Не съжалявам, че махнах Борисова

Премиерът готов с новия министър, но му крие името
30 сеп 2010 08:53,
308
Не съжалявам, че махнах Борисова
Снимка: БГНЕС

"Не съжалявам, че приех оставката на Борисова, има основно правило, след като загубиш подкрепа, след като не можеш да проведеш реформите с подкрепата, която ти е необходима – това е най-правилното решение, няма смисъл да се чака месеци наред, както беше в предишни кабинети", коментира премиерът Бойко Борисов.

"Не може да обявим 20% доплащане, след като първо не сме питали хората, бранша, не сме направили необходимите изчисления.

Още по темата

Много от специалистите са убедени, че трябва да има заплащане, първо трябва да го решим в кабинета, в парламента и тогава да го представим на хората.

Не могат да го прочетат от сайта на министерството и всички да го научим от там.

20 години в здравеопазването няма реформи – всички правителства досега сменят по няколко министри", допълни той пред Нова телевизия.

"Наясно съм с името на новия министър, но няма да му кажа името", категоричен бе Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
1
 
2
 
! Отговори
ММММ преди 13 години
То пък да имаш смелоста да си кажеш веднъж , че си сгрешил , ако го доживея банкет ще вдигна :)))
299
1
 
3
 
! Отговори
1331 преди 13 години
Бойко когато гласувах за теб имах това предвит Гонка до дупка
298
3
 
4
 
! Отговори
Подкрепям напълно преди 13 години
Пост 297И аз сега за в бъдеще ще гласувам за Премиера Бойко Борисов и за всеки ,който той посочи !!И моите близки са удовлетворени от началото на управлението му.Очаквам в края всички от народа да са доволни!
297
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
о.к.
296
3
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
браво бойко, продължавай така, започнаха да треперят поръчителите на килърите, всички до сега ги беше страх
295
1
 
4
 
! Отговори
Аз Клавдий преди 13 години
Предполагам, че това е ИРОНИЯ - защото иначе е ....... ТРАГЕДИЯ:))))
294
1
 
0
 
! Отговори
Аз Клавдий преди 13 години
Ааа виждам, че някой се е сетил вече и за г-н Буров :) Е радвам се тогава, някой хора в тази държава се сещат вече за това КАКВИ СА ОСНОВНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИУЖНИТЕ НИ В ТЕЗИ ВРЕМЕНА БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ. ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ ТЯХ ГИ ИЗБИХА СЛЕД 1944г. Сега де ще ги търсим. Е поне да занаем за какво да се оглеждаме:)))
293
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Икономиката върви нагоре, строи се яко пътища, обществени сгради, престъпността е натикана в миша дупка, сивата икономика е притисната и излиза на светло - БОЙКО ОПРАВДА МОЕТО ДОВЕРИЕ! ЩЕ ГЛАСУВАМ ДЕСЕТ ПЪТИ ЗА НЕГО И ВСИЧКИТЕ МИ ПОЗНАТИ МИСЛЯТ ТАКА! НЕ ЗНАМ КОЙ ЧЕТЕ И ПИШЕ В ТОЯ ФОРУМ! ТУКА ИМА ОТКРОВЕНА МАНИПУЛАЦИЯ!
292
1
 
2
 
! Отговори
Карабас Барабас преди 13 години
Хубаво, господин Никой! Аз ще работя утре за морално удовлетворение, а като отида в магазина на път за вкъщи, ще те извикам да го претеглиш и да ми дадеш срещу него храна да нахраня семейството си! Палячоооо, егоизмът си личи най-вече в постовете ти! А работникът по принцип е НАЕМНИК, освен когато празноглави тикви като теб с неизветрял комунизъм се опитат да го направят крепостен селянин. Ама това вече свърши, дипломите се признават,кажи "Сбогом" на лекарите и сестрите.И си плачи колкото искаш!
291
4
 
9
 
! Отговори
АДИ ВЕ...ТИ ДАЛИ преди 13 години
ИЗОБЩО СЪЖАЛЯВАШ ЗА НЕЩО.!!!ТОЙ МОЛЯ ВИ СЕ НЕСЪЖАЛЯВАЛ...МИ АЗ ...ДАЛИ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБЕ.ЗА ТЕБЕ ДЕТО ЩЕШЕ НЕБЕТО ДА ПРЕОБЪРНЕШ АМА РЕД ДА СЛОЖИШ...КВО СТАНА ...БЕ ТИ СИ ПО ЗЛЕ И ОТ ЦАРЯ И СТАНИШЕВ ВЗЕТИ ЗАЕДНО БЕ.ОНИЯ ПОНЕ ИМАХА 5,6 НОРМАЛНИ ЗДРАВОМИСЛЕЩИ ОКОЛО ТЯХ...ДЕ СА ТВОИТЕ...ДЯНКОВЦИ,ЖЕЛЕВИ,АНИ-МАРИИ...ЦЕЦКИ,МЕЦКИ,ВЕЖДИ,МОЗЪЦИ...ЛУДИ ХОРА...МИ ТВОЙТА ГОРДОСТ ЦЕЦО ЦЪРВУЛА - ДЕТО НИ ПАЗИ И ОТ БЪЛГАРИЯ И ОТ МВР...ЕЙ СЪБИРАЙ СИ *** И СЕ МАХАЙ.МАРШ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА МИ.ВЪН
290
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смени и Дянков. няма незаменими хора. Повикай онзи мъж - Илиан Михов, ако пожелае да дойде след недоброто посрещане.
289
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И защо ми обират всеки месец 100 лв. за ЗО, след като пак трябва да плащам? Да ми оставят тия пари, че да мога да се излекувам. Защото сега както няма направления, и един зъболекар иска 30 лв. само да ми погледне в устата, с тоя пладнешки обир, наречен здравно осигуряване, не мога да ползвам никакви здравни услуги, въпреки че ми удържат пари всеки месец. Е, за *** отпускат от ЕС пари - не ги крадете, не крадете и нас. Обирджии гадни! За лекарства на вас и на децата ви да не стигнат!
288
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама как ще съжаляваш - ти си непогрешим бе! Нищо, че по грешка я назначи, нищо, че по грешка си назначил всичките си министри. Нищо даже, че по грешка участва в изборите. Ти си велик и непогрешим! То вярно, че който не работи, той не греши - но една, две, и грешки. И да продължаваш... Значи не можеш.
287
0
 
4
 
! Отговори
Батко преди 13 години
Като те гледам на снимката ми се струва, че остаря помече от мене, брато. Що ли ти требеше от мечка ремичка?
286
2
 
2
 
! Отговори
Никой преди 13 години
джета?Дянков ще си размахва пица"Маргарита".Реалността е такава.Имаш пари-"човек" си. Нямаш пари значи си ?......?Жалко!! Коренът на всяко зло е егоизмът, а ние БГ май си го имаме в излишък.Най-страшното е когото на човек му липсва ценности, в които да вярва и цели които да следва.Парите са мотив, но не и морално удовлетворение.Някой да е чувал за верен НАЕМНИК?
285
3
 
2
 
! Отговори
Никой преди 13 години
Вярно е, че "юнакът балкански" трябва "от сън дълбок да се събуди" само дето Чинтулов зове в името на многопо-висши ценности и идеали, а не се дърля като махленка за пари.Жалко е обезличаването и обезверяването на българина. Учителите стачувяха за заплати, а не за по-качествено образование.Докторите мрънкат за пари. Адвокати и магистрати се продават за пари. Данъчните точат ДДС за пари.Депутатиза "пример" колкото щеш,като започнеш от мистър10%.Те да не са Буров да си влагат комисионните в БГ бю
284
2
 
3
 
! Отговори
аз преди 13 години
Така трябва да се процедира , който не покаже резултати за 5-6 месеца да си тръгва веднага , така правят във всички мениджърски модерни капиталистически фирми .Подкрепям действията на Б.Борисов.
283
1
 
9
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
крайно време все някой да се събуди в тази държава било то лекари,полицаи,строители,пастири,абе граждани на БГ .Ако не бяха лекарите и готвения вот на недоверие този Борисов нямаше и да ис мръдне ромскоеврейския си пръст .А ние като си мълчим и ще продължават да на тъпчат и мачкат докато не унищожат и последния
282
0
 
1
 
! Отговори
one КОКЪЛ story преди 13 години
=
281
1
 
11
 
! Отговори
ь преди 13 години
На Бойко Борисов му се чини , че криза се побеждава с медийна патаклама ,с министри ЧЕНГЕТА , с перчене и със селски тарикатлъци Ала за справяне с кризата се сака акълец Докъде се стига по пътя , по който е поел , историята отдавна е показала ... Нещата не вървят на добре ...+++