БСП готви вот на недоверие към кабинета

Това е едно мрънкащо правителство, каза Станишев
31 авг 2010 15:54,
529
БСП готви вот на недоверие към кабинета
Снимка: БГНЕС

БСП започва консултации с парламентарните групи за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ, съобщи председателят на БСП и председател на ПГ на "Коалиция за България" Сергей Станишев след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Левицата ще води разговори с всички парламентарни групи, които не подкрепят кабинета на Бойко Борисов.

„Това е едно мрънкащо правителство“, коментира Сергей Станишев.

БСП определи като „грешна“ политиката в икономиката.

„Икономическата криза не се бори с полицейски мерки“, подчерта Станишев.

„Не са доразплатени парите към фирмите през лятото, създаде се гигантска фирмена задлъжнялост, опасността от фалити е реална, особено в средите на малкия и средния бизнес“, допълни той.

Според него управляващите живеят за сметка на резерва, който БСП им е оставил, и го “изяждат”.

Основните приоритети на депутатите от КБ през предстоящата парламентарна сесия ще бъдат в социалната сфера със специални акценти в здравеопазването, социалното подпомагане и политика, образование и приемането на Бюджет 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Некадърна ирония. Не ти се получи!
306
0
 
5
 
! Отговори
za 316 преди 13 години
i hubav kashkaval im napraviha samo i samo da hvanat gorata..........uvi, sediat vyv forumite i slovobludstvat samo
305
4
 
4
 
! Отговори
dp преди 13 години
'Икономическата криза не се бори с полицейски мерки, подчерта Станишев. 'За съжаление е 100% прав и за съжаление има 0% шанс ченгьорите по кабинетитес Бойко начело да го загреят.Бил съм антикомунист и то по времето, когато това беше опасно съмсе заявявал като такъв, и сега съм - но с фактите не се спори.
304
5
 
5
 
! Отговори
Транзит преди 13 години
Работата е там, че Бойко се отдаде на тенис и държавата се управлява от Волен Сидеров и Капка.Волен обаче го е яд на народа, че не гласува масово за него и сега ще ни направи на маймуни със съкращения, вдигане на стажове и тормоз.Накрая ще докара и турците, и ще избяга на Сейшелите.
303
3
 
2
 
! Отговори
Малее преди 13 години
Това "изкарах ли те от нерви" вземи го смени вече. Знам, че се ограничен речников запас и интелектуален такъв, но поне прояви малко старание. Или бегай да ти сменят поста, че ставаш за срам вече. Много тафтология:)Ще ти отрежат премията:)
302
7
 
3
 
! Отговори
До 312 преди 13 години
Леле малеее как само ги надушвам отдалеч платените червени драскачи, изкарах ли те от нерви, признай си. Айде чао, че си имам работа за разлика от теб.
301
0
 
3
 
! Отговори
asi преди 13 години
nai dobroto koeto mojete da napravite e da napysnete tazi darjava,zawtoto nikoga niama da se opravi.az go napravix predi 15 godini i nikoga niama da sajaliavam,nito da se varna.da jiveiat kanarskite ostrovi.
300
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 13 години
И аз искам да ми цъфнат налъмите ,но една врачка ми каза,че това ще стане ,когато *** пак станат партизани ! Май ще пада голямо чакане ?!
299
0
 
0
 
! Отговори
фани преди 13 години
е как с густо да не му кажеш
298
1
 
2
 
! Отговори
а сега де? преди 13 години
Ако приемем,че ГЕРБ=БСП които не ги харесват какви са според теб?
297
2
 
3
 
! Отговори
Малее преди 13 години
И недей кара на беее. Знаем, че принадлежиш към стадото.
296
4
 
3
 
! Отговори
Малее преди 13 години
Па ти много фундаментално мислиш. Цитирал едно мое изречение, защото не може да състави свое и от там нататък само нечленоразделни писанки.Само толкова ли можеш:) А напъни се малко, може и да се роди мисъл някъде подсъзнателно:)Ама как ще се изразиш - не знам. Много препятствия има по оста мисъл-реч.:)
295
3
 
4
 
! Отговори
До 303 преди 13 години
Малеее, абе много елементарно мислиш беее: "То се знае, че който не харесва ГЕРБ е ляв, който не харесва БСП е гербаджия" ама откъде толкова акъл да направиш толкова фундаментално откритие- Евала, аферим, ашкулсум, машалла бе будала сеир, както казват вашите коалиционни брати и съкрадци.
294
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз мисля като теб, но най-близките ми хора напуснаха страната,не защото не са истински българи,защото им беше писнало да им се подиграват за труда,който полагаха тук с жълти стотинки.И понеже са силни характери не можеха да търпят тази гавра. Обещали са каквото съберат там...след време да го инвестират тук в Родината. Това им е и целта,а не да живеят там някъде си. И в България можеш да живееш много добре...добри доходи обаче трябва да имаш.Един живот всеки живее-трябва да се използва шанса.
293
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
яяя гледай, този политически труп говори
292
4
 
1
 
! Отговори
Малее преди 13 години
Че за какво да убивам човек, който ми доставя удоволствие:) Абе ти мазохист ли си?:) Пак доказвате,че мисленето на гербер е далеч от нормалното човешко мислене. Май си духовно и сексуално малтретиран. Не се дърпай бре. Аз оживяхЩе оцелееш и ти. Още повече, че като гледам имаш желание, но явно не ти стига вътъка. Да не си физически увреден бре?:)
291
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
шумкарска му работа
290
2
 
1
 
! Отговори
Малее преди 13 години
Да сапуна го изпуснах и ме уважиха, което е чест за мен, поради факта, че са оценили моите достойнства. Ти обаче докъде ще я докараш-ни интелект, ни търговски вид. Абе мъка:)
289
2
 
4
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 13 години
Каквото и да става в България, оставам тук! Левски да не би да си е казал -"Тук е зле, братя българи, не оставайте тук, а бягайте в чужбина!" Не, останал е и е умрял за Майка България! И ние, дори и да сме в най-ужасно положение, трябва да останем тук - в зямата на нашите велики предци, където да оставим костите си редом до тях! Братя Българи, не напускайте Отечеството, останете тук и го превърнете във Велика България! И един Българин да остане само, той ще положи началото на Нова България!
288
2
 
1
 
! Отговори
До Малее преди 13 години
Маллеее, кво стана бе, да не си пострадал като в като оня виц: извади туй мясо, че ако уживея щае те убия.