БСП готви вот на недоверие към кабинета

Това е едно мрънкащо правителство, каза Станишев
31 авг 2010 15:54,
529
БСП готви вот на недоверие към кабинета
Снимка: БГНЕС

БСП започва консултации с парламентарните групи за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ, съобщи председателят на БСП и председател на ПГ на "Коалиция за България" Сергей Станишев след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Левицата ще води разговори с всички парламентарни групи, които не подкрепят кабинета на Бойко Борисов.

„Това е едно мрънкащо правителство“, коментира Сергей Станишев.

БСП определи като „грешна“ политиката в икономиката.

„Икономическата криза не се бори с полицейски мерки“, подчерта Станишев.

„Не са доразплатени парите към фирмите през лятото, създаде се гигантска фирмена задлъжнялост, опасността от фалити е реална, особено в средите на малкия и средния бизнес“, допълни той.

Според него управляващите живеят за сметка на резерва, който БСП им е оставил, и го “изяждат”.

Основните приоритети на депутатите от КБ през предстоящата парламентарна сесия ще бъдат в социалната сфера със специални акценти в здравеопазването, социалното подпомагане и политика, образование и приемането на Бюджет 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
387
1
 
3
 
! Отговори
има топче, ама нема преди 13 години
Станишев пак отпочва сериали срещу вентилатора. Времето обаче все по-осезателно работи в полза на танковете. За една седмица правосъдието ще влезе в час, а не след пет века, както засега я караТ лабаво и лигаво. При наличие на изобилие от активирани наглеци като другарчето от снимката, играта трябва да се играе твърдо или-или. А не танто за кукуригу. Резултатът досега е НИЩО на ента.
386
0
 
4
 
! Отговори
za 412 преди 13 години
I edin osyden terorist , kirliv tur4in - deputat
385
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
B.a.h taz strana deto edin obraten Hamster i e premier :((
384
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Избори Избори да махнем мутрите и БСП
383
2
 
5
 
! Отговори
za 403 преди 13 години
otkradna 4 000 000 000 leva za 4 meseca , gnidokoro shte te gledame v prodyljenieto na poda
382
0
 
3
 
! Отговори
za 404 преди 13 години
Na ''belo'' li si?
381
6
 
6
 
! Отговори
Алена преди 13 години
Костов и Станишев да се готвят отново да управляват. Единият от двамата ще сполучи. Дава ми се да зная, че това ще се случи през 2011 г. между август и ноември. До тогава настоящият премиер ще участва в 6 футболни мача, три тенис-турнира, ще бъде показан 1242 пъти по телевизиите докато държавата потъва.
380
8
 
6
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
Станишев не си прави труда .Народа ще ги свали от власт тази сурова и гладна зима а ти бегай В Москва за отряд АЛФА
379
8
 
8
 
! Отговори
Сергей преди 13 години
Способен съм бил, събрал съм пари, харчил съм, пенсии вдигах и на гербавите оставих.Бойко като се пъчи за пич, да събере и той, да харчи и на народа да даде, а не само да мрънка, че му преча на лъчението.
378
5
 
5
 
! Отговори
Stani6ev преди 13 години
az vdigah pensiite,boiko vdiga li gi?
377
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да, нищожни 398, бяха първо атакисти, сега вече герберисти.Конкретно говоря, край тебе може да са най -обикновени третоешалонни шушумиги.
376
3
 
3
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 13 години
НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ТИ ДА ГОВОРИШ БЕ?ДОРИ И ПЕНСИОНЕРИТЕ ВЕЧЕ НЕ ТИ ВЯРВАТ!ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ - ПОГЛЕДНИ СЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАШ!
375
3
 
7
 
! Отговори
Izberete sami преди 13 години
По места .............. са предимно долнопробни информатори, така наречените бивши доносници.Изкомандваха ги и всички станаха партийци, щото са зависими, а и по природа са такива.Тва са екземпляри с големи амбиции и нищожен капацитет да ги реализират по честен начин и доносничеха, за да се чувстват значими и да се облагодетелстват.Най - лошото е, че за да са най - отпред, с доноси и интриги съсипваха превъзхождащи ги по качества хора.
374
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Vyzbuden e mai, a?
373
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По места герберите са предимно долнопробни информатори, така наречените бивши доносници.Изкомандваха ги и всички станаха партийци, щото са зависими, а и по природа са такива.Тва са екземпляри с големи амбиции и нищожен капацитет да ги реализират по честен начин и доносничеха, за да се чувстват значими и да се облагодетелстват.Най - лошото е, че за да са най - отпред, с доноси и интриги съсипваха превъзхождащи ги по качества хора.
372
4
 
9
 
! Отговори
666 преди 13 години
Този лешояд ако се върне, малкото останали работещи ще емигрират оставяйки 1 милион *** на милостта на 2 милиона пенсионери.
371
3
 
10
 
! Отговори
Омерзен преди 13 години
Вот на недоверие ли? Камшик и каторга за другарите!
370
3
 
8
 
! Отговори
Колт преди 13 години
Линч за тоя!
369
9
 
14
 
! Отговори
Отвратен преди 13 години
Никога не съм обичал комунистите но герберите май ще ме направят такъв. Като гледам какви назначения правят по места не им гарантирам цял мандат. За разлика от *** тези назначават на възлови места ВВП /временно верни на партията/ - срок на годност 2-3 /две-три/ години. Познавам един, който беше партиен секретар преди 10.11, Директор по времето на СДС а сега е старейшина в ГЕРБ. Ако дойде ДПС на власт ще се обреже на стари години. Егати скапания човешки материал!!!.
368
6
 
8
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
Заспал Гейя като младо секретарче, а се събудило като завършена свинкя! Цвииии!Абе, Грухльо, как не разра, че не те понасяме и че те мразим много, бе, червен ***! Абе защо караш лошото в мен да да надделява! Докога ще ви търпим, докога, бе червени комуноиди?