Бойко Борисов влезе, за да излезе

"Не съм безделник като тези", отсече премиерът
Обновена: 6 окт 2010 16:41 | 6 окт 2010 16:37,
289
Бойко Борисов влезе, за да излезе
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов се появи в пленарната зала по време на дебатите по вота на недоверие към правителството, но само за да си тръгне секунди по-късно, тъй като разискванията приключиха.

След като цял ден опозицията отправяше критики, че министър-председателят не присъства в парламента и го подканяше да дойде, той все пак пристигна броени минути преди 16 часа.

Точно след като се настани на мястото си, се оказа, че няма повече депутати, желаещи да се изкажат, и председателят на Народното събрание Цецка Цачева удари финалния звънец на заседанието.

След което премиерът стана и си излезе.

Още по темата
6 окт 2010 14:56
74

"Бях в Министерския съвет и имах работа, аз не съм безделник като тези. Сега подписваме с Лекарския съюз", каза в кулоарите Борисов.

Той обаче отдели време, за да раздаде автографи на депутатите от опозицията. Спря се до Михаил Миков и удари подпис върху принтираната си снимка.

Останалите червени народни представители също поискаха автографи от премиера, подадоха листовете с принтираната му снимка, а и Борисов не им отказа.

"50 милиона сме дали повече на полицаите. Толкова има в бюджета, толкова им даваме. Аз във времето на криза съм им дал с 50 милиона повече", допълни премиерът.

Той не коментира изявленията на лидера на Атака Волен Сидеров в Народното събрание.

Четири часа продължиха дебатите по първия вот на недоверие към кабинета "Борисов", който бе заради провала на политиката в здравеопазването.

Нито премиерът, нито министрите бяха в залата при дебатите. Нападките на опозицията изслуша търпеливо единствено новият здравен министър Стефан Константинов, който днес положи клетва.

Гласуването на вота на недоверие ще е в петък сутринта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още по темата: вот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
0
 
15
 
! Отговори
Абе преди 13 години
Кога на някой хора ще им стане ясно най-после че дипломата не прави квалификацията.
257
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Единственият свестен министър председател ! :). Щом един пожарникар може да засенчи по рейтинг много други "умници". Значи представете си какви са били досегашните управляващи :). Защото много хора защитават онези крадци от БСП. Но никой от БСП няма такъв рейтинг и доверие каквото има Бойко :). Инче то е ястно, че 40% от Българите които и да ги управлява все ще плюят. :) На такива света им е крив, че тях ги мързи.
256
5
 
22
 
! Отговори
hah преди 13 години
Тиквата съвсем изпростя заедно с смешния му електорат
255
11
 
21
 
! Отговори
Гражданин за ЕРБ преди 13 години
Само ГЕРБ!!хип хип ураа !мачкай Бойко с теб сме!
254
3
 
25
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
АЗ СЪМ ИМ ДАЛ 50 000 000 - НА МВР. ЧАКАЙ БЕ ПРОСТАКО ДА НЕ СИ ВЗЕЛ ТЕЗИ ПАРИ ОТ СИ БАНК ТА ТИ СИ ГИ ДАЛ. ТИ САМО НАЛИВАШ В КАСИЧКАТА НА ЦВЕТЕЛИНКА НАШИТЕ ПАРИ ,ЧРЕЗ КОМИСИОННИ И ПРЕВОДНИ ТАКСИ. НЕ ПРАВИ С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН. ПРОСТИЯТ МИЛИЦИОНЕР ПАК СИ ПОКАЗА ОБРАЗА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ПРОЯВИ НЕГОВАТА ПРОСТАЩИНА И ГЛУПАВО САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ
253
0
 
17
 
! Отговори
кистоник преди 13 години
аз лично смятам, че победители са лекарите. не може пари от нашите здравни вноски да се използват за други цели. но защо БЛС не поема ангажименти. ето това е слабостта на бб. щом го нарочат и той кляка, но докога.
252
5
 
16
 
! Отговори
1331 преди 13 години
Браво Бойкио теса на път дати станат почитатели вече си носят твоя снимка ПОДМАЗВАТСЕ
251
2
 
26
 
! Отговори
Балин преди 13 години
Тея го вземат за мезе а той се хили кат тиква! Леле мале, а сега предлагам да излезе и от власта като се събуе преди това!
250
3
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
този се оказа по-нагъл и по-тоталитарен и от тато
249
0
 
17
 
! Отговори
МММ-да преди 13 години
Дайте Езекиев на Волен и Доган. Да спи като къпан!
248
6
 
34
 
! Отговори
мъри преди 13 години
Хора, БОЙко ще ми липсва. Не вярвам някой да забрави, колко яко сме се забавлявали с него по форумите. Надмина Слави по култура на шоуто. Ще ми липсваш баце. Е, не е казано сега да си ходиш, но ще ми липсваш, ама по добре си ***, че пояна и да ни додяваш
247
3
 
24
 
! Отговори
komunistite преди 13 години
Bojko kato e izliazal, nai-dobre da ne vliza otnovo. Mnogo chestite vlizania i izlizania vodiat do prejdevremenna ejaculatsia, koeto, razbira se, e kofti.
246
2
 
23
 
! Отговори
vaia преди 13 години
Само АЗ и АЗ! При Б.Б. няма"ШМЕНТИ-КАПЕЛИ"! Няма едно нещо, което днес сутринта го казват, а вечерта - точно обратното, викат! Всичките новобогаташи, като Баневи, са "капка в морето" от всичките крадци! И, какво - ще им "накривим кепетата"! Не се надявяйте, не бъдете наивници - всички са "НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА"! ОТВРАТ!И фактът, че непрекъснато някои пишат коментари, наситени с всичко ***, безсмислено, гнусно - може би това е от "кофти матриала"! КАЗВАЙТЕ - КАКВО ЩЕ ПРАВИМ!
245
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до:239 Комунистите оставиха това , което за една година взе ББ.
244
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Партия ГРОБ с централен офис на адрес 2м. под земята ЕООД!!!!
243
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Работното време свърши ,от ГРОБ няма да ти платят извънредни щото парите свършиха, трябват за пенсии.
242
10
 
16
 
! Отговори
Данчо преди 13 години
...не човек а желязо! ...тихо мъртвият каза, НЕ КОМУНИСТ!
241
17
 
20
 
! Отговори
Езекиев преди 13 години
А аз като чета твоето си мисля, че си за лудницата.Я почетете повечко в "ГУГЪЛ" за имато ми, дупедавци на Станаишев!А Сидеров му целувайте ръчички, че няма власт все още. Тогава ще видите какво ви чака комунистическа напаст долна. Станишев го забравете да вземе власта повече, *** корумпирани.
240
2
 
22
 
! Отговори
Резил преди 13 години
Като чета коментарите ми става ясно, че *** което качи мутрите и ДС и агентите и ченгетата на власт, сега ги е срам да си признаят грешката.
239
3
 
22
 
! Отговори
Имаш да даваш преди 13 години
А и на царя целувай ръчичките, че не те е изселил по времето на Хитлер....