"С обич! от Бойко Борисов" за лявата Мая Манолова

Депутатите си мерят по хубост премиерските автографи
Обновена: 7 окт 2010 12:34 | 7 окт 2010 12:33,
243
"С обич! от Бойко Борисов" за лявата Мая Манолова
Снимка: youtube

След като в сряда цял ден депутатите и отляво, и отдясно чакаха премиерът да се появи в НС, той в крайна сметка дойде, а и раздаде автографи.

Така Бойко Борисов реши да се пошегува със социалистите, които направиха демонстрация за безпрецедентното му отсъствие по време на обсъждането на вота, издигайки плакати и снимки с неговия лик.

Още по темата

Влизайки в залата, Борисов веднага забеляза акцията на левицата и се обърна към говорещия от трибуната Михаил Миков с думите:

"Автографче да ви дам?". "Ще дойда след малко", отвърна му депутатът от БСП.

Вместо това към лявата част на залата се запъти самият премиер и започна да се подписва върху плакатите с неговия лик.

Най-голямата чест била оказана обаче на червеното острие Мая Манолова.

Днес стана ясно, че на нейния плакат Борисов е написал "С обич!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
4
 
9
 
! Отговори
РАНОБУДНИК преди 13 години
Явно Б Димитров ще излезе прав за българския народ. Я Бойко наистина давземе да подаде оставка и да се върнат червените партизански отряди и башибозушките орди и заедно с тях отвличанията, убиствата, магистралните грабежи, кражби на ДДС и еврофондове, заменките, купонните системи, палежите на гори, хиперинфлация и огграбване спестяванията в банките и финансовите пирамиди и презрението на цивилизования свят към БГ. Хора това ли искате?
152
1
 
3
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Наистина вече последен коментар, понеже постовете Ви много взеха да миришат на празни приказки. Ако се изживявате на някакъв Месия, бъдете сигурна отсега, че провалът Ви е в кърпа вързан. От "посочване" файда никаква, да Ви кажа. Като цяло май не е само едно нещото, което пропускате. Цитатът от изказването ми, който привеждате, е именно начинът България да се оправи. Ако всеки използва сивото си вещество, за да е добре в родината си, и животът на българите като цяло ще е по-добър.
151
1
 
4
 
! Отговори
Dan преди 13 години
ПОСЛЕДЕН ОПИТ - А защо не коментираш управлението на този етап като следствие от кашата забърквана 20 години, ако щеш чисто математически го направи?Защото съгласи се,че магически пръчици няма! И за да ми разбереш въпроса пак ще те попитам цитирайки един иначе смешен господин който ме изуми с простотата и правотата на изказа си " Ти къщичка за птиченца правила ли си?" (Гриша Ганчев)
150
1
 
3
 
! Отговори
za 151 преди 13 години
Ne e vse edno.........triabva da im e gadno
149
1
 
3
 
! Отговори
za 150 преди 13 години
Vas vi upravliava putin.........a ne beri grija za nas
148
6
 
6
 
! Отговори
ХАЛКИДИКИ преди 13 години
Браво на Бойко! Каквото и да пишат червените *** е все едно!
147
3
 
3
 
! Отговори
Нина преди 13 години
"""""""""""""""""""Аз предпочитам да използвам моето, за да си осигуря добър живот в моята родина.""""""""""""""""""""""""" Аз пък си имам по-възвишени цели. Искам да осигуря по-добър живот на българите, а не на себе си. За това използвам сивото си в-во, посочвам непрекъснато откъде идва геноцидът над България, какви са хората, които ни управляват и на чии интереси служат.
146
4
 
0
 
! Отговори
а? преди 13 години
Аз мисля ,че той направи най-доброто. Сергея Станишев ни караше да следиме дали Елена не е паднала от мотора. Пича Бойко им раздава автографи, без да коментира леглото си. Българина дали ще бъде някога от някого доволен, или ще си ги върти по избори, пък после ще риве?!
145
1
 
1
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Мислех, че съм си махнал шапчицата невидимка, но уви...
144
2
 
5
 
! Отговори
Бойко преди 13 години
Я тези постове си ги копни някъде и на следващото събрание на ГЕРБ ги прочети, че малко останаха верните ЧЛЕНОВЕ.....
143
3
 
4
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 13 години
А сергея едно врме им викаше, че били циркаджии.... то цлата паралама там сте едни долни евтини прости*т*ки ама айде...
142
1
 
4
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Не, няма да си помисля това. И ако ме питате и за Ирак, ще кажа, че в момента иракското правителство е марионетно на Америка. Сега вече достатъчно сиво вещество ли използвах? Пропускате, че въпросът не е в това да редите пъзели за световни конспирации, защото ДОРИ И ВАШЕТО сиво вещество не ще промени нищо на света. Аз предпочитам да използвам моето, за да си осигуря добър живот в моята родина.Затова и нямам повече време за губене в този вече безсмислен диалог. Приятно редене на пъзелите...
141
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
BB e po-umen ot stado 4erveni.......s edna napisana duma gi pravi na ludi.........i tova , pri polojenie 4e e pro4el samo edna kniga.........a ako biaha 2 ?!?!?!
140
4
 
3
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Доказателства не можете да имате всичко. Ако разчитате на доказателство, че едикой си е шпионин на ЦРУ, такова нещо няма да видите. Вие виждате само товва, което МОЖЕ да видите. От тук нататък трябва да разчитате на собственото си сиво вещество. Ако Ви попитам за войната в Афганистан какво ще кажете? Че НАТО спасява Афгана, защото това е филтрирано да стигне до вас.
139
4
 
3
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Значи да продължава с овчето търпение..защото там се криел уж ключът към оцеляването. Всъщност защо не вземете да видите тези 20 години колко повишиха детската смъртност, намалиха прираста до отрицателен и колко болести до този момент били прецедент за младите хора, вече се почти обичайни. Аз на това му казвам геноцид, а за Вас не зная.
138
2
 
6
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
По отношение на този разговор разликата между теб и мен е тази, че аз не взимам за чиста монета неща, за които нямам доказателства, а ти го правиш. Това е разликата между мислещия и немислещия човек.Обвиняваш българина, че не е търсач на истината? Всъщност българинът е просто прагматик и затова е оцелял досега и затова ще оцелее и занапред.
137
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сТИГА ПРОСТОТИИ! ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!
136
5
 
4
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Да, не мисля, че българинът е търсач на истината. Не мисля, че обича да мисли и да подрежда фактите от пъзела. Ако бе мислещ през тези 20 години щяха да бъдат свалени почти всички правителства и то още през първата им година от мандата. Така щяха да научат политиците, че те са слугите на народа, а не народа на политиците.
135
0
 
3
 
! Отговори
za 132 преди 13 години
Pitai ''NiNa'' kyde se namira i kakvo raboti..........posle pro4eti post 131...........
134
1
 
1
 
! Отговори
Нина преди 13 години
misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/09/03/te-jiveiat-nie-spim.600056