друг начин попада в затвора. И много още може да продължава този историко-философски размисъл. Затова е време да задам основния (и чисто риторичен) въпрос: Ако това се беше случило, щеше ли днес да има обединена Германия?????
295
7
 
20
 
! Отговори
зрител преди 13 години
На мен Божо започва да ми харесва със своята първичност.Циркаджия под купола на България - той говори врели-некипели, народа слуша и се смее/някои се ядосват/."Високата порта"безмълвни гледат сеир,може би защото по-голям циркаджия от протежето си за сега нямат. .
294
2
 
3
 
! Отговори
Представете си, че.. преди 13 години
Забранява се всякакво писане и говорене на немски, говори се и се пише само на нибелунгски. Забранено е и споменаване на каквито и да е исторически факти, според които немците и нибелунгите имат някакъв общ произход. Наказанията за тези 'престъпления' са само две - публично поругаване (последвано от побой на закрито), а другото е позорна смърт.
293
3
 
5
 
! Отговори
Представете си, че.. преди 13 години
Група самозвани историци започват да създават нова история, свързана с "преките потомци на древните (античните) нибелунги". Естествено, тези потомци живеят основно в Република Нибелунгия, но има и такива,които по една или друга причина живеят във Федерална Република Германия (ФРГ). Всъщност, според тази 'нова история', немците от ФРГ са потомци на вестготите, остготите и най-вече на вандалите. 'Благородна жилка' при тях се внася от въпросните нибелунги. Всички останали са потомци на варварите.
292
3
 
7
 
! Отговори
Представете си, че.. преди 13 години
Представете си, че..... (известна песен на "Бийтълс")1949 г. Създава се Германска Демократична Република (ГДР). Година по-късно е преименувана на "Република Нибелунгия" (РН). На тази територия започва сериозна промяна в писмения и говоримия немски език. Премахват се 'o', 'a', 'u' с умлаути (двете точки), премахва се и знакът 'есцет'. Заменят се със съответни символи от руския (например 'е оборотное') и полския език. Множество думи биват заменени с руски и полски. Създава се нибелунгски език.
291
4
 
21
 
! Отговори
Алеко преди 13 години
Бай *** е жив !
290
3
 
5
 
! Отговори
Соня преди 13 години
Пффхахахахааха, това ми хареса !!! :D
289
8
 
9
 
! Отговори
Боже, боже! преди 13 години
Балканска смърдела каца с л**на! Казвал бил нещата с истинските им имена - демек казва ги на приматското ниво и език до което са паднали 90% от оскотелото ни население!
288
4
 
16
 
! Отговори
:) преди 13 години
Искаш с маке да говориш за култура и изкуство ??? :))))) Най-много да чуеш как всичката култура и изкуство от Скопие до Токио е тяхно дело :)))) По-добре чети Тери Пратчет. "Истории от света на диска" е доста по-близо до реалността от македонската представа за света
287
7
 
27
 
! Отговори
Божо преди 13 години
Македоноидите са познати от дълбока древност като най-древните, по-древни даже и от ***.Те са владели целия Млечен път, но зли марсианци и земляни им отнеха тази изконна македонска територия подписвайки договор в базата Буку-рещ на звездата Андромеда преди 5 милиарда години. Сега тази велика нация иска да се върне на космическата сцена- първа крачка е връщането на Пирин и Солун, а втора и трета Луната и Марс....за да пребъдат македоноидите. МК на 8 планети и 55 звезди!!!!
286
3
 
17
 
! Отговори
Малее преди 13 години
Маке не им се връзвай.Болни мозъци има навсякъде и в БГ и в Македония.Нашите си ги знаем,вие си знаете вашите.Благодаря за поста с Бог да пази БГ и Македония,но гледам,че поредния болен мозък май го е изтрил.Те не обичат хубавите пожелания за страната си.Българите де.Живота е прекалено кратък,за да го оставяме на нисшите си първични чувства.Давай да говорим за любов,изкуство,култура.Вие имате хубави жени/Сузана Гавазова-леле,ама с това порно/,ние си имаме също.Не ни трябва противопоставяне.
285
5
 
11
 
! Отговори
Makедонија преди 13 години
Разбирателство со Б.Д нема да има,мош со друг да ама со него не,толко од мене,поздрав од Струмица