БСП готви вот на недоверие към кабинета

Това е едно мрънкащо правителство, каза Станишев
31 авг 2010 15:54,
529
БСП готви вот на недоверие към кабинета
Снимка: БГНЕС

БСП започва консултации с парламентарните групи за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ, съобщи председателят на БСП и председател на ПГ на "Коалиция за България" Сергей Станишев след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Левицата ще води разговори с всички парламентарни групи, които не подкрепят кабинета на Бойко Борисов.

„Това е едно мрънкащо правителство“, коментира Сергей Станишев.

БСП определи като „грешна“ политиката в икономиката.

„Икономическата криза не се бори с полицейски мерки“, подчерта Станишев.

„Не са доразплатени парите към фирмите през лятото, създаде се гигантска фирмена задлъжнялост, опасността от фалити е реална, особено в средите на малкия и средния бизнес“, допълни той.

Според него управляващите живеят за сметка на резерва, който БСП им е оставил, и го “изяждат”.

Основните приоритети на депутатите от КБ през предстоящата парламентарна сесия ще бъдат в социалната сфера със специални акценти в здравеопазването, социалното подпомагане и политика, образование и приемането на Бюджет 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
12
 
5
 
! Отговори
Ален мак преди 13 години
Каквото и управление да имаме, никога няма да сме доволни, докато помним доброто социалистическо време.Това е простичката истина, дори и седерастията да подскача като прясно ощастливена.Та, виновен е бай Тошо, в този смисъл.Много ни разглези.Сега дойде ред да си платим за това, що ползвахме тогава.
326
5
 
8
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Я моят стар приятел хамстера С. Запрприличар на *** Иде К
325
9
 
6
 
! Отговори
Малее преди 13 години
А ти откъде знаеш за какъв режим съм бе ***:) Я бегай си пий ракията и не бий жената, че Господ не те е надарил с интелект:)Това сме ***.Как установи, че съм ***:) Май ограниченото ти мислене стига до върха на носа ти.Па ти щом си за демокрация що не бегаш в демократичните държави ми седиш тук.Май не искаш демокрация,а:) Ей, гумени глави са това герберите. ***, по-***, най-***, гербер. Знаеш ли я тази превъзходна степен.Няма смисъл да я учиш, ти просто я олицетворяваш.
324
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е едно мрънкащо правителство, промрънка Сергей Станишев.
323
2
 
3
 
! Отговори
dp преди 13 години
336, това - да не гласуваме - е последното останало ни оръжие.Хвърлят целия си агитационен апарат в посока да закарат хора да гилегитимират, все едно е кой ще бъде "избран", всички са от една мафия.Дори 20% участие им стига, от молив с лекота ще го изкарат 40; истинскипроблем ще имат чак когато хората почнат да се споглеждат питайки се"а бе кои са си играли на гласуване и какво са избирали че не разбрах?".
322
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той народа хубаво би шут на предишните, но защо сам си вкара този двоен ръбест пас отзад ?!
321
3
 
6
 
! Отговори
Тъпира преди 13 години
Абе Стани-Шефченце поне не е крадливо като твойто. Може да е квадратен премиера ама поне са му здрави китките. :D И СраниШефче не ,че съм горд от него ама поне не ме е срам, че е евтина продажна ***!
320
1
 
4
 
! Отговори
а сега де преди 13 години
Те са ми ясни и аз имам някой у USA и според него първите пуснати с зелени карти са от ДС и прецакват емигрантите в USA по всякакъв начин!Но това ме навежда на мисълта ,че CIA и КГБ играят колективно с/у народите си...........коментарите на вас оставям!
319
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Откакто искат да ми вдигат стажа, вече нищо не вдигам ! Избирам цар Киро /продукцията му/ и сетне вече няма да гласувам.
318
5
 
21
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Много празен поглед е извадил другаря Серж на снимката! В нищото ли гледа или в партията ,което е едно и също ,май !? Прехапал устна ,като *** с пълен памперс ! Жалка картинка! Какъв ли хаос цари в малката му кратунка?
317
2
 
11
 
! Отговори
Аноним преди 13 години
Тоз малее ,сигурно е самия серГЕйчо !
316
2
 
7
 
! Отговори
SD преди 13 години
До малееПисах ти за влака !Ама то това сте *** - едно си знае баба и това си бае.Човек не може да ви наддума !Главите ви циментени - не увират .Щом си за ком.режима бегай в Куба или Северна Корея .
315
2
 
13
 
! Отговори
аз преди 13 години
Те вярват ли си изобщо, че ще смъкнат Борисов ?! :) Атака е плътно до *** на ГЕРБ . ''Успех'' :) И да го смъкнат, което само най-големите *** шарани би им дошло на ум аз пак ще гласувам за него :) .
314
0
 
5
 
! Отговори
za 329 преди 13 години
Da - kakto demokratite u nas se okazaha agenti na DS sled prevrata na 10/11 , taka i shumkarite sa bili v teftera na Geshev.............ot toz tefter se strahuvaha pove4e ot smyrtta kashkavalenite kauboi
313
0
 
0
 
! Отговори
za 328 преди 13 години
N. Korea........:)) ama e taka de
312
0
 
15
 
! Отговори
а сега де преди 13 години
Преди време си направих труда да разбера подвизите на борците срещу фашизма и капитализма и с УЖАС установих,че са били агенти на Гешев който уж ги е преследвал.........
311
0
 
1
 
! Отговори
za 326 преди 13 години
A kyde - v Rusia ne stava- tam sa miliarder do oligarhaV Kuba gumena lodka struva pove4e ot Mercedes 4aves i S. Korea im ostavaP.S. S. koreiskata televizi a obiavi 4e te sa stanali svetovni shampioni :))) tova e vdyhnovilo Gergo i co za vota :)))
310
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези червени плужаци да хванат да се скрият някъде.То не бяха кражби ,то не бяха заменки ,то не бе защита на мафиоти,то не бяха далавери. И сега с цялата си наглост искат да се явяват като застъпници на народа. Кой ли ще ви повярва вече червени господа стройте си социализма но някъде другаде не при нас и не с нас.
309
4
 
5
 
! Отговори
бивш атакист преди 13 години
Е да те са мрънкащи и некадърници ,то станишковото правителство бе крадливо на н-та степен. Присмял се хърбел на щърбел. Най-смешното е ,че Болен подкрепя безрезервно правителството на бочо. Това *** болен успя маса народ да излъже/включ. и моя милост/,.
308
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bil sym komunist 1 mesec i syjaliavam za tova............ basi zombite - 1 krade 1000 vikat ole