Стефан Константинов ни взима здравето

Той е зам.-шеф на БЛС и работи в болницата в Кюстендил
30 сеп 2010 11:17,
177
Стефан Константинов ни взима здравето
Стефан Константинов. Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов ще предложи на депутатите кандидатурата на Стефан Константинов за министър на здравеопазването, съобщиха от правителствения пресцентър.

Още по темата

Константинов е зам.-председател на Управителния съвет на Българския лекарски съюз и член на Съвета на директорите на МБАЛ "Никола Василиев" в Кюстендил. Завършил е медицина в Медицинския университет в София през 1989 г., а през 1995 г. придобива специалност акушерство и гинекология. Работил е в чужбина.

Той поема поста от подалата оставка Анна-Мария Борисова, която си тръгна от горещия стол в МЗ заради скандала с доплащането в болничната помощ.

Само преди десетина дни пред БНР Константинов коментира предстоящите лекарски протести и изтъкна, че колегите му лекари не са революционери "и ако говорим за някакви бунтарски настроения, това отсъства", категоричен бе той.

Константинов уточни: "Ние сме хора интелектуални, обичаме диалога, аргументите и е много симптоматично, че в нашите среди се говори за протести и за стачки. Значи наистина има сериозни проблеми. Реално като че ли диалог има, но има и усещането за отлагане, за договаряне. Всички говорим за реформи, пък накрая всеки си остава на позицията.

Аз бих казал, че времето на криза е много добро за въвеждане на някои мерки, които са жизненоважни за нашето здравеопазване. Опираме обаче до въпроса за политическата воля. Защото всяко действие в здравеопазването би срещнало някаква ответна реакция и неодобрение в част от населението.

Изкуството е да се намери вариант, който ще задоволи максимален брой хора. Има такива варианти", каза тогава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още по темата: мз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И кога най-после ще се назначи министър, който да знае как да върши МИНИСТЕРСКА работа? Какво разбира скулптор от администрацията на културата? Какво разбира лекар от администрирането на ЦЯЛАТА здравна система, включително и от политика? Е, този път поне е със стаж на ръководител... От колко ли време?
110
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Номер 96,моля дай още някои данни щом като си толкова осведомен.Нека поне хората четат. дай им възможност да се връщат към коментар 96. "ама как няма да напише то нали българина само от това се интересува нещо жълтичко да е клюка да е ама вярно ли е не е ли.....вжното е да има матрял за плюене после, па ти ходи доказвай, че нямаш сестра. Повръща ми се от този манталитет...балкански. Написал хилекоптерни площадки, щуротии ама няма такива глупости, нооо на всички това им харесва.ЕВАЛА
109
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
проблем е дянков, само той знае къде е апорирал парите на българия, и само той има достъп и контрол, другите са фасади,
108
1
 
6
 
! Отговори
пророк Илия преди 13 години
Ау..Ау..ау..лелелеле,, от трън та на глог та на все по-висок,,.
107
7
 
6
 
! Отговори
без комент преди 13 години
Та БСП И СДС,като бяха чели много книги до къде ни докараха???Те бяха управленски мощни-глупости колкото щеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БСП Имат як кадрови потенциал-смях голям!!!Крадливи долни български политици!!!!!!!!!!!!
106
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За чалга-рака пари винаги ще има другари!
105
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Haide sega da opliuem i tozi :)
104
3
 
2
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 13 години
ZDRAVI mi BOLEN--Zashto taka nigativnu pusreshtash tas Zdravuslovna NUVINA--Zashto puk da Ni iskara ,,HUROTO,,-Vijda mi sa kolturen,pusliduvatelen,,ZDRAVO-misleshd,,Pruniknoven,,,KOMPITENTEN--IZPULNITILEN....Zashto Da sa vruzvami rtuk,f FOROMad na tvoite DIVERSANTSKI HODOVE---AS Meni mi e simpati4in tos D-R KONSTANTIN-OFF,,i GERP /As sam GERP-MEMBER) si znaiat IS-tunko RABUTATA.....Mili mi BOLIN-pustavih TI (+) pliuz4i..p.s.Isfarli tas NIGATIVNOZ ut sebi si ,BOLIN...
103
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Номер 96,моля дай още някои данни щом като си толкова осведомен.Нека поне хората четат. дай им възможност да се връщат към коментар 96.
102
1
 
3
 
! Отговори
мама преди 13 години
за другото ок,но за студентите-няма да ходят една вечер на чалгарница и ще си платят здравните,ще бачкат!!!!!!
101
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До номер 96Батееее такава научна фантастика си написал, не е лошо да спреш кабелната телевизия
100
2
 
6
 
! Отговори
болен преди 13 години
Че тоз и три месеца няма да издържи-поредната пушилка от бойковите некадърници--леле мале-гола вода .....
99
1
 
1
 
! Отговори
аз преди 13 години
ББ пак си избра някой с неговата прическа и с очилца за по-интелигентен вид,да видим гинеколога какво мъртвородено реформище ще ни натътрузи .
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поне не го е хванал от кръстовище :) Дайте да залагаме, колко ще издържи? 1-2 месеца?
97
1
 
2
 
! Отговори
XАX преди 13 години
Eй рекети от всякъде... КАТ, болници и др. горките студенти и на тях посегнаха. ГЕРБ-ГРЕБ-ГРАБ-ЛАП !!!
96
2
 
0
 
! Отговори
SS преди 13 години
Шеф на Българския ловен съюз ... наистина ще ни вземе здравето :)
95
2
 
3
 
! Отговори
harakiri преди 13 години
porednata jertva na bezpomoshtnia b.b.za ministar se naznachava chovek s managerski sposobnosti, a ne ginekolog.boje, pazi bulgaria, boje, spasi bulgaria, che za nistho ne stavame veche.sega sigurno i na kurs po kompiutarna gramotnost shte go zapishat.ekspertite ne iskat da rabotiat za toia kabinet. i i ma zashto.
94
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В действителност правителството на ГЕРБ затяга коланите на нас редовите български граждани, а комунистическите крадци от прехода продължават да си живеят в охолство и разврат. След като бивш заместник министър прави публично изявление, че по негови изчисления само в САЩ след 1989г. са изнесени над 120 милиарда долара, ами нека Бойко Борисов и Цветан Цветанов да не ни занимават вече с разни хамстери, а да проверят изчисленията на колегата си. Нима мислите, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов не знаят с какви пари внукът на Пеко Таков си е купил и застроил екзотичен остров от 100 декара? Не слушайте ББ и ЦЦ какво ви говорят, а вижте делата им и по тях съдете. Всеки може да допълни този постинг с името и придобивките на крадците от прехода и да го разпространява ежедневно и навсякъде. Нека червените олигарси знаят че, народът не е сляп и чака своя ден за разплата! 1.Напористата бесепарка Татяна Дончева се обзаведе с още един апартамент за 200 000 евро в кв.Бъкстон, София. 2.Младен Михалев -Маджо си купи ново имение в Швейцария с хеликоптерна площадка. 3.Емилия Масларова се сдоби с нов апартамент във Виена. 4.Ахмед Доган вдигна разкошна къща в Дубай. Палатът на стойност милиони, бил издигнат до самия океан и разполагал с частен плаж и огромни градини. 5.Румен Петков успял да спести няколко милиончета и да си купи супер луксозна къща в Барселона, Испания с няколко спални и кипро парк. 6/Цветелина Бориславова е изкупила ски курорт Пампорово. 7.Румен Гайтански-Вълка приватизира най-големия плаж Мария Луиза в Борисовата градина на София за 300 хиляди лева, а истинската стойност на имота е 300 милиона евро. Докато беше столичен кмет Бойко Борисов забрави да изпълни обещанието си да възстанови плажа на общината и да го отвори за посещения на софиянци. Вече 10 години плажът е затворен, а пред него спира само колата на червения олигарх Бугати Вайрон за 1.3 млн евро. 8.Не забравяйте червените новобогаташи Динко и Йордан Диневи, собственици на хотели, затворени жилищни комплекси у нас и в чужбина, както и на цели курорти, които се сдобиха с яхта Ferretti 830 за 10 милиона долара. Стените й са изрисувани от Виктория Вангелис, само спалното бельо в нея струва около 50 000 евро, а един халат 3500 евро.
93
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Zaglavieto otnovo kyrti :) dnes.bg za poreden pyt pokaha che sa prosti amatiori :)
92
2
 
8
 
! Отговори
Гостъ преди 13 години
Връщаме се на старата "игра" - д-р Нанев !