Полицейското недоволство расте. Готвят "Голяма изненада"

Дадоха срок на Борисов да ги изслуша, иначе излизат на границата
Обновена: 7 окт 2010 21:39 | 7 окт 2010 21:35, Екип на Dnes.bg
501

 

Полицаите от България готвят общи протестни действия с колегите си от Румъния и Сърбия.

Това разкри пред Dnes.bg синдикалният лидер на униформените от Южна България Борислав Мазнев.

Полицаите са поставили срок на премиера Бойко Борисов да ги приеме и изслуша до 15-и октомври.

След тази дата те ще протестират на границата.

"Голямата изненада", както те наричат готвения национален полицейски протест, ще бъде предшествана от регионални протести пред дирекциите на МВР в областните градове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


501
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
0
 
11
 
! Отговори
Tatul преди 13 години
Прасетата ***.
334
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе тия пикльовци въобще да не ми реват. нищо не вършат. след втория обир вкъщи дори не сметнах за нужно да ги викам тия баби в униформи. пишеш 2 часа тъпотии, оглеждат 'разбиращо' - аз им показах, откъде и как са влезли в апартамента и те - "ааа, да!". и какво - след 2 седмици писъмце от полицията - ми то обира ми било маловажно престъплениe.ние всичките сме маловажни за тия *** с фуражки. сега какво - заплатки ли искат? от моите данъци ли?абе я да го духат! да хванат да работят първ
333
0
 
15
 
! Отговори
до 347 преди 13 години
Как точно ще обърнат ситуацията полицаите, прощавай ? Ще ме натоварят с още налози и данъци за да има пари за тях !!! НЕ !!! Писна ми !!! След като протестират значи тази работа не им допада. Да се уволняват незабавно.
332
1
 
9
 
! Отговори
Ристо преди 13 години
За какво да ги подкрепям...още повече пари от нашите данъци да отиват за тях, а те да продължаат да чоплят семки и да се крият по храстите....за 20 години толкова свършиха..
331
0
 
9
 
! Отговори
данъкоплатец преди 13 години
60 000- клати*урци искат пари
330
0
 
12
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Да излизат. 60 години ги коткат и ги оставиха да правят каквото си искат, сега реват.
329
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Престанете да плюете по полицаите,ами ги подкрепете.Ако някой може да обърне ситуацията ,това са те и само те.Не бъдете егоисти, а си отворете очите и ушите,хора-а-а
328
14
 
6
 
! Отговори
някой преди 13 години
Подкрепям ги напълно!Вие луди ли сте? Като чета коментарите тук ми настръхват косите!И какво - дай да уволним цялата полиция, да грабнем пушките автоматите и пищовите и да почнем едни други да се трепем? Искате Дивия Запад в България ли? Е, категорично не съм съгласен!!! Може да не е идеалната полиция, но е по-добре от нищо. А за това съм съгласен, че никой по-интелигентен човек не е мотивиран да става полицай. Ами въпросът тогава пак опира до пари, нали?
327
0
 
6
 
! Отговори
котраг преди 13 години
Митко,аз заплатата си я знам от 18 години ама 3-ти месец вече не ми я дават.
326
2
 
18
 
! Отговори
Ристо преди 13 години
Най-големите некадърници и мързели стават полицай, това е факт. В момента ние издържаме 60 хиляди ушевци повечето от които нищо не правят, а в същото време дребните кражби не спират. На цялата държава са и нужни не повече от 30 хил. полицай, но ще е добре да се подберат след строг прием, включващ детектор на лъжата и тест за интелигентност....Сегашните са чисто и просто просяци молещи шофьорите за 10-20 лева.
325
2
 
5
 
! Отговори
Бачкатор преди 13 години
А кой да му оправи приемната на твоя съученик ? Нещо чистачка ли иска ? Да не му падне фуражката ако хване метлата, а ?! Имал бил ипотека, а ?! Ами да напуска МВР и да се хваща да работи за повече пари. Ама нещо не му изнася май ?! Защото се иска здраво бачкане, а не пръцкане по цял ден в приемната. И докога твоя съученик полицай ще КРАДЕ от нормалните хора, като не си плаща здравни и пенсионни осигуровки ???
324
3
 
7
 
! Отговори
с. преди 13 години
Повечето полицаи наистина за нищо не стават,обаче си има обяснение за това!Условията при които работят са отвратителни!Имам съученик,който стана квартален!В приемната му е супер мизерия!Няма дори тоалетна!Не са му подсигурени елементарни консумативи!Сам си купува хартия за принтера!С заплатата си едва се оправя!Уикендите прави дребни ремонти и лепи плочки за да върже нещата!Няма как да се махне щото има ипотека!Е,каква мотивация да има тоя човек!???Това е проблема!И аз не бих си давал зор!
323
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вие дето не сте служители, какви сте?Я си учете уроците, че от недоучени служители сме на тоя хал!
322
4
 
9
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Колкото,Бойковата заплата ли искате?Сигурен съм че 98% от вас не могат да искарат физическата.При някакъв проблем се държите неадекватно.Като постъпвате на работа -знаете заплатата.Не ви разбирам.Не ви подкрепям.
321
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е как за какво протестират?!?Искат да си върнат младостта, когато никой не работеше, а имаше за всички. Само дето тъпите им червени глави не се питат откъде имаше и защо ни го даваха...
320
7
 
14
 
! Отговори
Димитър преди 13 години
Протестират защото всичко в държавта е зле. И според мен трябва и ние които не сме служители да ги подкрепим, за да мойе после те да ни подкрепят.
319
1
 
14
 
! Отговори
с. преди 13 години
Ами да ти кажа за разлика от тебе аз имам представа за реалния живот и съм напълно наясно какво се случва!Щом се радваш да носиш розови очилца и продължаваш да вярваш на поредните нещастници обявили се за месии-твой проблем!ГЕРБ не правят нищо!Нямат и никаква стратегия за противодействие на това,което се случва!Пак казвам зимата ще е супер тежка!Безработицата расте!На много хора не им плащат с месеци!Почти всеки е с кредити,лизинги и тн!Червен *** съм бил!Пич,акъл нямаш за 5 стотинки!
318
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Развитите демокрации измислиха заемите и лизингите, но на родните червени лумпеняги това не им харесва:)))Друго си беше когато големия брат наливаше милиарди рубли и не мислехме за нищо, а :))Е...ама батко почина и трябва да се работи...мъкааа, мъка :)))
317
2
 
8
 
! Отговори
работещ преди 13 години
За какво протестират тия толуми?
316
1
 
13
 
! Отговори
котраг преди 13 години
до .с. Не се ядосвай на невежи хора.Напълно те подкрепям,с едно уточнение. Виденовата зима ще ни се види като пионерски лагер.Тогава нямаше още заеми,лизинги и междуфирмена задлъжнялост.Сега е един голям батак.