Полицейското недоволство расте. Готвят "Голяма изненада"

Дадоха срок на Борисов да ги изслуша, иначе излизат на границата
Обновена: 7 окт 2010 21:39 | 7 окт 2010 21:35, Екип на Dnes.bg
501

 

Полицаите от България готвят общи протестни действия с колегите си от Румъния и Сърбия.

Това разкри пред Dnes.bg синдикалният лидер на униформените от Южна България Борислав Мазнев.

Полицаите са поставили срок на премиера Бойко Борисов да ги приеме и изслуша до 15-и октомври.

След тази дата те ще протестират на границата.

"Голямата изненада", както те наричат готвения национален полицейски протест, ще бъде предшествана от регионални протести пред дирекциите на МВР в областните градове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


501
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
355
2
 
12
 
! Отговори
Посетител преди 13 години
Аз предлага да излезем с тях на простеста и сега ние да ги поступаме. *** !!! КАК БИЕХА 1 момиче 3ма полицаи за това ли да ви плащам БЕ ***. Как да излезем пак спокойно да протестираме като само ни биете ? Банда шматки облечени във власт
354
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко и свитата му са само едни лъжци.Не трябва и за момент да им се вярва за нищо.Надминаха дори и предишните.
353
2
 
8
 
! Отговори
българин преди 13 години
За какво да ви подкрепим, бе ченгенце? Какво още искате?
352
2
 
15
 
! Отговори
Ристо преди 13 години
Средностатистически Ушев:Има 30 дни отпуск, ако запише ВИСШО има право на два пъти по 30 дни ПЛАТЕН отпуск за сесия, болничните са поне за 2 месеца в годината,след ЕДНО дежурство има ДВА дни почивка за сваляне на стреса т.е работи по СЕДЕМ дни в месеца, взима заплата 800 лева, пари за облекло + 13-та заплата. Какво излиза...Ушев работи реално 2.5 месеца в годината, за които получава 10400 лева или по 4160 лева на месец. И искат още пари? Е айде нема нужа.....
351
1
 
8
 
! Отговори
Посетител преди 13 години
А сега се едно не си копуваме блиндирани врати с незнам кви ключалки ... айде моля ти се и ти разбирачо. Ти много ли си спокоен, че те пази полицията ? Да не си полицай
350
1
 
4
 
! Отговори
котраг преди 13 години
До Посетител.То лошото е ,че в охранителните фирми са само бивши полицаи или военни.Няма отърване от тях.
349
0
 
4
 
! Отговори
комисар рекс преди 13 години
И тях ще ги излъжат както лекарите и ще бият отбой ,пък после сагата отново ще продължи.....и ....така до края..Сценария е един и същ.
348
1
 
6
 
! Отговори
българин преди 13 години
Я вземи да прочетеш, какви глупости си изписал. Нашата полиция била по-добре от нищо. Това ли е киртерият за полиция, а и за каквото и да било? По-добре от нищо! Явно си или ченге или роднина на ченге. И за какво ще протестирате, не разбрах?
347
8
 
4
 
! Отговори
123 преди 13 години
Абе ***, ако нямаше полиция теб щеше да те е страх да се покажеш на улицата и щеше да си барикадираш апартамента със стоманена врата!
346
2
 
22
 
! Отговори
Посетител преди 13 години
Бе да задам 1 въпрос на полицаите които четат тук. ЗАЩО КАТО СИ ВЪРШИТЕ ТАКА СЪВЕСТНО РАБОТАТА ИМА ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ? НАЛИ ЗА ТОВА ВИ ПЛАЩАМЕ НА ВАС. МАЙМУНИ НАГЛИ. Това като хванеш - политик, полицай, митничар, военни, бизнесМЕН - ТАМ СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НЕБЛАГОДАРНИЦИ. ЗАПОЧНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА НАРОДА ТОГАВА ИСКАЙТЕ ПАРИ
345
4
 
21
 
! Отговори
Тин-тири-мин-тири преди 13 години
Полицията е ненужна, конфликтите в България се решават както и преди 1000години. Като имаш проблем грабваш винкела и бой. Идват "палячовците" пишеш малко и толкова. За какво да им плащаме заплати и да ни обират и по улиците, като не само вършат 0 работа, ами даже са и деградиращи за обществото.
344
2
 
25
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Цветанов, пъпеш безформен ! Какво става ??? Какво правиш с парите ми ??? Сбирщина тюфлеци мрънкат, че не им харесвало в МВР !!! Защо още са на работа и защо продължаваш всеки месец на им раздаваш МОИТЕ пари ??? Цветанов, ти мъж ли си или *** ???
343
2
 
15
 
! Отговори
Тин-тири-мин-тири преди 13 години
Ние като сме малки ти колко си голям? Ще ти обясня какво е страх: като се наведеш и си видиш т...те, зад тях да се клатят моите!Ченгетата на минимална заплата и живот в общежития. Когато не са на работа да жиевят далеч от цивилните.
342
2
 
17
 
! Отговори
Ристо преди 13 години
Не моем да се страхувам от банда просяци с униформи....Разплули са се като ***, като го питаш нещо мучи като крава вместо да ти отговори нормално, гледа *** и се мисли за нинджа и през цялото време се чуди как да ти вземе пари....от тия ли да ме е страх?Не смешни и жалки са ми, за да ме е страх от тях
341
2
 
15
 
! Отговори
Тин-тири-мин-тири преди 13 години
Прав си, естествено има и интелигентни и честни сред тях но много малко. По-младите работят допълнително като охранители на разни мутри. Какво се получава, през деня спазват закона, вечерта го нарушават. Много са вулгарни и глупави. Наложи са да повикам полиция защото в офиса влизаше някакъв пиян и крещеше. Като дойдоха единия ми вика "съвестен гражданино, следващя път като ни повикаш тоя ще го докарараме във вас, защото нямаме изтрезвител" - нагли до безобразие. Само бой ги оправя нещастници.
340
1
 
15
 
! Отговори
до 354 преди 13 години
Не може да подкрепим милиционерите тази структура не е реформирана от времето на комунизма Ти знаеш ли че има длъжноста ТЕЛЕГРАФИСТКА /и взима заплата/ във 2010 год кой използва телеграф ?????
339
1
 
13
 
! Отговори
Посетител преди 13 години
Бе първо викам да се научат как да се държат с тези които им плащат заплатите. Формално е правителството, но истинските платци сме ние !!! Уважавайте гражданите, бъдете честни тогава отваряйте устата. Престъпниците в България са политиците, полицаите, бизнесмените, военни и т.н. А НЕ ДРЕБНИТЕ ГЛУПОСТИ ПАЛЯЦИ
338
0
 
15
 
! Отговори
Любопитко преди 13 години
Плахо да попитам - а онези полицаи които изнасилиха 14-годишното момиче, и те ли ще протестират ? За другите, които пък застреляха гъбаря знам, че със сигурност ще са в първите протестиращи редици.
337
1
 
17
 
! Отговори
Boxing преди 13 години
Страхуваме се. Вярно е. Когато са 20-на срещу един. Виж, при среща с 10-на пършави *** смелите ни български полицаи тихо се наакват от страх. Ако ще и да убиват човек пред очите им. Да ти припомня ли случая ?
336
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вие се страхувате от полицаите затова така ревете срещу тях и не искате да ги подкрепите , ха-ха, колко сте малки..